- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
İçilir canımKizlar, salgam suyu hakkinda bilgisi olan var mi? Cunku hafif idrar yolu enfeksiyonunun gecmesine yardimci oluyor normalde. Fakat gebelikte icilebilir mi?
Yüzük testiKizlar cinsiyet tahminleriyle ilgili arastirdiginiz veya duydugunuz seyler varma.merak ettim 2 oglum var benimde.
Nerden bulabilirimki kizilcik suyunu?İçilir canım
ama ben kızılcık suyuda öneririm varsa enfeksiyona birebir
Anlamadım ne tavrı? Düşüğe neden olur demissiniz ben de nereden duydugunuzu sordum ki gerçekse bilmem gerekir kaynağını olur da içmeyi düşünürsem. Elma sirkesini bu güne kadar ödem atmak için değil iltihap sökücü özelliği için kullandım. Kimseye de hadi al iç demedim, bildiğim birseyi paylaştım belki faydası olur diye ki zaten belirtmiştim gebelikte içilir mi bilmiyorum diye. Bence siz de tavriniza dikkat edin çünkü gayet normal bir soru karşısında oldukça fevri gördüm sizi.Bır kasık olarak mıktar belırtmedım orada bu sert tavrınızıda cozemedım??? Bana drum dedı maydonoz,bıtkı cayları odemı engellemek ıcın yaptıgımız tum bıtkı ve ıceceklerden uzak duralım die..kafadan uydurmasyon yapmıyorum tavrınıza dıkkat edın
Tamam canım.Tmm canım ıc sen bende zayıflarkwn ıcıyordum bagırsak calıstırdıgı ıcın
Bence yazdıgınızı tekrardan okuyun..Anlamadım ne tavrı? Düşüğe neden olur demissiniz ben de nereden duydugunuzu sordum ki gerçekse bilmem gerekir kaynağını olur da içmeyi düşünürsem. Elma sirkesini bu güne kadar ödem atmak için değil iltihap sökücü özelliği için kullandım. Kimseye de hadi al iç demedim, bildiğim birseyi paylaştım belki faydası olur diye ki zaten belirtmiştim gebelikte içilir mi bilmiyorum diye. Bence siz de tavriniza dikkat edin çünkü gayet normal bir soru karşısında oldukça fevri gördüm sizi.
Kizilcigi kaynatarak yapıyorlar bildiğim kadarıyla.Nerden bulabilirimki kizilcik suyunu?
Internetten organik satilan sitelerden alsam guvenilir mi?
Sizler nerden buluyosunuz kizilcik suyu kizlar?
Annem yapar benim sonbaharda olur genelde kızılcık. hala var mıdır pek emin değilimNerden bulabilirimki kizilcik suyunu?
Internetten organik satilan sitelerden alsam guvenilir mi?
Sizler nerden buluyosunuz kizilcik suyu kizlar?
Okudum canım. 'bunu nereden duydunuz acaba? Eğer öyleyse ciddi bir şey bu bir kaşık elma sirkesi nasıl düşüğe neden olur ki?' Demisim. Kaynak soruyorum farkındaysanız, nereden duydunuz, nereden biliyorsunuz, nereden okudunuz soruları kaynağı öğrenmeye yönelik sorulardır. Hormonlarına teşekkür ederim durduk yere gerilip beni de gerdiği için.Bence yazdıgınızı tekrardan okuyun..
Aktarlarda kurusu bulunur galiba.Annem yapar benim sonbaharda olur genelde kızılcık. hala var mıdır pek emin değilim
Amacım germek degıldı senın yazına ben gerıldıgım ıcın muhtemelen yanlıs anladım kbkma senı germek ıstemezdımOkudum canım. 'bunu nereden duydunuz acaba? Eğer öyleyse ciddi bir şey bu bir kaşık elma sirkesi nasıl düşüğe neden olur ki?' Demisim. Kaynak soruyorum farkındaysanız, nereden duydunuz, nereden biliyorsunuz, nereden okudunuz soruları kaynağı öğrenmeye yönelik sorulardır. Hormonlarına teşekkür ederim durduk yere gerilip beni de gerdiği için.
Suan karisigim 2 oglum oldugu icin ama kiz hissediyorum belki cok kiz istedigim icindir. Cin takviminde kiz cikiyor. Beta testti nasilYüzük testi
Çin, Rus, Japon takvimleri
Kalp atışı sayısına göre
İleride ikili testte çıkacak olan betahcg göre vs aslında bir sürü şey var
Ama bence hisler daha kuvvetli oluyor.
Var mı hissettiğin birşey?
Ilkı kactı canım?kızlar ikinci kan 609 çıktı artık ben de iğnelerime başlıyorum kan sulandırıcıya.Yarın ilk dr randevum var.
benimde aynı valla hiç yapamıyorum. ama rahatsız etmiyor çok fazla şuandaVala 3 litreyi buluyor günlük içtiğim şu, hep çok içerim. Daha başka napıcam bilmem
Annem iç çamaşırlarımı ütülerdi küçükken, ben şimdi o işi hiç yapmıyorum. Çok daha fazla dikkat etmek gerekecek artık..
Ilkı kactı canım?kızlar ikinci kan 609 çıktı artık ben de iğnelerime başlıyorum kan sulandırıcıya.Yarın ilk dr randevum var.
Aktardan kurusunu alip kaynatsam ayni etkiyi yapar mi acaba?Aktarlarda kurusu bulunur galiba.
Hiç arastirmadim ama içime yine oğlum olacakmış gibi doguyor. Gönlüm birde kızım olsun diyorKizlar cinsiyet tahminleriyle ilgili arastirdiginiz veya duydugunuz seyler varma.merak ettim 2 oglum var benimde.
Tazesiyle kurusu arasında fark olur mu bilmiyorum ki. Enfeksiyona iyi gelen kısmı tazesinin içinde bulunan bir şey değil de genel itibariyle kızılcığın özüyse aynı etkiyi gösterebilir.Aktardan kurusunu alip kaynatsam ayni etkiyi yapar mi acaba?