2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım ben ankarada yasıyorum ozele gıdıyorum ozelden konusalım

Patatezi haşla hafif tereyağı ile püre yap ye mideni cok rahatlatır pirinç lapasıda öyle . Ben 3 kere endoskopi oldum bulantı kusmadan gebe kaldıktan sonrada boyle beslenıyorum cok sukur iyiyim .
Teşekkür ederim canım denerim onu da tereyağı yiyemiyorum ama boş patates yerim

Teşekkür ederim canım denerim onu da tereyağı yiyemiyorum ama boş patates yerim
evet tuzla güzel ben normalde de cok severım mideyi aşırı rahatlatıyor ve barsağıda gaz yapmaz cunku ınce barsakta emiliyormus patates ve pirinç :)

Aynen öyle biz sabırsızlanıyoruz bekleyemiyoruz

Kızlar merhaba betam 400 çıktı pazar günü dün doktora gittim ama ultrasondan bakmak için küçük dedi sizce ne zaman görülür? Siz ne zaman gördünüz bilgi verir misiniz ilk gebeligim pek bilgim yok
5+4 de keseyi gördük . Yolk kesesi dahil. 7.haftada da kalbi dinledim canım.

Ben aranızdan ayrılıyorum nasip değilmiş 7 haftalıkken kalbi durmuş meleğimin hepinize güzel hamilelikler sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip olsun Allaha emanet olun

Ben aranızdan ayrılıyorum nasip değilmiş 7 haftalıkken kalbi durmuş meleğimin hepinize güzel hamilelikler sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip olsun Allaha emanet olun
Cok gecmıs olsun canım Allahım ınsallah en yakın zamanda saglıklı bır benek nasıp ertsın

Çok ama çok geçmiş olsun canım allah sabrını versin sıkma canını allah büyük daha sağlıklı bir gebelik geçirmen dileğiyle herşey kader kısmet

Sabirli ol cnmbenim ve dua et uzlme dicem ama biliyorumki yinede uzuluyor insan... Rabbim en kisa zamanda saglikli bir gebelik nasip etsin

Üzülme canım Allah hayırlı evlatlar versin . Genetikten bir prof şöyle der düşmek isteyen çocuğu tutmayın çünkü zaten bir yerinde bozukluk oldugu ıcın dusuyor . Sağlıklı bebekler tutunurlar der.

ya hiç belli olmuyor böyle işte,mesela akıntım hiç yoktu dünden beri çoğaldı,şişkinlik çok net ama bende
Kızlar doktorum bana yesıl ağırlıklı besleniyor isen folik asit içmene gerek yok dedi . Sizin fikirleriniz nedir. ?
normalde de yeşillik çok severim ama buna rağmen muhakkak içilmeli demişti bana doktorum diğer hamileliklerimde hamileyken eksik olmamalıymış folikasitin,tabi mg doktor ayarlayıp verebilir
Gıttım kuzum 6+1ım krından gorunmesı vajınalda kalp atısını duyduk
yeahhhhbak o kadar endişeliydin kuzum gördün duydun minnak kalbi çok şükürrrr
Kızlar merhaba betam 400 çıktı pazar günü dün doktora gittim ama ultrasondan bakmak için küçük dedi sizce ne zaman görülür? Siz ne zaman gördünüz bilgi verir misiniz ilk gebeligim pek bilgim yok
merhaba canım,hayırlı olsun canım sat kaç acaba,benim 25kasımmhenüz gitmedim bende kese için doktora,bat günü 800dü,garanti olsun diye bekliyorum bence 1hafta sonra sizinde gözükür
çok geçmiş olsun,benim başımdan da geçti çok iyi anlarım seni,tekrardan sağlıklı bir bebeğin olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…