2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bugün ne güzel haberler geldiben de gece yine ateşle Savaşınca sabah panikledim buradaki bir prof a gittim.bundan sonra onla devam edeceğim .küçük bir sehirdeyim ve Dr seçeneği kısıtlı.dun 736 olan değerim 1200 civari olmuş .karından keseyi gördüm çok şükür.ben bazı nedenlerden dolayı kızımdan sonra bebek isteyemedim.esim buyuzden kırgın nazlı davraniyor.ben biraz kendi başıma uğraşıyorum bu islerle.ama kızımla çok yalnız kaldık eşimin memleketinde bu bebek bize çok iyi gelecek inşallah .bu arada troidle ilgili sıkıntı çıktı leovitron kullanacakmisim.buna da şükür bebegim sağlık li gelsinde

Hayırlı olsun İnşallaahh hep birlikte böyle güzel haberler almaya devam ederiz
Çok sağol canım inşallah hep iyi haberler alalımm
Anammm kız banada dua et bende göreyim
İnşallah sen de görürsün canım çok çok dua edeceğim
Çok sevindim canımm Bu süreç hep böyle geçecek heralde bize. Biz mi fazla takıyoruz bilmiyorum
Aynen canım bence biz çok fazla düşüyoruz, çok fazla okuyoruz. Ne yalan söyliyim tadını çıkaramıyorum aslında düşünmemek gerek olacağına varır her şey ama elimizde değil napalım

Maşşalah canım seninde bebişin büyüyor. Bu süreçte kızın sana güç versin hiçbir şeyi takma kafana

Hamileliğinin tadını çıkarmaya çalış canım geri gelmez bu günler bir daha. Ne güzel kızın var yanında bebeğini de sağlıkla kucağına al inşallah

Canlar gebelikte maden suyu inanılmaz faydalıymış annedeki spazmları kasılmaları azaltıyormuş. Çocuğun kemik ve diş gelişimi için çok etkiliymiş. Maden suyu ama soda değil 1 bardak süt ve bir şişe maden suyu kalsiyum açısından eşitmiş

Aynen benim adet gecikmesi dışında bariz bi belirti yok. Cok şükür midem falan bulanmiyo

Aynen benim adet gecikmesi dışında bariz bi belirti yok. Cok şükür midem falan bulanmiyo
Benim de hiç bulantım yok çok şükür kasık ağrım da yok unutuyorum bazen hamile olduğumu. Sadece sabahları midem dönüyo ama bir saate açılıyorum. Sadece göğüslerim acıyor. Herkesin çok farklı

Eki Görüntüle 2564902 evet cnm yaptım ama bu yil 2 kimyasal yaşadım ve toplamda 7. Gebeligim baya baya korkuyorum adetimin geçmesini bekliyorum
İnşallah bu sefer sağlıklı bir gebeliktir canım güzel düşün güzel olsun
Bunu öğrendiğim çok iyi oldu canım yarın gidip maden suyu alıyorum

Salı gününü iple çekiyorum ya pişman oldum randevuyu cumartesiye ayarlamadığıma MerAktan çatlıyorum

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum ve de bir sorum var 3 gün önce 42 idi bhcg bugün 200 çıktı pazartesi randevum var keseyi ne zaman görebilirim sizce bilen varsa yardımcı olabilir mi

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum ve de bir sorum var 3 gün önce 42 idi bhcg bugün 200 çıktı pazartesi randevum var keseyi ne zaman görebilirim sizce bilen varsa yardımcı olabilir mi
Haftaya falan görürsün sanırım ya 4 4.5 haftada görünüyor en erken ben 5de gördüm

Haftaya falan görürsün sanırım ya 4 4.5 haftada görünüyor en erken ben 5de gördüm
Canım benim geç döllenme oldu sanırım aslında 6 haftalık belki de biraz daha fazla olabilir ama 42 günde bir regl oluyordum. İnşallah görebilirim keseyi. Senin ilk bebeğin mi

Pazartesi görülme ihtimali çok düşük. 1 haftaya ancak görülür bence canım. Belki 10 gün

Aramıza hoşgeldinn
Benim beta hcg dün 2476 çıktı . Anca önümüzdeki çarşamba gidicem garanti olsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…