Teşekkür ederim canım.İyi ki doğmuş o zaman miniminnoş
Bizim zaten son bir yildir bi uzaklasma var neden bilmem. Uzerimdeki stres mi yorgunluk mu. Gerginlik mi. Var yani bseyler adami goresim yok
Ben de tek bakiyorum ve esim de bu bakmaya dahil deil tamamen tek yani faydasiz resmen. Daha sen cocukla 5 dk oyna ben bir dus alayim bile yapamadim. Gecen gun o 40+ sicaklarda 5 gun yikanmamisim. Yikanmadigimin da farkinda deilimnese artik kabullendim ben. Esimden bsey beklemeyince bi faydasi olmayacagini kabul edince evde biraz daha huzur oldu. Var midir dogumdan sonra bizim
gbi esiyle uzaklasan? Ne zamandir sorcam?
Tesekkur ederim.Yok hayir hic bir belirti.Gayet hareketli,her seyi yiyen bir bebek.Yuzu de oyle renksiz degil,anlasilmiyor yani.Geçmiş olsun. bir belirtisi var mıydı? sanırım Luna'da da var ama daha kanına bakmadık. 1 ay sonra baktırıcaz.
Selam kızlar ilk adım ayakkabısı aldım kızıma vicco dan ayağının üzerine iz yaptı.Bantını biraz bol kapadığımda da sol ayağından yürürken çıkıyor ayakkabı.Ayakları biraz tombiş siz nasıl bişey aldınız tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim.Aldığım ayakkabı bu.
Ben böyle bir şey aldım. Biraz alelacele aldık uçağa binmeden ayakkabısı olsun diye tam yeni yürümeye başlamıştı. Memnunum şimdilik. Tam numara almaya özen gösterdim belki yarım numara büyüktür aldığımda ama şimdi tam. Cırt cırtını tam oturmaya dikkat ediyorum bol kalınca ayağı burkuluyor çünküSelam kızlar ilk adım ayakkabısı aldım kızıma vicco dan ayağının üzerine iz yaptı.Bantını biraz bol kapadığımda da sol ayağından yürürken çıkıyor ayakkabı.Ayakları biraz tombiş siz nasıl bişey aldınız tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim.Aldığım ayakkabı bu.
Ya evde sandalye koltuk sehpa ne bileyim dolap yalasın hiç ses etmem. Sabah gitmiş yan komşunun balkon camını yalıyorhahaha ben de en az 3 kez yıkıyorum yanlış yazmışım. geçen sandalyenin bacağını yalıyodu Luna da. Ama demir bacak. demir eksikliğine gitti kafam. ama zaten her şeyi yalıyor tanımak için. sen iyi spor yapıyorsun gibi duruyor ama. kız seni forma sokmuştur.
Sanirim doğumdan sonra eşlerden ilgi destek görülmeyince hepimizde benzer durumlar yaşanıyor. Doğumu zaten pandemi ortasında yaptık, ne gezebildik ne stres atabildik dolayısıyla yıpranmışlıklarımız çok fazla . Benim eşim çok yoğun mesaili çalışan biri. Gecesi gündüzü yok bazen sabaha karşı eve geldiği de oluyor. Artı olarak kendi işini de yapıyor çift mesai gibi. Surekli işte. Yemek konusunda yorulma dışarıdan yeriz sözü bir süre sonra bıkkınlık getiriyor mesela. Temizliğe gelince bosver yapma ev temiz uğraşma. Ya toz içinde bu evde bebek var desem de bir taraftan yorgunluktan çoğu kez oturduğu yerde uyuyakalıyor. Yoğun programda çalışıyor görüyorum ama bana yardımcı olmuyor. Adam işten geliyor iki dakika dinleneyim çocukla oynarım diyor o dinlenene kadar cocuk çoktan uyumuş oluyor sonra başında oturup çocuğu uyurken izleyip özlem gidermeye çalışıyor. Zaten tetikte uyuyan bir bebek en ufak bir seste uyanıyor, cocuk uyurken zaten iş yapamıyorsun. Temizlik çamaşır bulaşık derken birde hep evde yardım yok isyan bayrağını çekmeme az kala dedi ki sen çok yoruluyorsun ben uzun çalışıyorum sana yardımcı olamıyorum havalarda ısındı ben sizi annenlere yazlığa götüreyim en azından hava değişimi olur. Geldiğinde de annemlerin yanında hiçbir iş yapma sadece çocuğa bak dediİyi ki doğmuş o zaman miniminnoş
Bizim zaten son bir yildir bi uzaklasma var neden bilmem. Uzerimdeki stres mi yorgunluk mu. Gerginlik mi. Var yani bseyler adami goresim yok
Ben de tek bakiyorum ve esim de bu bakmaya dahil deil tamamen tek yani faydasiz resmen. Daha sen cocukla 5 dk oyna ben bir dus alayim bile yapamadim. Gecen gun o 40+ sicaklarda 5 gun yikanmamisim. Yikanmadigimin da farkinda deilimnese artik kabullendim ben. Esimden bsey beklemeyince bi faydasi olmayacagini kabul edince evde biraz daha huzur oldu. Var midir dogumdan sonra bizim
gbi esiyle uzaklasan? Ne zamandir sorcam?
Canım bundan denedik kızım giyerken çok ağladı adım dahi atamadı.Rahat edemedi sanırım.Ne zormuş ayagına uygun bişey bulamamakBenim aldığım bu. Bir numara büyük almak lazımmış ust tarafı sıkmasın diye. Denettirip almistim ben.
İlk adımdan ziyade normal ayakkabı aldınız sanırım.Bu tarzları ben de beğeniyorum 2. ayakkabı olarak düşünmüştüm.Ben böyle bir şey aldım. Biraz alelacele aldık uçağa binmeden ayakkabısı olsun diye tam yeni yürümeye başlamıştı. Memnunum şimdilik. Tam numara almaya özen gösterdim belki yarım numara büyüktür aldığımda ama şimdi tam. Cırt cırtını tam oturmaya dikkat ediyorum bol kalınca ayağı burkuluyor çünkü
Alyansı olanlar var mı? Ben 55 kg ile hamile kalmıştım şu an 56 kg yum ama hala alyansım olmuyor kemiklerimiz mi büyüdü:)Ya evde sandalye koltuk sehpa ne bileyim dolap yalasın hiç ses etmem. Sabah gitmiş yan komşunun balkon camını yalıyorkadıncağız daha yeni silmiş. O kadar dikkat etmeme rağmen kaşla göz arasında kaçıyor ufaklık. Bugün benle gülü yalatmadım diye resmen kavga etti en son sok ağzına da diken batsın diline dedim gene gitti yaprağı ağzına soktu herhalde diken battı nasıl koşarak geliyor hıiiii hiiii diye.
Kilo konusunda ah keşke aaaahhh. Kilo vermek ne haddime ya, onlarda inat mı etti ne yapıştı üstüme bir türlü gitmiyor. İştahım hepten gitti oysa ki ama veremiyorum yani nasıl yapcam nasıl etcem bilmiyorum. Şöyle diyim alyansım hala parmağıma olmuyor
çok güldüm ya. evlere şenlik sizin bıcırık. çok sevimli olduğu yazdıklarından bile belli. alyansım bana da olmuyor ya, bazen zorla takıyorum sonra çok çirkin duruyor çıkarıyorumYa evde sandalye koltuk sehpa ne bileyim dolap yalasın hiç ses etmem. Sabah gitmiş yan komşunun balkon camını yalıyorkadıncağız daha yeni silmiş. O kadar dikkat etmeme rağmen kaşla göz arasında kaçıyor ufaklık. Bugün benle gülü yalatmadım diye resmen kavga etti en son sok ağzına da diken batsın diline dedim gene gitti yaprağı ağzına soktu herhalde diken battı nasıl koşarak geliyor hıiiii hiiii diye.
Kilo konusunda ah keşke aaaahhh. Kilo vermek ne haddime ya, onlarda inat mı etti ne yapıştı üstüme bir türlü gitmiyor. İştahım hepten gitti oysa ki ama veremiyorum yani nasıl yapcam nasıl etcem bilmiyorum. Şöyle diyim alyansım hala parmağıma olmuyor
Oluyor bana ya.Alyansı olanlar var mı? Ben 55 kg ile hamile kalmıştım şu an 56 kg yum ama hala alyansım olmuyor kemiklerimiz mi büyüdü:)
Ya bilmiyorum ama ben kilo aldım da olmuyor diye düşünüyorum. Çevremde doğum yapan arkadaşlarım doğumdan birkac ay sonra alyans takmaya devam edince doğal olarak bende sorun bende sandım...Alyansı olanlar var mı? Ben 55 kg ile hamile kalmıştım şu an 56 kg yum ama hala alyansım olmuyor kemiklerimiz mi büyüdü:)
Alyansı takamıyorum kiçok güldüm ya. evlere şenlik sizin bıcırık. çok sevimli olduğu yazdıklarından bile belli. alyansım bana da olmuyor ya, bazen zorla takıyorum sonra çok çirkin duruyor çıkarıyorumsen yemiyormuşsun çok, hep hareketlisin verirsin birden diye düşünüyorum. Ben 1 ay dikkat ettim derken Luna'nın doğum günü tatlılar falan saldım. Hala toparlayamadım ucu kaçınca kaçıyor valla. zayıf analara çooooook özeniyorum.
Ben bunlari nette gormustum magazada denettim. Oldu. Arkadasm da aldi hatta sonradan. Onun kiz da rahat etti. Ama ayagimiz cok tarakli degil. Ust kismi biraz tombul biraz tarakli demislerdi. Bayagi rahat yuruyor aslinda. Bde ben hava sicak diye ustu acik aldim ozellikle.Canım bundan denedik kızım giyerken çok ağladı adım dahi atamadı.Rahat edemedi sanırım.Ne zormuş ayagına uygun bişey bulamamak
Benim alyansim oluyor ama takmiyorumAlyansı olanlar var mı? Ben 55 kg ile hamile kalmıştım şu an 56 kg yum ama hala alyansım olmuyor kemiklerimiz mi büyüdü:)
Ben internetten aldım. Vicco. Kağıt üzerine bastırıp ayak çevresinden çizdim sonra olcup beden tablosuna bakarak aldım hatta ilk yanlış ölçmüşüm 1 beden büyük almışım. Evde deneyince ayağından çıktı , 1 beden küçük sipariş verdim farklı modelini. Nasılsa büyüyecek diye iade etmedim. Eve geldiğinde de ayakkabı ayağını çizdiğim kağıtla tabandan ölçüm yapıyorum ona göre kontrol ediyorum. Çünkü acik ayakkabıda sorun olmaz da kapalı ayakkabıda ya parmağını kıvırır kontrol edemem diye o şekilde deneme de yapıyorum.Canım bundan denedik kızım giyerken çok ağladı adım dahi atamadı.Rahat edemedi sanırım.Ne zormuş ayagına uygun bişey bulamamak
Hangi modeli aldınız?Bantın altında içe kıvrılan yumuşak deri parçası olan yer iz yapıyor.Rahatsız edecek sertliğe sahip değil aslında ama 2 hafta sonra iyice dar gelecekse hiç gerek yok diyorum.Ben internetten aldım. Vicco. Kağıt üzerine bastırıp ayak çevresinden çizdim sonra olcup beden tablosuna bakarak aldım hatta ilk yanlış ölçmüşüm 1 beden büyük almışım. Evde deneyince ayağından çıktı , 1 beden küçük sipariş verdim farklı modelini. Nasılsa büyüyecek diye iade etmedim. Eve geldiğinde de ayakkabı ayağını çizdiğim kağıtla tabandan ölçüm yapıyorum ona göre kontrol ediyorum. Çünkü acik ayakkabıda sorun olmaz da kapalı ayakkabıda ya parmağını kıvırır kontrol edemem diye o şekilde deneme de yapıyorum.
1 model kapalı 1 moden sandalet tarzında aldım. En çok açık modeli kullandı hala da kullanıyor. 1 aya kalmaz sanırım yeni ayakkabıya geçeriz çünkü yavaştan küçük gelmeye başladı.
İkili olan suan kullandığımız. Kapalı olan artık olmuyor ikisi de 19 numara oysa ki... aktif olarak sandalet kullanıyoruz. Kapali model cirtcirti kolay açılıyor oyun haline getirdi hop açıyor surekli. Pek kullanışlı olamadı bu yüzden ayağı sadece cirtcirt tutuyor çünkü açılınca ayaktan cikiyor hemen. Ayakları suan tam dolduruyor sandaleti 1 ay sonra olmaz. Ek olarak sandalın önünün kapalı olması çok iyi bir tercih oldu benim için çünkü yürürken ayağı takılıyor ve cok sürtüyor bazen. Kapalı olmasaydı çok yara olurdu parmakları. 20 numara olanı daha kullanmaya başlamadık tekli olan. 1 ay sonra başlarız diye tahmin ediyorum. Cirtcirt dışında alt kısımda lastik var sabit. Cirtcirt açılsa da çıkmıyor. Evde deneme yaptım.Hangi modeli aldınız?Bantın altında içe kıvrılan yumuşak deri parçası olan yer iz yapıyor.Rahatsız edecek sertliğe sahip değil aslında ama 2 hafta sonra iyice dar gelecekse hiç gerek yok diyorum.