- 5 Eylül 2010
- 1.262
- 1.689
kıyamam canım üzülme yeterli anne sütü almış bence.ben karabiber sürmüştüm.Bu arada oğlum 29 aylık hala meme emiyor. Onu da memeden kesmeye çalışıyorum. Ama çok ağlıyor üzülüyorum haline. O meme emerken rahmimde kasılma oluyor. Çok garip bir rahatsızlık veriyor. Mememi bantladım 3 gündür üzülmesine kıyamasam da karnımdakini de düşünmek istiyorum. Vicdan azabı duyuyorum
Canım listede senin de bilgilerin eksik bir sakıncası yoksa eklemek isterim?kıyamam canım üzülme yeterli anne sütü almış bence.ben karabiber sürmüştüm.
Benim kızım aylardır kardes istiyor ama ben hemen söylemeyeceğim. Bekleyemez çünkü, daha hamile değilken bile kardesim ne zaman gelecek diyorduYas 36, 2. gebeligim.2 cocugunu bekleyenler,abi ya da ablalara hemen verecek misiniz kardes mujdesini?Ben sabirsizlaniyorum ama kalp atisini dinlemeden de soylemesem mi acaba diye dusunuyorum.
Canım sende durumlar nasıl? Bebişini görebildiniz mi?Merhabalar bende emin olmamakla beraber ağustos annesiyim ama temmuza sarkabilir..
Ojenin falan bana bile zararı varken o meleğin kaldıramayacağını düşünenlerdenüm canım ben. Sanki ellerim o ojenin altında havasız kalıyor gibi geliyor hele o kokusu yazık günah ciğerlere doluyor.1npaket sigara iç farkı yok sanki. İlla makyaj yapılır kısa süreli düğünde bişey de falan ama 9 Ay da bazı şeylerden fedakarlık edebilirim sanırım ben. İçinde bir can büyüyor ve senij ruh halin bile o canı ilerde etkileyebilirken varsın ojesiz boyası saçlarla gezeyim. Anneler güzel olmasın varsın annelik güzelKızlar hamilelikte oje sürmenin makyaj yapmanın zararlı olduğunu düşünüyor musunuz?
Dün beta HCG 1200 iken karından gördük cnmKızlar betanız kaçken keseyi gördünüz
Evet benim 9yasinda bir kızım var.24 saat birlikteyiz aynı okuldayızYas 36, 2. gebeligim.2 cocugunu bekleyenler,abi ya da ablalara hemen verecek misiniz kardes mujdesini?Ben sabirsizlaniyorum ama kalp atisini dinlemeden de soylemesem mi acaba diye dusunuyorum.
Benim teyzem kesmen icin aktardan sabır taşı aldı sürdü kokusu kötü bir taşmış sende al dene kendi soğursa o kadar aglamaz belkiBu arada oğlum 29 aylık hala meme emiyor. Onu da memeden kesmeye çalışıyorum. Ama çok ağlıyor üzülüyorum haline. O meme emerken rahmimde kasılma oluyor. Çok garip bir rahatsızlık veriyor. Mememi bantladım 3 gündür üzülmesine kıyamasam da karnımdakini de düşünmek istiyorum. Vicdan azabı duyuyorum
Ağrılar bende de oluyor eşim doktor tanıdığa sormuş onlar normal demiş ara ara olur demiş . Eger aşırı sancıysa adet sancısından beterse o kötü. İçini ferah tut benceMerhaba kızlar.
Ben de böyle bir topiğe yazacakmışım meğer.
Bdv'den çıkıp da:)
Kısmet..
Salı günü keseyi gördük.
Ayın 20'sinde kalp atışı duymak için çağırdı dr.
İlk gebeliğim ne zamana kadar ne normal bilmiyorum.
Regl geçeli 15 gün oldu.
Hala zaman zaman gelen regl sancısı tarzı ağrılarım oluyor.
Özellikle 2 gecedir karnımın sol boşluğunda beni rahatsız eden bir şey var.
Ne bileyim kaya desen kaya değil. Bulantı falan yok gayet iyiyim.
Ama rahat uyuyamayacak kadar rahatsız eden, çok da şiddetli olmayan ağrı gibi.
Normal midir?
Ne zamana dek böyle olacak acaba?
Ağrılar bende de oluyor eşim doktor tanıdığa sormuş onlar normal demiş ara ara olur demiş . Eger aşırı sancıysa adet sancısından beterse o kötü. İçini ferah tut bence
Amin inşallah nasıl ögrendin pekiTeşekkür ederim.
Çok şiddetli değil ama vücudumda bir rahatsızlık hissi işte..
Doğumumuz aynı zamana denk geliyor görünüyor :)
Sağlıkla gelsinler inşallah.. :)
Amin inşallah nasıl ögrendin peki
Maşallah süphanallah . Benimde 3. Gün gece test yaptım silikti 4. Gün tekrarladim sabah o baya netti bende 4 seneden sonra çift cizgi gördüm gözyaşlarımı tutamadım rabbim isteyen herkeze nasip etsin ben 4. Gün kan verdim 212 di doktor 15 gün sonra gel simdi görünmez çok küçük dedi çarşamba gidicez inşallah görürüz . Rabbim isteyen herkeze bu duyguyu tatdırsın . Kimsenin kucagını boş bırakmasin3 gün geçe evde test yaptım çok net çift çizgi gördüm hemen.
Şok oldum. Çünkü o testlerden çok yaptım bu zamana dek hep gayet tek çizgi olurdu.
Haftaiçi kanda 758 çıktı değer.
Bu salı kese gördük.
Gayet normal canım ilerleyen haftalarda da zaman zaman olacak o kasık ağrısı.Merhaba kızlar.
Ben de böyle bir topiğe yazacakmışım meğer.
Bdv'den çıkıp da:)
Kısmet..
Salı günü keseyi gördük.
Ayın 20'sinde kalp atışı duymak için çağırdı dr.
İlk gebeliğim ne zamana kadar ne normal bilmiyorum.
Regl geçeli 15 gün oldu.
Hala zaman zaman gelen regl sancısı tarzı ağrılarım oluyor.
Özellikle 2 gecedir karnımın sol boşluğunda beni rahatsız eden bir şey var.
Ne bileyim kaya desen kaya değil. Bulantı falan yok gayet iyiyim.
Ama rahat uyuyamayacak kadar rahatsız eden, çok da şiddetli olmayan ağrı gibi.
Normal midir?
Ne zamana dek böyle olacak acaba?
İlk hamilelik uykusuzluk bu da uyku yaptı banada. uyumak istiyorum bende ama çalıştığım için pek mümkün olmuyorKizlar ben genel olarak uyuyorum pek yazamiyorum aşırı uyku yapti hamilelik bana
Büyük ihtimal canım hoşgeldinKızlar merhaba bende dun hamıle oldugumu ogrendım beta 65cıktı:)Allah nasıp ederse agustos annesı mı olucam ?:)