Yürüyen bebesi olan anne olarak bildiriyorum yürüyünce de hep peşindesinTabi geçte olsa yürüyecek dışarı cikca o da çocukların peşinden gitsin diye biran önce yürüsün istiyorum sürekli peşindeyim elinden tutup yürütüyorum parkta kendi yurusun teşvik ediyorum biraz yorucu olmaya başladı dışarı çıkmadığı gün de yok hemen kapıya gidiyor kapıya vuruyor açmak için anahtarı çekiyor
canım iki büklüm eğilerek yürümektense koşmayı tercih ederim. hem sürekli koşacak değilsin ya arada bir yürürsün peşinden. Belim ağrıdı inanki eğilerek yürütmeye çalışmaktanYürüyen bebesi olan anne olarak bildiriyorum yürüyünce de hep peşindesinhoop kaçıveriyor hemen. Evde almaması gereken bir şey varsa sessizce geliyor alıver ye poposu sallaya sallaya sessizce kuytu köşe arıyor yaramazlık için. Dışarıda da durum aynı. Dikkatini çeken eline almaya çalıştığı her şey genelde hep zararlı şeyler çöpler vs. Şimdi peşinden koşuyorum o yüzden yürüyünce iş yüküm hafifler diye düşünmüştüm ama hiç öyle olmadı. Daha da arttı.
Gule gule giysin minnos. Ben bunun pembesini gormustm begenmistim.İade ettim ayakkabıyı minipiccodan önü en geniş ayakkabıyı aldım.
bencecanım iki büklüm eğilerek yürümektense koşmayı tercih ederim. hem sürekli koşacak değilsin ya arada bir yürürsün peşinden. Belim ağrıdı inanki eğilerek yürütmeye çalışmaktan
bunlar hep step step aşamalar bence :) her bir gelecek bölüm daha da zorlaşıyor :)Gule gule giysin minnos. Ben bunun pembesini gormustm begenmistim.
benceRheaa dedigini yurudukten sonra anlayacaksin iki buklum
Yurutmeye raziyim 2 aydir yuruyoruz desteksiz. Koşmak dedigin yine iki buklum oluyo cunkuSurekli kosturuyo heryeri karistiriyo suan cok yoruluyorum. Disarida zaten yurutursem sayet yine iki buklum dolasiyosun cunku surekli yerde copleri almaya calsiiyor. Kaldirmaya calisiyosun kalkmiyor yerde yaprak gorsun cop gorsun. Git gide zorlasiyor
Ben bu soruna e bebekten aldigim yürüme yardımcısıyla çare buldum. Keşke ilk baştan alsaydım dedim. Egilme derdine soncanım iki büklüm eğilerek yürümektense koşmayı tercih ederim. hem sürekli koşacak değilsin ya arada bir yürürsün peşinden. Belim ağrıdı inanki eğilerek yürütmeye çalışmaktan
Yanliz olmadigima sevindim ha düştü ha düşecek diye gene arkasındaydim bir ara. Şuan kaçıyor resmen. Özgürlüğü ilan etti el kol bacak hatta burnu bile yaralıGule gule giysin minnos. Ben bunun pembesini gormustm begenmistim.
benceRheaa dedigini yurudukten sonra anlayacaksin iki buklum
Yurutmeye raziyim 2 aydir yuruyoruz desteksiz. Koşmak dedigin yine iki buklum oluyo cunkuSurekli kosturuyo heryeri karistiriyo suan cok yoruluyorum. Disarida zaten yurutursem sayet yine iki buklum dolasiyosun cunku surekli yerde copleri almaya calsiiyor. Kaldirmaya calisiyosun kalkmiyor yerde yaprak gorsun cop gorsun. Git gide zorlasiyor
Ben aşının bu konuda bir etkisi olduğunu düşünmüyorum önümüzdeki bir kac yıl daha bu virüs bitmeyecek gibi ben korona geçirdim ve evde ayakta olamam rağmen çok kötü ve çok zordu hala daha koku alamıyorum etkisi devam ediyor bu kadar kötü olacagimi tahmin etmemiştim keşke daha erken aşı olsaydım dedim aşı olup tekrar hamile olduğunu yeni duydugum bir arkadaşım var tekrar o korona sürecini yaşamaktansa aşı olmayı tercih edeceğim randevu aldım cumartesi aşı olacağız daha önce emzirmeden dolayi suphede kalmıştım.Aşı nasıl etkiler acaba ilerde bunu düşünmeden edemiyorum.Henüz aşı yaptırmadık 2. yi de doğurup öyle mi aşılansak acaba?Ben de bir oğlum olsun isterim Allah nasip ederse kız da olursa birbirlerine arkadaş olurlar:)
Şimdi bile öyle eli her yere yetişiyor dün konsulun üstüne çikolata koymuştum sonra unutum orda almış gitmiş koltugun kenarında 4 dişi ile köşeden açmis yiyorYürüyen bebesi olan anne olarak bildiriyorum yürüyünce de hep peşindesinhoop kaçıveriyor hemen. Evde almaması gereken bir şey varsa sessizce geliyor alıver ye poposu sallaya sallaya sessizce kuytu köşe arıyor yaramazlık için. Dışarıda da durum aynı. Dikkatini çeken eline almaya çalıştığı her şey genelde hep zararlı şeyler çöpler vs. Şimdi peşinden koşuyorum o yüzden yürüyünce iş yüküm hafifler diye düşünmüştüm ama hiç öyle olmadı. Daha da arttı.
Valla bende aynı durumdayımcanım iki büklüm eğilerek yürümektense koşmayı tercih ederim. hem sürekli koşacak değilsin ya arada bir yürürsün peşinden. Belim ağrıdı inanki eğilerek yürütmeye çalışmaktan
Korona geçirmedim hiç tabi bilmeden gecirdiysem bilemem. 2 doz aşımı oldum. Emzirmeye hep devam ettim hala da ediyorum. İkinci çocuk dusunenlerdenim bende. Ama azcık zamanı var. Daha biriyle baş edemiyorumBen aşının bu konuda bir etkisi olduğunu düşünmüyorum önümüzdeki bir kac yıl daha bu virüs bitmeyecek gibi ben korona geçirdim ve evde ayakta olamam rağmen çok kötü ve çok zordu hala daha koku alamıyorum etkisi devam ediyor bu kadar kötü olacagimi tahmin etmemiştim keşke daha erken aşı olsaydım dedim aşı olup tekrar hamile olduğunu yeni duydugum bir arkadaşım var tekrar o korona sürecini yaşamaktansa aşı olmayı tercih edeceğim randevu aldım cumartesi aşı olacağız daha önce emzirmeden dolayi suphede kalmıştım.
Şimdi bile öyle eli her yere yetişiyor dün konsulun üstüne çikolata koymuştum sonra unutum orda almış gitmiş koltugun kenarında 4 dişi ile köşeden açmis yiyortabi üstü başı koltuga kadar her yer çikolata olmuş ben sadece 2 dakika mutfağa gittim seslendim yanıma gel diye gelmeyince anladım yaramazlık peşinde
Bizimki el-ayak hastalığı olmuştüm hasta bebeklere geçmiş olsun.. biz de bugün ateşliyiz sebebini anlamadım..
genel hal durumu iyi de ateş 37.5 altına düşmedi..
bu bebelere neler oldu ki...
hep aranızdayım gizlice takipliyorum sizi
yazmak anca nasip oluyor bu gece nöbetteyim.
öptüm sizi sevgiler
- bu arada benim bebişko da yürümüyor ama iki elinden tutunca adımlıyor. geçen o farkına varmadan ben tek elinden tuttum 2-3 adım attı ama şimdi asla bırakmıyor iki elimi
Bunu ben de merak ediyorum. Daha yeni odasini yaptim, montessori yataktan aldim. Bizimki gece en az 3kere emer, ayirmak belki azaltir diye dusunuyorum. Henuz hic yatirmadim ama. onu bilmiyorum da kendimi hazir hissedemedimSelam kızlar. Gece beslenmesini kesmeden oda ayıran var mı?
Ya da bunun doğru sıralaması nasıl olmalı sizce?
Gecmis olsun canim,benim kizinda atesi vardi,bugun burun akintisi da eklendi,atesin sebebi belli oldutüm hasta bebeklere geçmiş olsun.. biz de bugün ateşliyiz sebebini anlamadım..
genel hal durumu iyi de ateş 37.5 altına düşmedi..
bu bebelere neler oldu ki...
hep aranızdayım gizlice takipliyorum sizi
yazmak anca nasip oluyor bu gece nöbetteyim.
öptüm sizi sevgiler
- bu arada benim bebişko da yürümüyor ama iki elinden tutunca adımlıyor. geçen o farkına varmadan ben tek elinden tuttum 2-3 adım attı ama şimdi asla bırakmıyor iki elimi
Gecmis olsunBizimki el-ayak hastalığı olmuş
Selam. Onun odasini ayirmadim ama ben odadan ciktim. Netice itibariyla odalarimiz ayrilmis oldu ve gece emzirmelerini kesmek adına % 100 etkili. 1 ya da 2 kez emziriyorum ama eskiye oranla cok az bizim icin. Hatta gec yatarsam misal 12de emzirip yatarsam sabah 6:30a kdr uyudugu oluyor. 6 :30'da emzirince 1 saat daha uyuyo.Selam kızlar. Gece beslenmesini kesmeden oda ayıran var mı?
Ben de montessori alacağım ama 2 yaş gibi düşünüyorum.Bunu ben de merak ediyorum. Daha yeni odasini yaptim, montessori yataktan aldim. Bizimki gece en az 3kere emer, ayirmak belki azaltir diye dusunuyorum. Henuz hic yatirmadim ama. onu bilmiyorum da kendimi hazir hissedemedim
Aslında aşağı yukarı bizimde böyle. Yatmadan önce rüya öğünü yapıyorum 12-1 gibi, şanslıysam sabaha kadar uyuyor. Ya da 4 gibi kalkıyor emzirip yatağına geri koyuyorum. Desteksiz uykuya geçirip odayı ayırmak istiyorum artık. Eşim uyurken çok hareket ediyor, oğlanın uyku döngüsüne denk gelirse uyandırıyor.Selam. Onun odasini ayirmadim ama ben odadan ciktim. Netice itibariyla odalarimiz ayrilmis oldu ve gece emzirmelerini kesmek adına % 100 etkili. 1 ya da 2 kez emziriyorum ama eskiye oranla cok az bizim icin. Hatta gec yatarsam misal 12de emzirip yatarsam sabah 6:30a kdr uyudugu oluyor. 6 :30'da emzirince 1 saat daha uyuyo.
Gece emmesi bence gayet iyi, azalmis. Masallah diyimBen de montessori alacağım ama 2 yaş gibi düşünüyorum.
Bizimki yatağında yatıyor emmeye kalkarsa sabaha karşı yanıma alıyorum uykusu açılmazsa hemen yatağına geri koyuyorum. Park yatağı benim tarafıma bitişik. Tabi diş zamanı hariç zira o zamanlar yanımda değil direkt mememde uyuyor ağzından çekince uyanıyor kızıyor
Aklım çok karışık ya. Hangi birinden başlasam bilemedim.
Aslında aşağı yukarı bizimde böyle. Yatmadan önce rüya öğünü yapıyorum 12-1 gibi, şanslıysam sabaha kadar uyuyor. Ya da 4 gibi kalkıyor emzirip yatağına geri koyuyorum. Desteksiz uykuya geçirip odayı ayırmak istiyorum artık. Eşim uyurken çok hareket ediyor, oğlanın uyku döngüsüne denk gelirse uyandırıyor.
Kuzenimden duyduğum kadarıyla aktarıyorum onun kızları ilk önce gündüz emmeyi bırakmış ama geceleri devam etmişler canım. Sen kendini hazır hissediyorsan her uyandığında odaya gitmeyi göze alıyorsan ayrirabilirsin. Bizde yan yana yatıyoruz anne yanı beşikte yatıyor bugün itibariyle aynı oda ayrı yatak yaptım umarım çok zorlamaz beni geniş yerde yatmaya alıştı biraz da kendi alanına alışsın odayı öyle ayıralım diyorum. Bebeğe ve anneye göre değişiyor birçok davranış gibi.Selam kızlar. Gece beslenmesini kesmeden oda ayıran var mı?