- 15 Ocak 2017
- 1.063
- 1.567
İnşallah çok zorlamaz seni canım.
sabahtan beri midem ağzımda ama buna şükür ilk gebeliğimde hiç kalkamıyordum
Ne zaman basladı bulantın kacıncı haftada
6. haftadayım canım ilk gebeliğimde 7. haftada başlamıştı inşallah bu fragman değildir
canım bendede var bekarlığımdan beri bol bol su iç ben ilaç kullanmadam suyla geçiriyorumHerkese merhabalar :)
Bugün 6+1'de doktora gittim ve biz henüz duyamasak da doktor kalp atışını gördü :) Hani hep bir duyma duymama mevzu var ya, o da hemen olmayabiliyormuş o pıt pıt atsa bile.
Ölçümde ise bebek 2.32 mm görünüyor (ultrason kağıdında CRL değeri).
Fikir olsun diye paylaşıyorum, doktor bu durumda her şeyin normal olduğunu söyledi :)
Yalnız çok kritik olmasa da idrar yolu enfeksiyonu çıktı, bir kerelik ilaç kullacağım. Çok su içerim, dikkat ederim ama çocukluğumdan beri peşimi bırakmıyor bu hastalık
canım bendede var bekarlığımdan beri bol bol su iç ben ilaç kullanmadam suyla geçiriyorum
Ben ne zaman idrarda hafif yanma hissetsem sirkeli su içerdim bolca ve aynı gün geçerdi. Oldukça iyi geliyor elma sirkesi idrar yollarına ama tabi gebelikte içilir mi içilmez mi bilmiyorum. İnşallah geçer kısa sürede.Vala 3 litreyi buluyor günlük içtiğim şu, hep çok içerim. Daha başka napıcam bilmem
Annem iç çamaşırlarımı ütülerdi küçükken, ben şimdi o işi hiç yapmıyorum. Çok daha fazla dikkat etmek gerekecek artık..
Çok teşekkür ederim, evde de ev yapımı elma sirkem var, bi soruşturayım içilir mi :) İşin garibi ne yanma ne başka belirtim var.Ben ne zaman idrarda hafif yanma hissetsem sirkeli su içerdim bolca ve aynı gün geçerdi. Oldukça iyi geliyor elma sirkesi idrar yollarına ama tabi gebelikte içilir mi içilmez mi bilmiyorum. İnşallah geçer kısa sürede.
Icılmwz bencee elma sırkesı odemı atıyor bıtkı cayı gıbı dusunBen ne zaman idrarda hafif yanma hissetsem sirkeli su içerdim bolca ve aynı gün geçerdi. Oldukça iyi geliyor elma sirkesi idrar yollarına ama tabi gebelikte içilir mi içilmez mi bilmiyorum. İnşallah geçer kısa sürede.
Icme canım elma sırkesı elma sırkesı dusuge sebep yaratırÇok teşekkür ederim, evde de ev yapımı elma sirkem var, bi soruşturayım içilir mi :) İşin garibi ne yanma ne başka belirtim var.
Bakalım inşallah geçer, 3 hafta sonra tekrar tahlil vereceğim.
Iciliyormus canım, yine de araştır istersen.Çok teşekkür ederim, evde de ev yapımı elma sirkem var, bi soruşturayım içilir mi :) İşin garibi ne yanma ne başka belirtim var.
Bakalım inşallah geçer, 3 hafta sonra tekrar tahlil vereceğim.
İltihap söktürücüdür elma sirkesi. Mesela boğazım ağrımaya başlasa içerim hemen. Neredeyse her şeye kullanıyorum, mucizevi bir şey bana göre kendileri.Icılmwz bencee elma sırkesı odemı atıyor bıtkı cayı gıbı dusun
Bunu nereden duydunuz acaba? Eğer öyleyse ciddi bir şey çünkü bir kaşık elma sirkesi nasıl düşüğe sebep olabilir ki?Icme canım elma sırkesı elma sırkesı dusuge sebep yaratır
Icme canım elma sırkesı elma sırkesı dusuge sebep yaratır
Iciliyormus canım, yine de araştır istersen.
Evet, sirke şişesini kafanıza dikmekten bahsetmiyorduk ki mümkün değil zaten.Sanırım bunu doktora sormak çok daha iyi olacak kızlar.
Ben de az tüketildiği taktirde ciddi şeylere sebep olacağını düşünmüyorum normal hayatımızda faydasını gördüğümüz şeylerin.
Tabii abartmamak kaydıyla :)
Bu sitede cinsiyet tahmininde bulunabilenler var ama 12. Hafta ultrason görüntüleriyle ancak.Kizlar cinsiyet tahminleriyle ilgili arastirdiginiz veya duydugunuz seyler varma.merak ettim 2 oglum var benimde.
Onlari biliyorum nub ve ramzi teorileriymis. Daha onlara var.Bu sitede cinsiyet tahmininde bulunabilenler var ama 12. Hafta ultrason görüntüleriyle ancak.
Onun daha erkeni çin takvimi, rus takvimi falan olur herhalde. Başka bilmiyorum cinsel organları tam olarak oluşmamış bir canlının cinsiyeti nasıl bilinebilir ki?Onlari biliyorum nub ve ramzi teorileriymis. Daha onlara var.
Bır kasık olarak mıktar belırtmedım orada bu sert tavrınızıda cozemedım??? Bana drum dedı maydonoz,bıtkı cayları odemı engellemek ıcın yaptıgımız tum bıtkı ve ıceceklerden uzak duralım die..kafadan uydurmasyon yapmıyorum tavrınıza dıkkat edınBunu nereden duydunuz acaba? Eğer öyleyse ciddi bir şey çünkü bir kaşık elma sirkesi nasıl düşüğe sebep olabilir ki?
Tmm canım ıc sen bende zayıflarkwn ıcıyordum bagırsak calıstırdıgı ıcınİltihap söktürücüdür elma sirkesi. Mesela boğazım ağrımaya başlasa içerim hemen. Neredeyse her şeye kullanıyorum, mucizevi bir şey bana göre kendileri.