- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Canım ben ankarada yasıyorum ozele gıdıyorum ozelden konusalımAnkarada oturan yâda ankarada özel hastane ve kadın doğum doktoru tanıyan arkadaşlar var mı aranızda. Doktor ve hastane olarak karar veremiyorum. Eşimin işi nedeniyle burda ikamet ediyoruz. Özel hastane ve doktorlar hakkında hiç bir bilgiye sahip değilim
Teşekkür ederim canım denerim onu da tereyağı yiyemiyorum ama boş patates yerimPatatezi haşla hafif tereyağı ile püre yap ye mideni cok rahatlatır pirinç lapasıda öyle . Ben 3 kere endoskopi oldum bulantı kusmadan gebe kaldıktan sonrada boyle beslenıyorum cok sukur iyiyim .
evet tuzla güzel ben normalde de cok severım mideyi aşırı rahatlatıyor ve barsağıda gaz yapmaz cunku ınce barsakta emiliyormus patates ve pirinç :)Teşekkür ederim canım denerim onu da tereyağı yiyemiyorum ama boş patates yerim
Aynen öyle biz sabırsızlanıyoruz bekleyemiyoruzBekliyorum valla aslında zor da gelmiyor daha küçükler ya gözüktü gözükmesi kalp atışı duyuldu duyulmadı o stresten daha kolay geliyor bana. Zaten herhangi bir ters durum olursa vücut tepki verir diye düşünüyorum.
Teşekkürederim canım insallahCanım merhaba ben bı salı gunu 289du ondan sonrakı salı gormusrum keseyı yanı 2bınlere fln ulasımca gorunur sende ıkı katı hesaplarsak pazartesı gorursun canım
İyi bari canım sevindim senin adınaBwndw baslaması hıc kuzum:)
İnşAllah iyi gelir ya çok korkuyorum ilk gebeliğimdeki gibi geçer diyeevet tuzla güzel ben normalde de cok severım mideyi aşırı rahatlatıyor ve barsağıda gaz yapmaz cunku ınce barsakta emiliyormus patates ve pirinç :)
Ben de bunu kullanıyorum yaklaşık 2 haftadır.
5+4 de keseyi gördük . Yolk kesesi dahil. 7.haftada da kalbi dinledim canım.Kızlar merhaba betam 400 çıktı pazar günü dün doktora gittim ama ultrasondan bakmak için küçük dedi sizce ne zaman görülür? Siz ne zaman gördünüz bilgi verir misiniz ilk gebeligim pek bilgim yok
Cok gecmıs olsun canım Allahım ınsallah en yakın zamanda saglıklı bır benek nasıp ertsınBen aranızdan ayrılıyorum nasip değilmiş 7 haftalıkken kalbi durmuş meleğimin hepinize güzel hamilelikler sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip olsun Allaha emanet olun
Bı belırtı yasadınız mu dusukte?Ben aranızdan ayrılıyorum nasip değilmiş 7 haftalıkken kalbi durmuş meleğimin hepinize güzel hamilelikler sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip olsun Allaha emanet olun
Çok ama çok geçmiş olsun canım allah sabrını versin sıkma canını allah büyük daha sağlıklı bir gebelik geçirmen dileğiyle herşey kader kısmetBen aranızdan ayrılıyorum nasip değilmiş 7 haftalıkken kalbi durmuş meleğimin hepinize güzel hamilelikler sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip olsun Allaha emanet olun
Sabirli ol cnmbenim ve dua etBen aranızdan ayrılıyorum nasip değilmiş 7 haftalıkken kalbi durmuş meleğimin hepinize güzel hamilelikler sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip olsun Allaha emanet olun
Üzülme canım Allah hayırlı evlatlar versin . Genetikten bir prof şöyle der düşmek isteyen çocuğu tutmayın çünkü zaten bir yerinde bozukluk oldugu ıcın dusuyor . Sağlıklı bebekler tutunurlar der.Ben aranızdan ayrılıyorum nasip değilmiş 7 haftalıkken kalbi durmuş meleğimin hepinize güzel hamilelikler sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip olsun Allaha emanet olun
Anladım canım teşekkür ederm5+4 de keseyi gördük . Yolk kesesi dahil. 7.haftada da kalbi dinledim canım.
Evet 1 tane yemekten hemen sonra kullanıyorumGünde 1 tane mi kullanıyorsun?
Evet 1 tane yemekten hemen sonra kullanıyorum
Canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah sağlıkla yeniden hamile kalırsınBen aranızdan ayrılıyorum nasip değilmiş 7 haftalıkken kalbi durmuş meleğimin hepinize güzel hamilelikler sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip olsun Allaha emanet olun
ya hiç belli olmuyor böyle işte,mesela akıntım hiç yoktu dünden beri çoğaldı,şişkinlik çok net ama bendeya bende de 1 gün hiç olmadı ama dün akşam kendimi biraz yordum galiba belim ağrımaya başladı hatta kalçama vurdu ağrı ve kasıklarım daha dolu dolu oldu ya yemek yedim ondan şişkinlik yaptı artık bilmiyorum ama arada çokk hafif kasıkta böyle sızlama oluyor ilk zamanlar gibi asla değil ama
normalde de yeşillik çok severim ama buna rağmen muhakkak içilmeli demişti bana doktorum diğer hamileliklerimde hamileyken eksik olmamalıymış folikasitin,tabi mg doktor ayarlayıp verebilirKızlar doktorum bana yesıl ağırlıklı besleniyor isen folik asit içmene gerek yok dedi . Sizin fikirleriniz nedir. ?
yeahhhhGıttım kuzum 6+1ım krından gorunmesı vajınalda kalp atısını duyduk
merhaba canım,hayırlı olsun canım sat kaç acaba,benim 25kasımmhenüz gitmedim bende kese için doktora,bat günü 800dü,garanti olsun diye bekliyorum bence 1hafta sonra sizinde gözükürKızlar merhaba betam 400 çıktı pazar günü dün doktora gittim ama ultrasondan bakmak için küçük dedi sizce ne zaman görülür? Siz ne zaman gördünüz bilgi verir misiniz ilk gebeligim pek bilgim yok
Ben aranızdan ayrılıyorum nasip değilmiş 7 haftalıkken kalbi durmuş meleğimin hepinize güzel hamilelikler sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip olsun Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?