- 11 Ağustos 2018
- 1.987
- 2.204
- 28
Benim normalde gittigim zaman 6+5di diye gittim 4+5 dedi doktor keseyi gördükten sonraDegerine gore duyulmasi lazim ama gec dollenme olduysa 7 haftayada kalabilir.
Kesinlikle daha sonra başka doktora daha danıştım canım çok ama çok erken olduğunu 10 gün beklemek gerektiğini geç döllenme mevcut olduğunu söyledi öyle bi şey ki bugün doktor doktor gezdm işten izin alıp endokrine falan da gittim allaha şükür rahatladım ,rabbim ne verirse kabulüm zaten , sabırla bekliycem bu saatten sonraBenim de ilk ogrendigimde 278'di.Doktor keseyi goremeyince dis gebelik olabilir.Anne icin tehlikesi var,takipte olacagiz dedi.O gunler cok zor gecti bana.Ama sonra arastirinca zaten gorulemeyecegini anladim ve hemen doktorumu degistirdim.Insan psikolojisinden anlamali bir doktor ve iyice kontrol etmeden bir yargiya varmamali.
10000 civarina ulasinca artik iki kat artmiomu canimPazartesi beta baktırdım 10000 çıktı tahminimce bu gün 12000 oldu cuma 14000 e yakın olcak sizce kızlar bebegin kalp atışı duyulur mu cuma günü 6 hafta olcak tam
Kesinlikle daha sonra başka doktora daha danıştım canım çok ama çok erken olduğunu 10 gün beklemek gerektiğini geç döllenme mevcut olduğunu söyledi öyle bi şey ki bugün doktor doktor gezdm işten izin alıp endokrine falan da gittim allaha şükür rahatladım ,rabbim ne verirse kabulüm zaten , sabırla bekliycem bu saatten sonra
Nasıl artıyor peki canım10000 civarina ulasinca artik iki kat artmiomu canim
Cidden o nasıl bi davranış hiç de seni iyiye kötüye hazırlasın bu kadar sert olamaz yani .Canım hiç korkma inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alacağın zamanları göreceksin
İlk çift çizgiyi gördüm ve hemen kan verdim. Beta hcg 46 çıktı. Bekledim doktora gitmedim. 2 gün sonra tekrar kan verdim 117 oldu . Bu sefer doktora gittim. Doktor bana direk hiç sevinme bunun dış gebeliği, kimyasal gebeliği vs vs var diye saydı. Aslında sonradan hayal kırıklığına uğramamam için dedi biliyorum. Ama bunu o kadar çok sert bir şekilde söyledi ki ...
Akşam eşim geldi . Ben direk doktor böyle böyle dedi diye anlattım. Hamileliğimin sevincini yaşayamadım , aynı şekilde eşim de yaşayamadı.
O yüzden doktorun yüzünü bile görmek istemiyorum. Belki ben yanlış düşünüyorum ama hislerim bu yönde elimde değil.
Senin ve benim doktoruma kalsa hamileliğimiz boyunca diken üstünde olmalıyız o zaman.Allah korusun ama olacak olan doğuma 1 gün kala da olur . Hamileliğinin sevincini yaşa canım.
Ben mesela cuma kan verdim 2113 cikmisti. Sonra pazartesi doktora gittim doktor kese kucuk dedi tekrar kan ver dedi ordada 8388 cikti.Nasıl artıyor peki canım
Anladım hayırlısı olsun artık ne diyelimBen mesela cuma kan verdim 2113 cikmisti. Sonra pazartesi doktora gittim doktor kese kucuk dedi tekrar kan ver dedi ordada 8388 cikti.
bilmiorum ki kuzum bende sana sorayim dedim.ne zamana kadar 2 kat artio bilemedim bi zaman sonra yavas artiomus da.sen 10binden 12 bine cikmis normal diyince sorayim dedim.Nasıl artıyor peki canım
1 hafta sonra tekrar cagirdi. O zaman tekrar bakicak suan doktorun hesabina gore 5 haftalik yumurtlamama gore 4 haftalik. Ama bebek belli olunca daha net oluyormus kac haftalik oldugu. Sat hesapladiklari icin kafa karistiriyorlar .Anladım hayırlısı olsun artık ne diyelim
Peki kesenin durumu şuan nasıl
10.000 sonra daha yavas artiyor degerler.Nasıl artıyor peki canım
Peki siz araliktami hamile kaldiniz kasimdami biliyornusunuz. Benim bildigim yumurtlama olmadan hamile kalinmiyorBeratBatuhanMeva ikimizin aynı canım adete göre düşündüm bende sonra doktor seninki gibi dedi banada canım
Cidden o nasıl bi davranış hiç de seni iyiye kötüye hazırlasın bu kadar sert olamaz yani .
Benim doktor 212 beta çıkınca hayırlı olsun dedi direk bana hemen folikasit yazdı 15 gün sonra gel dedi şuan çok küçük görünmez dedi
Doğru söylüyorsun canım olacağı varsa her zaman her an olabilir doktor seçimi çok önemli . İnşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimiziCanım hiç korkma inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alacağın zamanları göreceksin
İlk çift çizgiyi gördüm ve hemen kan verdim. Beta hcg 46 çıktı. Bekledim doktora gitmedim. 2 gün sonra tekrar kan verdim 117 oldu . Bu sefer doktora gittim. Doktor bana direk hiç sevinme bunun dış gebeliği, kimyasal gebeliği vs vs var diye saydı. Aslında sonradan hayal kırıklığına uğramamam için dedi biliyorum. Ama bunu o kadar çok sert bir şekilde söyledi ki ...
Akşam eşim geldi . Ben direk doktor böyle böyle dedi diye anlattım. Hamileliğimin sevincini yaşayamadım , aynı şekilde eşim de yaşayamadı.
O yüzden doktorun yüzünü bile görmek istemiyorum. Belki ben yanlış düşünüyorum ama hislerim bu yönde elimde değil.
Senin ve benim doktoruma kalsa hamileliğimiz boyunca diken üstünde olmalıyız o zaman.Allah korusun ama olacak olan doğuma 1 gün kala da olur . Hamileliğinin sevincini yaşa canım.