Hic bilgim yok canim inan 1700 görünmesinin ertesi gün doktor da beklemiyodu keseyi gormeyi ama çıktı. Bence beslenme de onemliKese ve bebek görülebilmesi için beta hcg değerinin önemi var mı acaba. Mesela 1700 değerde kese görülür diyebilir miyiz?
Ina canim hayırlısıyla guzel haberlerinizi bekliyomÇok sevindim canımm
İnşallah bize de duymak nasip olur..
Hosgeldin aramızaMerhabalar, ben de ağustos annesi olucam nasipse. Bu gün hcg degerim 96 çıktı. Bir kac gün sonra tekrar kan veririm sanırım sonrasinda kese için gideriz.
Teşekkür ederim canımİlk hamileliğimde sabah 4-5te uyanıyordum çok sinir bozucuydu zamanla geçecek ama bütün bunlar
Kasık batması da ağrısı da olur normal ♥
Geçicek inşallah hayırlısıyla... teşekkür ederim canımCanım bende öyle yatakta kıpırdamaya korkuyorum. Cok fazla kasık ağırısı yaşıyorum. Hele öksürmek işkence
İştahsızlık yok hatta tam tersine iştahım açıldı
Benim adet günüm 92 çıkmışti bi gün sonra 199 sonra tekrar gidince 1700 cikti. 1700 cikmasinin ertesi günü kese göründü 9 gün sonra da yani dün kalp atışını duydum. Demem o ki iki katına çıkıyo mu cikmiyo mu önemli olan o stres yapma kafani biseylerle oyalaR rainmistik kullandığım takvim programına göre bat bu gün görünüyor, 8 aralık. Ama cok da güvenmiyorum, siklusum değişkendir bir ay 30 bir ay 32 gün bir ay 28 gün.. mutlaka ileri geri sapmalar olmuştur.
Canim kalp atışını karından mı duydun vajinal ultrasondan mıBenim adet günüm 92 çıkmışti bi gün sonra 199 sonra tekrar gidince 1700 cikti. 1700 cikmasinin ertesi günü kese göründü 9 gün sonra da yani dün kalp atışını duydum. Demem o ki iki katına çıkıyo mu cikmiyo mu önemli olan o stres yapma kafani biseylerle oyala
açıkçası deger bana düşük gibi geldi biraz tedirginim. Çok havaya girmeyim diye kendimi tutuyorum. Teşekkür ederim, içim rahatladıBenim adet günüm 92 çıkmışti bi gün sonra 199 sonra tekrar gidince 1700 cikti. 1700 cikmasinin ertesi günü kese göründü 9 gün sonra da yani dün kalp atışını duydum. Demem o ki iki katına çıkıyo mu cikmiyo mu önemli olan o stres yapma kafani biseylerle oyala
tavsiye edebilecegin bi dr var mı pek bilmiyorum buraları!!Hic bilgim yok canim inan 1700 görünmesinin ertesi gün doktor da beklemiyodu keseyi gormeyi ama çıktı. Bence beslenme de onemli
Kese de kalp atışı da karindan canim. Vajinal ultrason sakincali bildiğim kadarıylaCanim kalp atışını karından mı duydun vajinal ultrasondan mı
Sanırım cok yeni daha yorulmamaya dikkat et canim yatıp dinlenmene bak.Kızlar merhaba bugün çatlamadan sonraki tam 14. günüm (yani adet olmam gereken gün) az önce kan tahlili verdim ve sonucum 115,44 çıktı. Sizce bebek ne kadarlık olabilir? Ayrıca bu sonuç normal midir?
Önemli olan sonucun kaç çıktığı değil düzenli artıp artmadığı canım ama yinede sonucun gayet normal ve güzel.Kızlar merhaba bugün çatlamadan sonraki tam 14. günüm (yani adet olmam gereken gün) az önce kan tahlili verdim ve sonucum 115,44 çıktı. Sizce bebek ne kadarlık olabilir? Ayrıca bu sonuç normal midir?