2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kizlar, salgam suyu hakkinda bilgisi olan var mi? Cunku hafif idrar yolu enfeksiyonunun gecmesine yardimci oluyor normalde. Fakat gebelikte icilebilir mi?

Kizlar cinsiyet tahminleriyle ilgili arastirdiginiz veya duydugunuz seyler varma.merak ettim 2 oglum var benimde.
Yüzük testi
Çin, Rus, Japon takvimleri
Kalp atışı sayısına göre
İleride ikili testte çıkacak olan betahcg göre vs aslında bir sürü şey var
Ama bence hisler daha kuvvetli oluyor.
Var mı hissettiğin birşey?

Anlamadım ne tavrı? Düşüğe neden olur demissiniz ben de nereden duydugunuzu sordum ki gerçekse bilmem gerekir kaynağını olur da içmeyi düşünürsem. Elma sirkesini bu güne kadar ödem atmak için değil iltihap sökücü özelliği için kullandım. Kimseye de hadi al iç demedim, bildiğim birseyi paylaştım belki faydası olur diye ki zaten belirtmiştim gebelikte içilir mi bilmiyorum diye. Bence siz de tavriniza dikkat edin çünkü gayet normal bir soru karşısında oldukça fevri gördüm sizi.

Bence yazdıgınızı tekrardan okuyun..

Bence yazdıgınızı tekrardan okuyun..
Okudum canım. 'bunu nereden duydunuz acaba? Eğer öyleyse ciddi bir şey bu bir kaşık elma sirkesi nasıl düşüğe neden olur ki?' Demisim. Kaynak soruyorum farkındaysanız, nereden duydunuz, nereden biliyorsunuz, nereden okudunuz soruları kaynağı öğrenmeye yönelik sorulardır. Hormonlarına teşekkür ederim durduk yere gerilip beni de gerdiği için.

Amacım germek degıldı senın yazına ben gerıldıgım ıcın muhtemelen yanlıs anladım kbkma senı germek ıstemezdım

Suan karisigim 2 oglum oldugu icin ama kiz hissediyorum belki cok kiz istedigim icindir. Cin takviminde kiz cikiyor. Beta testti nasil

benimde aynı valla hiç yapamıyorum. ama rahatsız etmiyor çok fazla şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…