2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

uyku çoksa erkek
halsizlik ve kusma çoksa kız. :))

Halsizlik bel agrisi kasik agrisi var birde sabah uyaninca midem bulaniyor. Ama gun icinde bulantim yok
Doktora gittim keseyi karindan tam goremedi alttan bakti orda vardi 8 mm kadar. Sonra tekrar kan istedi. Haftaya tekrar cagirdi bakalim. Benimki supriz bir bebek oldu 1 kerelik beraberlikte o da korumaliydi. Yumurtlamama 4 5 gun vardi bide beraberlikten sonra ama olmus olan.

bence erken yumurtlamışsın sen :)

Icme canım elma sırkesı elma sırkesı dusuge sebep yaratır
Yaaabende şu an içiyorum sabahları ılık suya bi çaykaşığı kadar internette içilmez demiyordu diye içtim,bi daha içmem ne olur ne olmaz,boğazım çok kaşınıyo iyi geliyordu

uyku çoksa erkek
halsizlik ve kusma çoksa kız. :))
Oğlumda çok dinçtim ve kesinlikle uyku aramıyordum :) 4 saatlik uykuyla bir gün uyumuş kadar uykuya kanmış oluyordum.
Belirtilere göre cinsiyet tahmini pek mantıklı değil sanki.
Rahim içindeki bebeği Hmm bunda x kromozu varmış uyku hali yapayım demez ki
Ama tabi işin eğlencesi farklı

Maşallah darısı başımıza inşallah,idrar enfeksiyonunuda çabuk atlatırsınız umarım

Canım bana doktorum odem attırıcı hıcbırsey ıcme dedı
Hımm ablamda 29 haftalık ikizlere hamile o da içiyorDikkat etmek lazım tabi,o da doktoruna sordu doğal olsun demiş sadece,benim alerjim var ilaçları bıraktım ve sürekli boğazım kaşınıyorne yapsam şaşırdım

Kuzum valla bılemedımkı her dr farklı bısey dıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…