- 12 Kasım 2008
- 862
- 682
Bugün ne güzel haberler geldiKızlar bir süredir aranızda yoktum. Geçen hafta keseyi göremeyince moraller gitmişti bende. Şimdi doktordan geliyorum keseyi gördük çok şükürSayımız baya artmaya başlamış. Herkes hayırlısıyla kucağına alır inşallah bebeğini
Çok sağol canım inşallah hep iyi haberler alalımmHayırlı olsunİnşallaahh hep birlikte böyle güzel haberler almaya devam ederiz
Anammm kız banada dua et bende göreyim
İnşallah sen de görürsün canım çok çok dua edeceğim
Aynen canım bence biz çok fazla düşüyoruz, çok fazla okuyoruz. Ne yalan söyliyim tadını çıkaramıyorum aslında düşünmemek gerek olacağına varır her şey ama elimizde değil napalımÇok sevindim canımmBu süreç hep böyle geçecek heralde bize. Biz mi fazla takıyoruz bilmiyorum
Maşşalah canım seninde bebişin büyüyor. Bu süreçte kızın sana güç versin hiçbir şeyi takma kafanaBugün ne güzel haberler geldiben de gece yine ateşle Savaşınca sabah panikledim buradaki bir prof a gittim.bundan sonra onla devam edeceğim .küçük bir sehirdeyim ve Dr seçeneği kısıtlı.dun 736 olan değerim 1200 civari olmuş .karından keseyi gördüm çok şükür.ben bazı nedenlerden dolayı kızımdan sonra bebek isteyemedim.esim buyuzden kırgın nazlı davraniyor.ben biraz kendi başıma uğraşıyorum bu islerle.ama kızımla çok yalnız kaldık eşimin memleketinde bu bebek bize çok iyi gelecek inşallah .bu arada troidle ilgili sıkıntı çıktı leovitron kullanacakmisim.buna da şükür bebegim sağlık li gelsinde
Hamileliğinin tadını çıkarmaya çalış canım geri gelmez bu günler bir daha. Ne güzel kızın var yanında bebeğini de sağlıkla kucağına al inşallahBugün ne güzel haberler geldiben de gece yine ateşle Savaşınca sabah panikledim buradaki bir prof a gittim.bundan sonra onla devam edeceğim .küçük bir sehirdeyim ve Dr seçeneği kısıtlı.dun 736 olan değerim 1200 civari olmuş .karından keseyi gördüm çok şükür.ben bazı nedenlerden dolayı kızımdan sonra bebek isteyemedim.esim buyuzden kırgın nazlı davraniyor.ben biraz kendi başıma uğraşıyorum bu islerle.ama kızımla çok yalnız kaldık eşimin memleketinde bu bebek bize çok iyi gelecek inşallah .bu arada troidle ilgili sıkıntı çıktı leovitron kullanacakmisim.buna da şükür bebegim sağlık li gelsinde
Hoşgeldin canımIyi aksamlar kizlar aranizda en arkadan gelen benimdaha hçg baktirmadim kismetse yarin baktiricam suanda adete 5 gun var
Hoşgeldin canımidrar testi yaptın mı peki?
Aynen benim adet gecikmesi dışında bariz bi belirti yok. Cok şükür midem falan bulanmiyoBazılarında hiç belirti olmayabiliyor. Herkesin bünyesi farklı. Kuzenim 2 ay olana kadar hamile olduğunu bile anlamamıştı en ufak belirti yoktu :) gereksiz yere endişe edip kendini üzme bence. Zamanı geldiğinde kalp atışını da duyarsın inşallah
Benim de hiç bulantım yok çok şükür kasık ağrım da yok unutuyorum bazen hamile olduğumu. Sadece sabahları midem dönüyo ama bir saate açılıyorum. Sadece göğüslerim acıyor. Herkesin çok farklıAynen benim adet gecikmesi dışında bariz bi belirti yok. Cok şükür midem falan bulanmiyo
İnşallah bu sefer sağlıklı bir gebeliktir canım güzel düşün güzel olsunEki Görüntüle 2564902 evet cnm yaptım ama bu yil 2 kimyasal yaşadım ve toplamda 7. Gebeligim baya baya korkuyorum adetimin geçmesini bekliyorum
Bunu öğrendiğim çok iyi oldu canım yarın gidip maden suyu alıyorumCanlar gebelikte maden suyu inanılmaz faydalıymış annedeki spazmları kasılmaları azaltıyormuş. Çocuğun kemik ve diş gelişimi için çok etkiliymiş. Maden suyu ama soda değil 1 bardak süt ve bir şişe maden suyu kalsiyum açısından eşitmiş
Benimde randevum salı günü siz keseyi gördünüz mü ilk randevunuz mu?Salı gününü iple çekiyorum ya pişman oldum randevuyu cumartesiye ayarlamadığımaMerAktan çatlıyorum
İlk randevum olacak salı günü.Benimde randevum salı günü siz keseyi gördünüz mü ilk randevunuz mu?
Haftaya falan görürsün sanırım ya 4 4.5 haftada görünüyor en erken ben 5de gördümMerhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum ve de bir sorum var 3 gün önce 42 idi bhcg bugün 200 çıktı pazartesi randevum var keseyi ne zaman görebilirim sizce bilen varsa yardımcı olabilir mi
Canım benim geç döllenme oldu sanırım aslında 6 haftalık belki de biraz daha fazla olabilir ama 42 günde bir regl oluyordum. İnşallah görebilirim keseyi. Senin ilk bebeğin miHaftaya falan görürsün sanırım ya 4 4.5 haftada görünüyor en erken ben 5de gördüm
Pazartesi görülme ihtimali çok düşük. 1 haftaya ancak görülür bence canım. Belki 10 günMerhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum ve de bir sorum var 3 gün önce 42 idi bhcg bugün 200 çıktı pazartesi randevum var keseyi ne zaman görebilirim sizce bilen varsa yardımcı olabilir mi
Evet ilk bebiş. O zaman gitsen görürsün inşallahCanım benim geç döllenme oldu sanırım aslında 6 haftalık belki de biraz daha fazla olabilir ama 42 günde bir regl oluyordum. İnşallah görebilirim keseyi. Senin ilk bebeğin mi
Aramıza hoşgeldinnMerhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum ve de bir sorum var 3 gün önce 42 idi bhcg bugün 200 çıktı pazartesi randevum var keseyi ne zaman görebilirim sizce bilen varsa yardımcı olabilir mi