2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kizlar haşlanmış yumurta beyazi gibi akinti geliyo 2 gün once yoğundu simdi kayboldu bu neden olur yaşayan var mi başka
Hahah çok güzel ifade etmişsin :) bende hep akıntı var ama renksiz olduğu için çok umursamamistim , dediğin gibi bende de yoğun beyaz akıntı geldi sonra çok yurudugum bir gün oldu daha doğrusu 2-3 saat boyunca ayaktaydim kahverengi akıntı geldi çok az ama bir şey yok şuanda. Akıntılar normalmiş.

Aile hekimi nasıl böyle bir şey der anlamıyorum uzmanı değil sonuçta bunun doktora yönlendir insanın hemen moralini bozuyorlar. ne kadar mutlu olsakta hepimizin içinde Bi tedirginlik var zaten . Git için rahatlasın canım

Valla en cok ona benziyodu şu an yok ama ne bilim ebe normal olur desi öyle akıntı ama doktor öyle dediği icin tedirgin oldum

Kaşıntı olmuş muydu peki o zaman

Allah karşına en iyisini çıkarsın canım

c
Benimde kese karından bakınca görüldü . Darısı bebiş ve kalp atışına inşallah
Benim kese karindan bakilinca niye gozukmedi hala ordayim ben aklima takildiya. Adam bide oyle bastirarak baktiki goremedi yinede. Sizinkinler gozukmus hep karindan.

iilay şu tablomuza annelerin içine doğan cinsiyeti de eklesek mi? cinsiyetleri öğrendiğimiz zaman yanına ekleriz. Bakalım gerçekten anneler hissediyor muymuş?
Olur canım yapalım. Hem annenin hissettiği cinsiyet hem de ilerde gerçek cinsiyeti için mi ekleyelim:)
Eğer çoğunluk tamam derse hemen ayarlarım
Allah karşına en iyisini çıkarsın canım
Sağol canım . İnşallah hepimiz en iyileri ile karşılaşırız

Evet aynen öylee, çok heyecanlı şu dönemde hamileliğimi duyan herkes bir fikirde bulunuyor ve içime doğanla aynı değil. Ben de merak ettim hislerimiz kuvvetli mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…