Ben fazla oyuncak alma taraftarı değilim yaşı gereği gördüğü her şey ilgisini çekiyor. Babam çok oyuncak alıyor onları eve getirmiyoruz oraya gittiğinde oynasın diye ama fazla ilgisini çekmiyor biraz oyalanıyor. Evde küçük tencereler tahta kaşıklar mandallar sepetler daha çok ilgisini çekiyor. Kapak açıp kapatmayı seviyor. Ahşap renkli bloklardan almıştım birkaç tane veriyorum üst üste koyup bozuyor biraz daha büyüyünce renklerine şekillerine göre ayırmayı deneriz. Büyük parçalı lego tarzı bloklardan almak istiyorum tak çıkar sevdiği için ilgilenir belki. Bunlar dışında mıncıklamak dökmek hoşuna gidiyor fırın tepsisine şehriye fasulye nohut vb koyuyorum baya oyalanıyor tepsiden dışarı koyuyor tekrar tepsiye atıyor oyun bittikten sonrada toparlaması kolay oluyor ayrı bir kapta topluyorum daha sonra tekrar çıkarıyorum sulu oyunları da seviyor ama malum artık kış mevsimi olduğundan mesafeliyizSelam kızlar bebişler nasıl?Hasta olanlara geçmiş olsun hepinize kolaylıklar diliyorum.Şu sıralar eğitici oyuncak ne alıyorsunuz?Dikkatlerini çekici hangi oyunları oynuyorsunuz?
Benzer şeyler canım.Evdeki mutfak eşyaları ile daha çok ilgileniyor özellikle tahta kaşıklarBen fazla oyuncak alma taraftarı değilim yaşı gereği gördüğü her şey ilgisini çekiyor. Babam çok oyuncak alıyor onları eve getirmiyoruz oraya gittiğinde oynasın diye ama fazla ilgisini çekmiyor biraz oyalanıyor. Evde küçük tencereler tahta kaşıklar mandallar sepetler daha çok ilgisini çekiyor. Kapak açıp kapatmayı seviyor. Ahşap renkli bloklardan almıştım birkaç tane veriyorum üst üste koyup bozuyor biraz daha büyüyünce renklerine şekillerine göre ayırmayı deneriz. Büyük parçalı lego tarzı bloklardan almak istiyorum tak çıkar sevdiği için ilgilenir belki. Bunlar dışında mıncıklamak dökmek hoşuna gidiyor fırın tepsisine şehriye fasulye nohut vb koyuyorum baya oyalanıyor tepsiden dışarı koyuyor tekrar tepsiye atıyor oyun bittikten sonrada toparlaması kolay oluyor ayrı bir kapta topluyorum daha sonra tekrar çıkarıyorum sulu oyunları da seviyor ama malum artık kış mevsimi olduğundan mesafeliyiz. Aa birde araba seviyor oyuncak olarak vınn vınn gibi ses çıkarıp kanepede halıda sürüyor.
Canım lego demişken 2 kez oynadı ilgilenmedi bir daha benim kız senin bebiş sever belki.Ben fazla oyuncak alma taraftarı değilim yaşı gereği gördüğü her şey ilgisini çekiyor. Babam çok oyuncak alıyor onları eve getirmiyoruz oraya gittiğinde oynasın diye ama fazla ilgisini çekmiyor biraz oyalanıyor. Evde küçük tencereler tahta kaşıklar mandallar sepetler daha çok ilgisini çekiyor. Kapak açıp kapatmayı seviyor. Ahşap renkli bloklardan almıştım birkaç tane veriyorum üst üste koyup bozuyor biraz daha büyüyünce renklerine şekillerine göre ayırmayı deneriz. Büyük parçalı lego tarzı bloklardan almak istiyorum tak çıkar sevdiği için ilgilenir belki. Bunlar dışında mıncıklamak dökmek hoşuna gidiyor fırın tepsisine şehriye fasulye nohut vb koyuyorum baya oyalanıyor tepsiden dışarı koyuyor tekrar tepsiye atıyor oyun bittikten sonrada toparlaması kolay oluyor ayrı bir kapta topluyorum daha sonra tekrar çıkarıyorum sulu oyunları da seviyor ama malum artık kış mevsimi olduğundan mesafeliyiz. Aa birde araba seviyor oyuncak olarak vınn vınn gibi ses çıkarıp kanepede halıda sürüyor.
Yok ağzına götürmüyor bende yanında oluyorum zaten her ihtimale karşıBenzer şeyler canım.Evdeki mutfak eşyaları ile daha çok ilgileniyor özellikle tahta kaşıklarNohut fasülye yutmuyormu ben ondan korkuyorum biraz daha büyümesini bekliyorum ama.
bizimde patladı geçen hafta. çok zorlamadı açıkcası sadece 1-2 gece uyumadı. birde sürekli salyası aktı. ellerde sürekli agızdaydı.kızlar selam. köpek disleri çıkaran var mı? bizim cok zorlu geciyor. 1 i patladi. 3 ü de patlamak üzeredir sanırım.
Bizimki de araba ile oynamayı çok seviyor. Büyüdükçe oynama şekli değişti mesela önce arabaları hep sürerdi şimdi itmeli olanları sürerek kuruyor ve ilerlemesi için bırakıyorBen fazla oyuncak alma taraftarı değilim yaşı gereği gördüğü her şey ilgisini çekiyor. Babam çok oyuncak alıyor onları eve getirmiyoruz oraya gittiğinde oynasın diye ama fazla ilgisini çekmiyor biraz oyalanıyor. Evde küçük tencereler tahta kaşıklar mandallar sepetler daha çok ilgisini çekiyor. Kapak açıp kapatmayı seviyor. Ahşap renkli bloklardan almıştım birkaç tane veriyorum üst üste koyup bozuyor biraz daha büyüyünce renklerine şekillerine göre ayırmayı deneriz. Büyük parçalı lego tarzı bloklardan almak istiyorum tak çıkar sevdiği için ilgilenir belki. Bunlar dışında mıncıklamak dökmek hoşuna gidiyor fırın tepsisine şehriye fasulye nohut vb koyuyorum baya oyalanıyor tepsiden dışarı koyuyor tekrar tepsiye atıyor oyun bittikten sonrada toparlaması kolay oluyor ayrı bir kapta topluyorum daha sonra tekrar çıkarıyorum sulu oyunları da seviyor ama malum artık kış mevsimi olduğundan mesafeliyiz. Aa birde araba seviyor oyuncak olarak vınn vınn gibi ses çıkarıp kanepede halıda sürüyor.
Biliyorum muhtemelen burada paylaşmak yasaktır ama durumu iyi olan varsa SMA hastası 9 aylık bir bebek Lina Çulha'ya yardım edebilir mi? Valilik onaylı kampanyası var. İnstagramda bulabilirsiniz. Profil sayfasından ibanlara ulaşabilirsiniz.
O kadar kötü hissediyorum ki her ay farklı bir bebeğe yardımda bulunuyorum. Keşke her ay hepsine birden belli bir miktar gönderebilseydimBiliyorum muhtemelen burada paylaşmak yasaktır ama durumu iyi olan varsa SMA hastası 9 aylık bir bebek Lina Çulha'ya yardım edebilir mi? Valilik onaylı kampanyası var. İnstagramda bulabilirsiniz. Profil sayfasından ibanlara ulaşabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettin. Kim bilir nasıl acı çekiyorlar. Hicbir bebek bunu yaşamamalı. Insanin yüreği dayanmıyor minicik yavruları öyle acı çekerken görmeye. İnsan yavrusuna bir şey olsa dünya yansın ister. O ana baba da cocugunu bizim aldığımız gibi ozgurce kucağına alabilmeli sevebilmeli konuşmasını izleyebilmeli. Çok zor bir durum. Keske elimizden daha fazlası gelse .O kadar kötü hissediyorum ki her ay farklı bir bebeğe yardımda bulunuyorum. Keşke her ay hepsine birden belli bir miktar gönderebilseydim
Bu ay lina bebeğe göndereceğim, sayfamda da paylaştım. Ah kuzum benim minicik bedenleri neler yaşıyor ya
Çok teşekkür ederim. Ben de Duru'ya bakicam. Ah keşke şu lanet ilaci ucuz yapan bir firma olsa Ah en basta devlet görse şu minicik masum yavrulari. Minicik minicik bedenlerin çektiği izdirapi insan nasıl görmezden gelebilir, içi parçalanıyor insanın.yasak değildir canım, görmezlikten gelmedim yazayım dedim
ben de duru ya yardım ediyorum son 500 gramı ve kampanyası yıllardan sonra ancak 91% oldu maalesef.
aynen yaaa. cok hizli cikti sanki. neyse tunelin ucu gorundu sankiBizim son azıları kaldı ne acelesi varsa
o kadar çok var ki görünce gerçekten insanin ici parçalanıyor ben her ay ayni bebege göndermeye çalışıyorum. distir uykusuzluktur sikayet ettikce hep şükrediyorum. bu kurlarla zaten cok fazla etkilendiler son aylarda.Biliyorum muhtemelen burada paylaşmak yasaktır ama durumu iyi olan varsa SMA hastası 9 aylık bir bebek Lina Çulha'ya yardım edebilir mi? Valilik onaylı kampanyası var. İnstagramda bulabilirsiniz. Profil sayfasından ibanlara ulaşabilirsiniz.