2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hastalıktan sonra yumurta yememeye başladı krep pankek tarzı yiyor ama haşlanmış ya da tavada yumurta yemiyor zorlamıyorum bende. Düzelir mi bilmiyorum . Kahvaltıda biraz isteksiz oluyor sabah emdiği için sanırım diğer öğünlerde bir sorun yaşamıyoruz.

Damlayı ne sıklıkla kullanıyorsun? Diş fircalayalim hadi diyip banyoya geçiyoruz macun kullanmıyoruz biraz ben şarkı uydurarak dişlerini temizliyorum sonra kendisi tutmak istiyor benim fırçam senin fırçan diyerek beş on kez tekrarlıyoruz Diş kontrolü bende pek yapamıyorum hemen kapatıyor ağzını

Allah herkesin yardımcısı olsun işe dönsem mi diye de düşündüm ama kendimi 2 yıla alıştırdım bir yandan da. Her şey zamlanıyor önceden aldıklarıma bakıp iyi ki almışım derken almadıklarıma keşke diyorum

Kızım da 5 aydır yemiyordu rafadan yumurtayı denedim onu yiyor şimdi.Tabii bizim yumurtalar organik dedemiz yumurtlayan tavuk aldı ona özel:)

Bugün cinsiyetimizi öğrendik oğlumuz olacak

Yeni başladım sayılır, günde 1 defa veriyorum, bu hafta boyunca kullanırım herhalde.

Of bana hiç müsaade etmiyor işte Biz de macun kullanmıyoruz henüz.

kızlar bizde de aynı anda 4 diş geldi
tevekkeli ondan uyutmuyormuş 1 haftadır.
dün gece calpol verdim artık şükür iyi uyuduk kesintisiz.

M Mirune keseyi gördünüz mü?
Merhaba. Gecen hafta keseyi bebeği ve hafif kalp atışını gördük. Cok küçük olduğundan gümbür gümbür değildi. 6+2 'ydi. Yarin asıl takipte olacağımız doktora gidicez insallah. Kalp atışını net duymayı ümit ediyoruz.

kızlar bizde de aynı anda 4 diş geldi
tevekkeli ondan uyutmuyormuş 1 haftadır.
dün gece calpol verdim artık şükür iyi uyuduk kesintisiz.

M Mirune keseyi gördünüz mü?
Ya bizde de durum çok fena calpol de iciremiyorum ben buraya yazacaktım azıları çıkaranlar ne kadar sürüyor bu sıkıntı diye umarım yakında kurtulur benim kuzucuk ağlayarak uyanmalar ne bulursa ağzına sokmalar emerken bile bi yandan salya akıyor

M Mirune Sağlıklıca kucağına alırsın inşallah Ankara çok soğuk ya dikkat edin. Kalp atışı da çok heyecanlandırıyor dimi

ben de dün suyunu muyunu hazır ettim eşime tutturdum ah dedim gene ağlayacak bi ton muhabbet derken zırt diye içti. Bir de bakıyor daha var mı diye kaşık kaşık içecek
bir günleri diğerini tutmuyor yahu

Ikili test zamaninda Ankara'da okucam bu sefer. Luna'da hiçbir test yaptiramamistik, burada yapmamalarindan mütevellit

valla bence yi olmuş ülkeye dönmen
yurdumuzun az güzel yanı var, birisi de kadın doğum işleri kesinlikle.
Her türlü soru cevap, 98 kere ultrasona girme olanağı

Muzu yanında soyarsam ağlıyor yemek istemiyor koparıp yarısını versem eeee (çöp) diyip atıyor krep arasına birşeyler sürüp dürüm gibi versem aç diyor zeytin çekirdeğinin çıktığını görse yemiyor çekirdekli olarak istiyor bez değiştirmek istemiyor kıyafetlerini değiştirmeye müsaade etmiyor.....
Bu liste uzar gider bunların benzerleri 2 yaşta başlamıyor muydu ya terrible two korkutuyor beni

Bizimki de öfkeli bir minik oldu yaklaşık 1 aydır kaşıkla bir şey yediremedim, sadece kendi kendine yedi, bazen 1-2 lokma. Tam geçti de diyemem gerçi. İnatlasmamaya calişiyorum. Bir işe el atsam, ona vermezsem kıyamet koparıyor. ama ev işlerini beraber yapıyoruz, güzel oldu Bez, kıyafet ah aynen çok zorluyor. Birde burun aspiratorunden nefret ediyor. Geçen gün sessizce çöp kutusuna gidiyordu, napiyorsun dedim. İçine atıp kaçtı, ah bir koşuşu var ki korbel kutusunu da bosaltirken içinde hep bir şeyler görüyoruz , aa burdaymis diyoruz. Sevmiyorsa çöpe

Birde bu ara uyumaya direniyor, yatış saati çok kaydı ve epey uğraş istiyor uyutmasi.

Kızlar herkese selam 🖐
Sanırım bebeler o kadar yoruyor ki çok aktif olamıyoruz artik. Şayet bizim kız öyle. Bu aralar ayrı gezemiyoruz ya kucağımda ya bacağımda yapışık halde. Gelen 4 azı var uyurken bile yapışığız o derece. Ufak ufak öfke nöbetleri bizde de oluyor özellikle istediği şey olmadığında çığlık atıp kendini yerden yere atıyor. Tepkisiz geçmesini bekliyorum ne yapayım. Neyse , bugün eczanelerde dolven bulamadık, artik tedarik edilemiyormus. Bulursanız eğer kullanıyorsanız birkaç tane stok yapın isterseniz. Dolven eşdeğeri pedifen diye bir ilaç önerdiler hep. Yarın gitmediğim bir kaç eczane daha kalmıştı onlara gidip bakicam dolven. Bilgi vermek istedim.

Uykusuzluktan gözleri açılmasa da uykuya direnme bizde de var 1 aydır. Çok zorlanıyorum artık.

Patronun siz olduğunuzu unutmasina izin vermeyin. Her istediğini yapmayın. Kuralları sınırlarınızı belirleyin diyor benim çocuk terapisti. Diyorum ne mümkün. O güneş biz etrafında dönen gezegenleriz. Istedigini aglayarak istediğini yaptırıyor. Ağlamasın diye diye bir bakmışız kolesi olmuşuz. Tum kuralları kendi belirliyor. Ama şimdi kuralları belirlemezsen birkaç yıl sonra daha kötü olacak diyor. Teoride kadını anliyorum ama pratikte yap yapabiliyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…