Sağlıklı olsun da o da kabulümPazartesi görülme ihtimali çok düşük. 1 haftaya ancak görülür bence canım. Belki 10 gün
HoşbuldummmAramıza hoşgeldinn
Benim beta hcg dün 2476 çıktı . Anca önümüzdeki çarşamba gidicem garanti olsun diye.
Benimde erken döllenme ayın 1inde öğrendim hala doktora gitmiş değilim zaman geçmiyorSağlıklı olsun da o da kabulüm
Maşallah ne sabrınız varmışBenimde erken döllenme ayın 1inde öğrendim hala doktora gitmiş değilim zaman geçmiyor
23 olucam 2. Gebelik birinci bebeğim 16 aylık ve ben kaza kurşununa kurban gittim hiç beklenmedik bir şekilde gebe kaldımKızlar kaç yaşınızdasınız ve kaçıncı çocuğunuza hamilesiniz?
28 yaşındayım ilk olacakKızlar kaç yaşınızdasınız ve kaçıncı çocuğunuza hamilesiniz?
23 yaşındayım 2. Gebelik nasipseKızlar kaç yaşınızdasınız ve kaçıncı çocuğunuza hamilesiniz?
En az 1500-2000 iken görülür ama bazen görülemeyebiliyor. İlk gebeliğimde araya kurban bayramı girdiği için 6. HaftaDa keseyi görmüştüm Bebekte yeni oluşuyordu.Kızlar betanız kaçken keseyi gördünüz
Benim de yarin 5+2 olacak.Tamam,yazarimPazartesi girdim canım erken yumurtlama olduğu için 5+2 olduğunu düşünüyorum, SAT a göre ise 4+5 idi, tabi karından bakıldı sadece.. Yaz yarın sonucunu bize de... sen tam ne kadar oluyorsun yarın bir de?
26 yaşındayım. İlk gebeliğimKızlar kaç yaşınızdasınız ve kaçıncı çocuğunuza hamilesiniz?
ben kızıma söylemedım uzun bir sürede söylemeyi düşünmüyorum.bundan önceki gebeliğim kürtajla sonuçlandı kızzıma açıklamak zordu o sebepten bekleyeceğimYas 36, 2. gebeligim.2 cocugunu bekleyenler,abi ya da ablalara hemen verecek misiniz kardes mujdesini?Ben sabirsizlaniyorum ama kalp atisini dinlemeden de soylemesem mi acaba diye dusunuyorum.
29 yaşındayım 3. gebelik biri kürtaj bir kızım varKızlar kaç yaşınızdasınız ve kaçıncı çocuğunuza hamilesiniz?