- 21 Haziran 2009
- 844
- 1.508
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Damlayı ne sıklıkla kullanıyorsun? Diş fircalayalim hadi diyip banyoya geçiyoruz macun kullanmıyoruz biraz ben şarkı uydurarak dişlerini temizliyorum sonra kendisi tutmak istiyor benim fırçam senin fırçan diyerek beş on kez tekrarlıyoruz Diş kontrolü bende pek yapamıyorum hemen kapatıyor ağzınıBu arada benim için bu grupta oluşumun 2.yılı,kutlu olsun burayı gerçekten seviyorum, son zamanlarda boşlasam da.
Umka konusu geçmiş geçmiş sayfalarda, ben bugünlerde günde 10 damla veriyorum önlem amaçlı, haftaya bi Kars gezimiz olacak, biraz korkuyorum bağışıklığı düşer üşütürse diye. Ama hastalık zamanı ölçü değişiyor tabi.
Kızlar bu arada çok alakasız olacak ama diş temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Diş fırçasını uZun zamandır veriyorum eline ama bence etkili olmuyor, benim yapmama da müsade etmiyor. Diş kontrolü bile yapamıyorum, sanırım alt üst toplam 4 azı çıktı.
Allah herkesin yardımcısı olsun işe dönsem mi diye de düşündüm ama kendimi 2 yıla alıştırdım bir yandan da. Her şey zamlanıyor önceden aldıklarıma bakıp iyi ki almışım derken almadıklarıma keşke diyorumGerçekten çok kötü bir dönemden geçiyoruz. Bebek bezinin tanesi 3 lirayı geçiyor ve bu temel bir ihtiyaç bir sürü şey var hijyenik ürünler, mamalar ve temel gıda maddelerini saymıyorum bile. Neyseki bu yıl mama kullanmıyoruz ama bu asla rahatlatıcı bir durum değil. Biz KDV yi çok bulurken battıkça batıyoruz.
Kızım da 5 aydır yemiyordu rafadan yumurtayı denedim onu yiyor şimdi.Tabii bizim yumurtalar organik dedemiz yumurtlayan tavuk aldı ona özel:)Hastalıktan sonra yumurta yememeye başladı krep pankek tarzı yiyor ama haşlanmış ya da tavada yumurta yemiyor zorlamıyorum bende. Düzelir mi bilmiyorum . Kahvaltıda biraz isteksiz oluyor sabah emdiği için sanırım diğer öğünlerde bir sorun yaşamıyoruz.
Bugün cinsiyetimizi öğrendik oğlumuz olacakSelam kızlar, herkesler iyidir umarım, özellikle hamilelerimiz mirune ve mc06 süreçleriniz iyi gidiyordur inşallah.
Sma hepimizin kanayan yarası galiba, geçen ay Eskişehir halkının da büyük desteğiyle toprak bebeği yolcu ettik, öyle mutlu oldum ki. Ama bekleyen nice bebeği gördükçe içim sızlıyor.
Ama bildiğim kadarıyla yeni bir karar çıktı, evlilik öncesi ücretsiz tarama yapılacak ve eğer risk varsa tüp bebek yöntemiyle önüne geçilecekmiş.
Euro dolar bu haldeyken insanların topladığı bağışlar da yalan oluyor artık, kaldı ki artık herkes içine döndü kendine yetmeye çalışıyor. Gerçekten çok zor günlerden geçiyoruz. Allah hepsinin yardımcısı olsun
Yeni başladım sayılır, günde 1 defa veriyorum, bu hafta boyunca kullanırım herhalde.Damlayı ne sıklıkla kullanıyorsun? Diş fircalayalim hadi diyip banyoya geçiyoruz macun kullanmıyoruz biraz ben şarkı uydurarak dişlerini temizliyorum sonra kendisi tutmak istiyor benim fırçam senin fırçan diyerek beş on kez tekrarlıyoruz Diş kontrolü bende pek yapamıyorum hemen kapatıyor ağzını
Ahh harika gözünüz aydın, ne çabuk geçmiş ya zamanBugün cinsiyetimizi öğrendik oğlumuz olacak
hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBugün cinsiyetimizi öğrendik oğlumuz olacak
Merhaba. Gecen hafta keseyi bebeği ve hafif kalp atışını gördük. Cok küçük olduğundan gümbür gümbür değildi. 6+2 'ydi. Yarin asıl takipte olacağımız doktora gidicez insallah. Kalp atışını net duymayı ümit ediyoruz.
Ya bizde de durum çok fena calpol de iciremiyorum ben buraya yazacaktım azıları çıkaranlar ne kadar sürüyor bu sıkıntı diye umarım yakında kurtulur benim kuzucuk ağlayarak uyanmalar ne bulursa ağzına sokmalar emerken bile bi yandan salya akıyor
Ya bizde de durum çok fena calpol de iciremiyorum ben buraya yazacaktım azıları çıkaranlar ne kadar sürüyor bu sıkıntı diye umarım yakında kurtulur benim kuzucuk ağlayarak uyanmalar ne bulursa ağzına sokmalar emerken bile bi yandan salya akıyor
Ikili test zamaninda Ankara'da okucam bu sefer. Luna'da hiçbir test yaptiramamistik, burada yapmamalarindan mütevellit
Bizimki de öfkeli bir minik oldu yaklaşık 1 aydır kaşıkla bir şey yediremedim, sadece kendi kendine yedi, bazen 1-2 lokma. Tam geçti de diyemem gerçi. İnatlasmamaya calişiyorum. Bir işe el atsam, ona vermezsem kıyamet koparıyor. ama ev işlerini beraber yapıyoruz, güzel oldu Bez, kıyafet ah aynen çok zorluyor. Birde burun aspiratorunden nefret ediyor. Geçen gün sessizce çöp kutusuna gidiyordu, napiyorsun dedim. İçine atıp kaçtı, ah bir koşuşu var ki korbel kutusunu da bosaltirken içinde hep bir şeyler görüyoruz , aa burdaymis diyoruz. Sevmiyorsa çöpeMuzu yanında soyarsam ağlıyor yemek istemiyor koparıp yarısını versem eeee (çöp) diyip atıyor krep arasına birşeyler sürüp dürüm gibi versem aç diyor zeytin çekirdeğinin çıktığını görse yemiyor çekirdekli olarak istiyor bez değiştirmek istemiyor kıyafetlerini değiştirmeye müsaade etmiyor.....
Bu liste uzar gider bunların benzerleri 2 yaşta başlamıyor muydu ya terrible two korkutuyor beni
Uykusuzluktan gözleri açılmasa da uykuya direnme bizde de var 1 aydır. Çok zorlanıyorum artık.Bizimki de öfkeli bir minik oldu yaklaşık 1 aydır kaşıkla bir şey yediremedim, sadece kendi kendine yedi, bazen 1-2 lokma. Tam geçti de diyemem gerçi. İnatlasmamaya calişiyorum. Bir işe el atsam, ona vermezsem kıyamet koparıyor. ama ev işlerini beraber yapıyoruz, güzel oldu Bez, kıyafet ah aynen çok zorluyor. Birde burun aspiratorunden nefret ediyor. Geçen gün sessizce çöp kutusuna gidiyordu, napiyorsun dedim. İçine atıp kaçtı, ah bir koşuşu var ki korbel kutusunu da bosaltirken içinde hep bir şeyler görüyoruz , aa burdaymis diyoruz. Sevmiyorsa çöpe
Birde bu ara uyumaya direniyor, yatış saati çok kaydı ve epey uğraş istiyor uyutmasi.