Evet kızılcık suyu resmen mucize canım enfeksiyonlarda,aktardan kurutulmuş kızılcık olabilir evde yapabilirsin hazırıda muhakkak satılıyordur,ben yazın köy pazarından alıp yapıp kavanoz kapatmıştım eşim çok seviyor suyunu bende şifa için arada içerimNerden bulabilirimki kizilcik suyunu?
Internetten organik satilan sitelerden alsam guvenilir mi?
Sizler nerden buluyosunuz kizilcik suyu kizlar?
Suan karisigim 2 oglum oldugu icin ama kiz hissediyorum belki cok kiz istedigim icindir. Cin takviminde kiz cikiyor. Beta testti nasil
Bende ayni hic dinlenme sansimda yok.Benim 6+2 hala adet olcakmışım gibi ağrılarım var. Doktor normal dedi ama tedirginim :-(
Amin ins. Bende 2 oglan olunca cok merak ediyorum arastiriyorum ama tabi hicbirseyin garantisi yok her tezi çürüten var. Ultrasonda belli olana kadarda gecmez bu merak.benim gibi 3.çocuğu bekleyen biri çok sevindim inşallh rabbim gönlünüze göre versin önce sağlık tabi benimdebi kızım bi oğlum var,cinsiyet öğrenmek istemiyoruz sürprzolsun diyoruz eşimle tabi dayanırsak
ben progestan fitil kullaniyorum oyuzden cok oluo biraz sarinsi bi akinti ama kokusuzKızlar akıntınız var mı benım ıc camasırım sureklı kırlenıyor sınır oluyorum yanı beyaz renk koyumsu
Benımde ole ben ılac olarak sadece asprın ıcıyorum ondan mı acababen progestan fitil kullaniyorum oyuzden cok oluo biraz sarinsi bi akinti ama kokusuz
aslinda hamilelik boyu kokusuz akintilar normalmis diyolarBenımde ole ben ılac olarak sadece asprın ıcıyorum ondan mı acaba
Ozaman dusunmeye gerek yok canım:)aslinda hamilelik boyu kokusuz akintilar normalmis diyolar
yok kuzum sen hic dert etme normal.benim normal degil hicbir belirtim yok hamile degilken nasilsam suanda ayniyim.cuma kontrolum var ama kotuye hazirladim kendimi sasirmicamOzaman dusunmeye gerek yok canım:)
Neden ole dusunuyorsun noldu??yok kuzum sen hic dert etme normal.benim normal degil hicbir belirtim yok hamile degilken nasilsam suanda ayniyim.cuma kontrolum var ama kotuye hazirladim kendimi sasirmicam
benim temmuzda 5.haftada gelisimi durmustu cnm ondada hicbisey hissetmiodum.bunda da beta hcg ilk 2 kati artcagina %37 artti sonra duzeldi kese gorundu ama yine hicbi belirti yok ayni gecen seferki gibi.var bir sorunNeden ole dusunuyorsun noldu??
canım belkı yoktur lıtfen kotu dusunme artıs olmamasına ragmen kesen olusmus demekkı ıyı bıswy olmusbenim temmuzda 5.haftada gelisimi durmustu cnm ondada hicbisey hissetmiodum.bunda da beta hcg ilk 2 kati artcagina %37 artti sonra duzeldi kese gorundu ama yine hicbi belirti yok ayni gecen seferki gibi.var bir sorun
canım öyle düşünme bende öyle düşünüyordum arkadaşım bebek rahme yerleşti zamanla büyüme başlayınca kasık ağrısı bulantı olucak dedi hiç kötü düşünme bende cuma gidicem inşallah güzel haberlerle gelirizNeden ole dusunuyorsun noldu??
Hayırlııı olsunnn canımmmKızlar selam bende 2020 AĞUSTOS annesiyim allah nasip ederse ayın 20 'sinde öğrendim hamile olduğumu beta hcg ayın 20' de 455 falan çıktıştı doktor 27 ' de tekrar gel dedi bakalım ksımet
evet canım gayet normal tahmini 5. haftaya falan giriceksin bir kaç gün sonraArkadaslar merhaba gecikmenin 4 ya da 5. Günümdeyim kanda beta hcg 1304 cıktı cuma tekrar yaptıracağım sizce normal mi :))
Çok teşekkür ederimHayırlııı olsunnn canımmm