2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Amin ins. Bende 2 oglan olunca cok merak ediyorum arastiriyorum ama tabi hicbirseyin garantisi yok her tezi çürüten var. Ultrasonda belli olana kadarda gecmez bu merak.
İlk gördüğün rüyada neyse öyle der annem benimde öyle oldu öbürleri ama oğluma resmen emin olmuştumbu iş şans artık sağlıkla gelsin minnoşlar

canım benide listeye ekler misin

Kızlar sizler kaçınca haftada keseyi görüp kalp atışını duydunuz bilgisi ve tecrübesi olan yazabilir mi ?
Ben 5+5 te gördüm canım keseyi. İki hafta sonra da kalp atışını duymak için çağırdı. Bhcg 5000 i geçtiğinde karından net görünüyor bence. ben özellikle biraz geç gittim tahminen 11000 falandı gittiğimde ama çok netti görüntü

canım belkı yoktur lıtfen kotu dusunme artıs olmamasına ragmen kesen olusmus demekkı ıyı bıswy olmus
insallah canim cuma kontrolum var.bebegi gorursem bidaha olumsuz dusunmicem ama yoksa da napalim tedavisi neyse oluruz.dis gebelik olmadi ya ina sukrediyorum

Ya aslında en güzeli beklemek ama insan sabredemiyor işte , teşekkür ederim canım cevabın için

benim temmuzda 5.haftada gelisimi durmustu cnm ondada hicbisey hissetmiodum.bunda da beta hcg ilk 2 kati artcagina %37 artti sonra duzeldi kese gorundu ama yine hicbi belirti yok ayni gecen seferki gibi.var bir sorun
belirti olack diye bir şey yok canım,lütfen olumsuz düşünme,keseyi görmüşsünüz devamıda gelecek inşallhinsan bir kezolumsuzluk yaşayınca hep öyle devam edecek sanıyor seni iyi anlarım,Allaha sığın inşallh kalbide göreceksin
Kızlar selam bende 2020 AĞUSTOS annesiyim allah nasip ederse ayın 20 'sinde öğrendim hamile olduğumu beta hcg ayın 20' de 455 falan çıktıştı doktor 27 ' de tekrar gel dedi bakalım ksımet
hayırlı olsun gayet iyi bi değer benimde pazartesi 802ydi bekliyorum bi daha kan vermedim
Arkadaslar merhaba gecikmenin 4 ya da 5. Günümdeyim kanda beta hcg 1304 cıktı cuma tekrar yaptıracağım sizce normal mi :))
Gayet iyi çıkmış canım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…