Bizde de ben rahatım.Ben pislensin diye izin veriyorum ama sonra muhakkak temizliyorum. Keske rahat annelerden olsaydim. Boyle kasim yuzum segriyor ne zaman yikama faslina gecicem diye beklerken. surekli camasir cikiyo En.az.1.kez cocuk yikiyorum. Kulagina kadar yemek oluyo napim.
Canim aynen kolay yada zor olayı değil.Benim duygularıma tercüman olmuşsun canımbende yavaştan tükendiğimi hissediyorum ve hala kilo kaybetmek sinir bozucu kimi vermeye çalışır kimi almaya .
bendimm gittikçe kolay ya da zor olmayacak sanırım kar topu misali zaman geçtikçe farklı hallere girecekler hiç bir şey eskisi gibi olmayacak orası net. Önceden 2 çocuk isterdim birini görünce bu bana yeter diyorum ben almayayım alana da mani olmayayım. Tek başına büyütmek zor iş eşin desteği de sınırlı oluyor ne yazık ki ona da kıyamıyorum ki bari sen uyu diyorum
Kahkaha attımEli arttiriyorum. Tek basina buyutmek ve calismak. Cok iyi bi bilesen degil. 2. yi cok istiyordum artik istemiyorum. Yani istiyorum da yapamam. Keske yanlislikla olsa o zaman mecbur dogururumiyi delirdik
Meraklı olsun tabi de alıp eline evirsin çevirsin geri bıraksın ne bileyim dokunsun geçsin ama bizdeki yok anacım zaptedilmez modda. Her yeri yalamak istiyor nerden huy edindi bilemedim ki.Hahah bilim insani olcak gibi. Amin insallah. Hep boyle merakli olur insallah. Maceralarinizi heyecanla takip ediyorum
Temizlesen de olmuyor ki temiz kalma süresi max.5 dakikaBen pislensin diye izin veriyorum ama sonra muhakkak temizliyorum. Keske rahat annelerden olsaydim. Boyle kasim yuzum segriyor ne zaman yikama faslina gecicem diye beklerken. surekli camasir cikiyo En.az.1.kez cocuk yikiyorum. Kulagina kadar yemek oluyo napim.
Ay ben de 2. Çok isterdim şuan yanlışlıkla bile olmasın bı Kac yıl sonra olsun ya hem evden calsima olsa bile aman bir yıl daha 2. Olmasın diyorum eş desteği anca hafta sonu oluyor en azından pazar günü biraz daha rahatimEli arttiriyorum. Tek basina buyutmek ve calismak. Cok iyi bi bilesen degil. 2. yi cok istiyordum artik istemiyorum. Yani istiyorum da yapamam. Keske yanlislikla olsa o zaman mecbur dogururumiyi delirdik
Yanlız olmadığima sevindim bir kere havuz 2 kere de normal banyo yaptırıyorum bende yemek yemediği için üstü başı yiyor kirleniyorMeraklı olsun tabi de alıp eline evirsin çevirsin geri bıraksın ne bileyim dokunsun geçsin ama bizdeki yok anacım zaptedilmez modda. Her yeri yalamak istiyor nerden huy edindi bilemedim ki.
Temizlesen de olmuyor ki temiz kalma süresi max.5 dakika
Günde en az 3 kez yıkıyorum. Daha büyük kirler olunca yok yemek lekesi hiç gözüne bile gelmiyor
Suyu çok seviyor , aman sevsin ya suyla oynaması güzel birseyYanlız olmadığima sevindim bir kere havuz 2 kere de normal banyo yaptırıyorum bende yemek yemediği için üstü başı yiyor kirleniyorbir de parka gideriz her gün gelince banyo sonra uyku suyu seven bir çocuk benimki on kere yikasam yok demez
Ahahahha ayy cok fena guldum yaaaBizde de ben rahatım.
Eşim çocuk böyle mi yedirilir, böyle oyun mu olur modunda olan.
Makarnalar kulağından çıkabilir, yerlere sacilabilir.
Etkinliklerimiz her yere dağılabilir.
Hatta bir söz vardır ya, evi b.k götürüyor diye, o bizde bu gün gerçek oldu .
Kızım yurutecdeydi, kaka yapmış, bende bisiler hazirliyodum mutfakta, fark etmedim.
Yere bıraktım, emekliyor falan.
Bir baktım yerde lifli kakamsi biseyler var ama kısım kısım böyle, gezdiği yerlerde
Oğluma dedin, sakın kalkma, yerlerde kaka var
Once baktım elinde ağzında yok, oh dedim, gerisi kolay.
Aldım, sıldim bitti.
Oturduk yemek yedik üstüne :)
Oğlumun da böyle kakalı bir aksiyonu var, onu da bi daha sefere anlatayım :)
Olur yani, oluyor buyurlerken.
Çok da şaapmamak lazım
hhaha çok haklısın bence. adı üstünde çocuk bunlar. kirlenmesi sorun değil de yıkarken üşütür diye endişeleniyorum sadece. yanlışlıkla 1 yazmışım en az 3 defa yıkıyorum, bir tanesinde saçını da yıkayacak şekilde. yazın neyse de kışın ne olacak bilmiyorumBizde de ben rahatım.
Eşim çocuk böyle mi yedirilir, böyle oyun mu olur modunda olan.
Makarnalar kulağından çıkabilir, yerlere sacilabilir.
Etkinliklerimiz her yere dağılabilir.
Hatta bir söz vardır ya, evi b.k götürüyor diye, o bizde bu gün gerçek oldu .
Kızım yurutecdeydi, kaka yapmış, bende bisiler hazirliyodum mutfakta, fark etmedim.
Yere bıraktım, emekliyor falan.
Bir baktım yerde lifli kakamsi biseyler var ama kısım kısım böyle, gezdiği yerlerde
Oğluma dedin, sakın kalkma, yerlerde kaka var
Once baktım elinde ağzında yok, oh dedim, gerisi kolay.
Aldım, sıldim bitti.
Oturduk yemek yedik üstüne :)
Oğlumun da böyle kakalı bir aksiyonu var, onu da bi daha sefere anlatayım :)
Olur yani, oluyor buyurlerken.
Çok da şaapmamak lazım
Halım yok :)Ahahahha ayy cok fena guldum yaaanasil cikmis kakalar disari oyle. Bayiliyorum sizin gibi rahat, neseli, cok koseli olmayan insanlara. Ben de cogunlukla boyleyim ama yalan soylemiyim bazi durumlarda -mesela halinin ustunde kaka gorsem- asiri panikleyip aglayabilirim bile o anlik moduma bagli. Bazen herseyi halledecek gucu, neseyi, enerjiyi buluyorum kendimde. O zaman ne olursa olsun gule eglene hallediyorum. Ama bazen de bi an geliyor, en ufak bir damla bardagi tasiriyor. Uykusuz, aksi, nalet, cekilmez bir kadin oluyorum yine
ben de şimdisi için demiyorum ya, Luna 2 yaşını geçtikten sonra olsun o kazaAy ben de 2. Çok isterdim şuan yanlışlıkla bile olmasın bı Kac yıl sonra olsun ya hem evden calsima olsa bile aman bir yıl daha 2. Olmasın diyorum eş desteği anca hafta sonu oluyor en azından pazar günü biraz daha rahatim
Yanlız olmadığima sevindim bir kere havuz 2 kere de normal banyo yaptırıyorum bende yemek yemediği için üstü başı yiyor kirleniyorbir de parka gideriz her gün gelince banyo sonra uyku suyu seven bir çocuk benimki on kere yikasam yok demez
hahaha ben de en az 3 kez yıkıyorum yanlış yazmışım. geçen sandalyenin bacağını yalıyodu Luna da. Ama demir bacak. demir eksikliğine gitti kafam. ama zaten her şeyi yalıyor tanımak için. sen iyi spor yapıyorsun gibi duruyor ama. kız seni forma sokmuştur.Meraklı olsun tabi de alıp eline evirsin çevirsin geri bıraksın ne bileyim dokunsun geçsin ama bizdeki yok anacım zaptedilmez modda. Her yeri yalamak istiyor nerden huy edindi bilemedim ki.
Temizlesen de olmuyor ki temiz kalma süresi max.5 dakika
Günde en az 3 kez yıkıyorum. Daha büyük kirler olunca yok yemek lekesi hiç gözüne bile gelmiyor
hahaha işin şakası ben kazalara hiç inanmıyorum aramızda kalsın. diyorlar kazayla oldu falan ama bence geri çekilme yöntemi bir korunma yöntemi değil. ayrıca kazaysa dahi bu erkeğin direkt erkeğin kazası. an daha da uzun yaşanmak istenip yanlış yerde vuku bulabiliyor sanırım. deyip hamile kalırmışım çok gülerim.Kahkaha attımay yok ben kazayla da almayayım diye neredeyse yatakları ayırcam ten temasından falan gebe kalırım die
Geldim okuya okuyahahaha işin şakası ben kazalara hiç inanmıyorum aramızda kalsın. diyorlar kazayla oldu falan ama bence geri çekilme yöntemi bir korunma yöntemi değil. ayrıca kazaysa dahi bu erkeğin direkt erkeğin kazası. an daha da uzun yaşanmak istenip yanlış yerde vuku bulabiliyor sanırım. deyip hamile kalırmışım çok gülerim.
Evet araştırır oldum ben de nasıl kilo alacağım diye.Benim duygularıma tercüman olmuşsun canımbende yavaştan tükendiğimi hissediyorum ve hala kilo kaybetmek sinir bozucu kimi vermeye çalışır kimi almaya .
bendimm gittikçe kolay ya da zor olmayacak sanırım kar topu misali zaman geçtikçe farklı hallere girecekler hiç bir şey eskisi gibi olmayacak orası net. Önceden 2 çocuk isterdim birini görünce bu bana yeter diyorum ben almayayım alana da mani olmayayım. Tek başına büyütmek zor iş eşin desteği de sınırlı oluyor ne yazık ki ona da kıyamıyorum ki bari sen uyu diyorum
Canim bende zaptedemiyorum.hhaha çok haklısın bence. adı üstünde çocuk bunlar. kirlenmesi sorun değil de yıkarken üşütür diye endişeleniyorum sadece. yanlışlıkla 1 yazmışım en az 3 defa yıkıyorum, bir tanesinde saçını da yıkayacak şekilde. yazın neyse de kışın ne olacak bilmiyorumbir de şansıma sevmiyor kafasından su dökülmesini. zor zapdediyorum yıkarken. üstüm başım ıslanıyor.
Öyle deme ya oluyorhahaha işin şakası ben kazalara hiç inanmıyorum aramızda kalsın. diyorlar kazayla oldu falan ama bence geri çekilme yöntemi bir korunma yöntemi değil. ayrıca kazaysa dahi bu erkeğin direkt erkeğin kazası. an daha da uzun yaşanmak istenip yanlış yerde vuku bulabiliyor sanırım. deyip hamile kalırmışım çok gülerim.
Onu yırtmayi basarmakta, ne bilyimmÖyle deme ya oluyorprezervatif yırtılması sonucu 6 yaşında bir yeğenim var
ben böyle bir şeyin varlığından habersizdimCanim bende zaptedemiyorum.
Banyo için emniyetli oturaklı var, küvetin içine oturagı koyup öyle yıkıyorum.
Banyo oturagi olarak aratirsan çıkıyor.
iyi oldu güldük biraz. ey maşallah diyorumÖyle deme ya oluyorprezervatif yırtılması sonucu 6 yaşında bir yeğenim var