2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Artık su içmek istemiyor ya sevdiği bardağa koyuyorum zar zor birkaç yudum alıyor. Havalar sıcak değil ihtiyacı az belki diyorum ama yinede içim rahat değil yemek sonraları kaşıkla vermeye çalışıyorum 😕
Su ihtiyacını sütten de karşılıyor olabilir canım eğer meyve suyu ıhlamur vs gibi şeyler veriyorsan onlar da su yerine geçermiş. İçmek istediğinde içer zaten 🥰
Ben de 10. günde öğrendiimm. İniallah bizim hikayemiz de sizinki gibi olur <3
Şu an elimde bol test var, koyulmayı takip ediyorum kan veremediğimden. Biliyorsunuz burasının adetlerini :KK70:

Bu sabah midem bulanmaya başladı bu arada. Çok erken değil mi yaw.
İnşallah canım. Ben de sürekli kan vermek yerine evdeki testleri bitirene kadar test yapmaya devam etmiştim. Haftada bir gibi kan verdim kese gözükene kadar.
Benimde çok erken başlamıştı bulantılarım bu arada 4. Haftada. olabiliyor yani, hormonlar devreye giriyor 😬

Bizim ki korkuyor karanlıktan karanlık odalara mutfağa girmem bazen mutfakta isim bitince hadi çık ışığı kapatcam derim hemen çıkar yatak odasında gecen gün gece lambamiz bozulmustu uyandığında çok karanlık olduğundan galiba çok ağlamıştı telefonun flash ışığını açık biraktim uyanınca korkmasın diye bana çekmiş bu konuda bu yaşta bile karanlık yerden korkarım zaten gözümün önünden değilse ve sessiz ise kesin bı yerlerin boşaltıyordur
Bizde bir de toprak yemek huyu başladı çok çiçeklerim var ilk başta tooraklari etrafa dokerdi şimdi ağzına koymaya başladı pik hastalığı diyorlar ama ilk 2 yaş için normal yazıyor ama bı kaç kez bunu tekrar edince endişe duymaya başladım
Bizimki de kıl tüy ne bulsa ağzına atıyor. Şimdi yine azaldı, uyanınca battaniyenin tüylerini yoluyor bana bakarak diyor nam nam nam ağzına atıyor🙄çok koyunca çiğneyip çıkarıyor 😅 çok üsteleyince daha çok yapıyor o yüzden bende üstelemekten vazgeçtim. Demir damlası kullanıyorum biraz geç başladım ama olsun.

2022 Ağ

Hahah 😂 Yani inşallah dogururum 🤞Konuyu açtım ama bunun kimyasalı dis gebeliği düşük riski var. Daha reglim bile geçmedi. Cok erken öğrendim çok erken heveslendim. Wish me luck 🙏🍀
Yaa ben de diyecektim tam konusu da açılmıştır, ahh anılarr, bizim de bilgilerimiz taze sayılır bizi de unutma diye 😍

Hiç kötüyü aklına getirme, her şey yolunda gidecek inşallah 🍀🧿 kaç gündür kafamı başka şeye veremiyorum, bu ülkenin çivisi iyice çıktı, hazır oradayken doğurabildiğin kadar doğur mis 🤩

Bir de çevremde gördüğüm tüm bebekler karanlıktan korkuyor. Bizimki asla korkmuyor kendi başına karanlık odaya gider yeter ki yaramazlık olsun bi 10 sn ihmale dahi gelmiyor..
Sizin bebişler korkuyor mu?
Hele bir sessizlik olsun hiç hayra alamet olmuyor. Kesin bir yaramazlığa odak yapmış demektir o sessizlik 🧘‍♀️
Kızım da karanlıktan korkuyor. Karanlık odalara gitmiyor. Ama gece yatağında da yatmıyor. Gece lambası da kesmedi. Geceleri beraber uyuyoruz.

BGeçmiş olsun size de 🙏
Yaa bu bizde de var ama her şeyi atıyor bizimki ağzına gerçi. Kırıntı toz ahah bir de gözümün içine bakarak ham yapıyor 😍
Ben de baktığımda oral dönem olduğu için normal, ilk 2 sene bebeklere pika teşhisi koyulamaz diyordu.
Bizimki kağıtta yiyor 😳
Bizim demirimiz sınırdaydı hala Demir ilacı da kullanmaya devam ediyoruz ama 🤷🏻‍♀️
Kağıt dediğim gerçi sadece şu flash kartlar var ya hep onların kenarını kemiriyor başka kağıtlara yapmıyor.
Benin kızım tuvalet kağıdı, karton ne bulsa yiyor. Görene kadar kutularun köşeleri yok oluyor

BGeçmiş olsun size de 🙏

Benin kızım tuvalet kağıdı, karton ne bulsa yiyor. Görene kadar kutularun köşeleri yok oluyor
Ooo bizimki level atladı koltuk kenarlarındaki deri kaplamayı dişiyle koparıyor 🤣 pecete tuvalet kağıdı kağıt ne bulsa önce koklayıp sonra dilini degdiriyor sonra da bir ısırık alıp tadına bakıyor. 😄

7 numara beze geçen var mı ya ?
5 kullanıyorduk sızdırdı, 6 numaraya geçtik yine sızıyor. 🤦🏻‍♀ 7 mi alsam diye düşünüyorum ciddi ciddi. Çünkü bez boşken çiş çıkıyor. bıktım çıkan çişlerden.😳

Yaa ben de diyecektim tam konusu da açılmıştır, ahh anılarr, bizim de bilgilerimiz taze sayılır bizi de unutma diye 😍

Hiç kötüyü aklına getirme, her şey yolunda gidecek inşallah 🍀🧿 kaç gündür kafamı başka şeye veremiyorum, bu ülkenin çivisi iyice çıktı, hazır oradayken doğurabildiğin kadar doğur mis 🤩
Cok tesekkur ederim. Hepinize teşekkür ederim. Ben de her şeyi düşünüp tarttim. En uygunu şu an burada 2. Cocuk sahibi olmamdı. Sans da yüzümüze güldü. Şükürler olsun. Su an ülkemizde olanlar çok üzüyor. Oturup sinirden ağlıyorum arada. Benim güzel ülkem nasıl bu hallere geldi. Yazık.

Neyse bu konuşmaların sonu yok. Ben cok nostaljik hissediyorum bu gruba karşı. Sanki başka hiçbir grup bu enerjiyi yakalayamaz gibi.

Merak ettiğim bı konu var
Umut ilk adım ayakkabısı 21 numrayidi yaklaşık 6 ayda 4numara ayağı büyüdü ve ben hep bu numara büyük almama rağmen şuan hala ayakkabı Küçük Geliyor gibi . . . Sizin ki de böyle mi ben anlamadım ayakkabı kalıbı mı küçük yoksa bizim minoş koca ayaklı mı olacak 😂 ayakkabı almaya yetişemiyorum yürüyor diye rahat etsin en iyisini alıyorum 2 ay bile giyemiyor 🤔

Merak ettiğim bı konu var
Umut ilk adım ayakkabısı 21 numrayidi yaklaşık 6 ayda 4numara ayağı büyüdü ve ben hep bu numara büyük almama rağmen şuan hala ayakkabı Küçük Geliyor gibi . . . Sizin ki de böyle mi ben anlamadım ayakkabı kalıbı mı küçük yoksa bizim minoş koca ayaklı mı olacak 😂 ayakkabı almaya yetişemiyorum yürüyor diye rahat etsin en iyisini alıyorum 2 ay bile giyemiyor 🤔
Bizimde öyle 10,5 aylıkken 19 numara ile başladık neredeyse her ay bir numara büyük aldım. Şimdi 22 giyiyor. Ayaklar çabuk büyüyor.🤦🏻‍♀️
Allahtan ben paylaşınca kuzenim bot gönderdi alma diyerek. 22-23-24 numara 😂 kışı bari kurtardık diyorum 😆

X