2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende cumaya aldım randevuyu 8. Haftada gitmiş olacağım daha hiç gitmedim bir oğlum var ve hasta ateşli oda bende perişan olduk kaç gündür cuma artık karnimdakine vakit ayırmak gerek dedim. Aniden acikmalarim meşhurdur benim birden sanki günlerdir bişey yememiş gibi oluyorum

İnşallah çok zorlamaz seni canım.
sabahtan beri midem ağzımda ama buna şükür ilk gebeliğimde hiç kalkamıyordum
Ne zaman basladı bulantın kacıncı haftada
6. haftadayım canım ilk gebeliğimde 7. haftada başlamıştı inşallah bu fragman değildir
canım bendede var bekarlığımdan beri bol bol su iç ben ilaç kullanmadam suyla geçiriyorum

T Tataaar ben de betam 6500 lerdeyken keseyi gordum. Bosuna kendini erkenden uzuyorsun. Henuz cok erken senin keseyi gorebilmen icin.
Kendini daha fazla strese sokmamak icin hemen baska bir doktordan randevu al. Bu doktorun biraz kafasi karisik belli!

canım bendede var bekarlığımdan beri bol bol su iç ben ilaç kullanmadam suyla geçiriyorum

Vala 3 litreyi buluyor günlük içtiğim şu, hep çok içerim. Daha başka napıcam bilmem
Annem iç çamaşırlarımı ütülerdi küçükken, ben şimdi o işi hiç yapmıyorum. Çok daha fazla dikkat etmek gerekecek artık..

Ben ne zaman idrarda hafif yanma hissetsem sirkeli su içerdim bolca ve aynı gün geçerdi. Oldukça iyi geliyor elma sirkesi idrar yollarına ama tabi gebelikte içilir mi içilmez mi bilmiyorum. İnşallah geçer kısa sürede.

Çok teşekkür ederim, evde de ev yapımı elma sirkem var, bi soruşturayım içilir mi :) İşin garibi ne yanma ne başka belirtim var.
Bakalım inşallah geçer, 3 hafta sonra tekrar tahlil vereceğim.

Icılmwz bencee elma sırkesı odemı atıyor bıtkı cayı gıbı dusun

Çok teşekkür ederim, evde de ev yapımı elma sirkem var, bi soruşturayım içilir mi :) İşin garibi ne yanma ne başka belirtim var.
Icme canım elma sırkesı elma sırkesı dusuge sebep yaratır

Iciliyormus canım, yine de araştır istersen.

Eklentiler

• Screenshot_2019-12-25-12-12-49.png
    217,8 KB · Görüntüleme: 32
Kizlar cinsiyet tahminleriyle ilgili arastirdiginiz veya duydugunuz seyler varma.merak ettim 2 oglum var benimde.

Icme canım elma sırkesı elma sırkesı dusuge sebep yaratır
Iciliyormus canım, yine de araştır istersen.

Sanırım bunu doktora sormak çok daha iyi olacak kızlar.

Ben de az tüketildiği taktirde ciddi şeylere sebep olacağını düşünmüyorum normal hayatımızda faydasını gördüğümüz şeylerin.

Tabii abartmamak kaydıyla :)

Evet, sirke şişesini kafanıza dikmekten bahsetmiyorduk ki mümkün değil zaten. Doktorunuza sorun onay verirse deneyin, inşallah şifa olur.

Onlari biliyorum nub ve ramzi teorileriymis. Daha onlara var.
Onun daha erkeni çin takvimi, rus takvimi falan olur herhalde. Başka bilmiyorum cinsel organları tam olarak oluşmamış bir canlının cinsiyeti nasıl bilinebilir ki? Ben de çok isterim daha erken öğrenmek ama mümkün değil sanırım.

Bunu nereden duydunuz acaba? Eğer öyleyse ciddi bir şey çünkü bir kaşık elma sirkesi nasıl düşüğe sebep olabilir ki?
Bır kasık olarak mıktar belırtmedım orada bu sert tavrınızıda cozemedım??? Bana drum dedı maydonoz,bıtkı cayları odemı engellemek ıcın yaptıgımız tum bıtkı ve ıceceklerden uzak duralım die..kafadan uydurmasyon yapmıyorum tavrınıza dıkkat edın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…