- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Eşim sormuş eczaciya bnde kullanacakmisim canım sağ ol yardımcı olduğun icinAy onu bilemedim canım da karbonatla silsen iyi gelir bence
Bebekteki iyileşince seninkide geçecektir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim sormuş eczaciya bnde kullanacakmisim canım sağ ol yardımcı olduğun icinAy onu bilemedim canım da karbonatla silsen iyi gelir bence
Bebekteki iyileşince seninkide geçecektir
Sağol canım inşallah. Güzel yavrunu öp yerime.Bende acı falan yok canım çatlakların acı verdiğini hiç duymadım. Allah yardımcın olsun saglıkla kurtul canım saglıkla kavus cici kızlara insallah
Kız saye sen zaten kilo olmadın bir de 15 kilo mu verdin. Bünyen zayıf düştü tabi. Dikkat et kendine bol bol ye arkadaşım. Allah annenden razı olsun. Bütün annelerden, başımızdan eksik etmesin. 10 gündür yanımda annem çok rahatım.Sağol canım sana da geçmiş olsun. Baya yorgunluktan oldu bence bu. Birde bebekler memeyi daha tam boşaltamıyor onun da etkisi var sanırım. Annem yanımda sağolsun canım hafta sonu köye gidecekti kaldı ben böyle olunca
Sağol canım uykusuLuk yorgunluk direnç düştü tabii. Benim bu gün 15. Günüm ve 15 kilo verdim kuzum seninde gider inşallah Doğumdan sonra. Hamile göbeğim varken bende hiç çatlağım yok diyordum göbek deliğimin etrafı çatlamış benim de canım şimdi fark ediyorum
Bende rüyalarımda ki gibi evde doğuracakmışım nerdeyseçok güzel ve hızlı oldu çok şükür benim ki de
Bende hamilelikten sonra fark ettim göbek deliğimin etrafı çatlamış![]()
Öyle canım canları sağolsun. Bende çok şaşırdım hiç yok gibiydiAynı yerler canım .ama yoktu hamilelikte annemler bile görünce şok oldu doğum yaptım o hafta catladımFeda olsun evlatlara ne diyelim
Canım geçmiş olsun kuzucuğuna ve sanaPeki kendime de sursem fayda eder mi ki ? Benden yine bulaşacak ona. Bı de iyice dezenfekte ettim göğsümu sağma makinesini .LaL in dediği gibi sıcak havluyla yumuşatıp sagdim bu sütü ona verebilir miyim yoksa dokeyim mi? Eşim almış mikostatini geliyor şimdi . Kaç gündür huysuzlugu ondanmis demek ki masumumun yaa nasıl içim acıdı.
Canım benim bünye baya sarsıldı dediğin gibi yüzüm falan çöktü. İştahsızlık var midem bulanıyor falan.Allah anneleri başımızdan eksik etmesin canımSağol canım inşallah. Güzel yavrunu öp yerime.
Kız saye sen zaten kilo olmadın bir de 15 kilo mu verdin. Bünyen zayıf düştü tabi. Dikkat et kendine bol bol ye arkadaşım. Allah annenden razı olsun. Bütün annelerden, başımızdan eksik etmesin. 10 gündür yanımda annem çok rahatım.
Ben ilk 1 hafta antibiyotik kullandım.Kızlar Doğumdan sonra vitamin almaya devam ediyor musunuz ne kullanıyorsunuz
Rica ederim canım benim şifa olsunEşim sormuş eczaciya bnde kullanacakmisim canım sağ ol yardımcı olduğun icin
Markası neydi?Ben kullanıyorum canım yüzeyi pamuklu kumaş zaten hiç terlettigini görmedim.
Ben de merak ediyorum ama sağma aletim yok. Senin sütün yetiyor mu bebisineKızlar sütümü ara ara sağıyorum bazen cok az(30mm), bazen 80 mm çııkıyor iki memeden
Sizde kaç peki?
Sütçüler![]()
Ateşlendikten sonra antibiyotik kullanmaya başladım arada doymuyor sanki sürekli ağlıyor memeyı verince ve taşıyınca susuyorBen de merak ediyorum ama sağma aletim yok. Senin sütün yetiyor mu bebisine
Benim iki memeden 200 falan çıkıyor . Gün geçtikçe artıyor süt dert etmeyinBen de merak ediyorum ama sağma aletim yok. Senin sütün yetiyor mu bebisine
Maşallah canım. Bir sağışta mı senacimBenim iki memeden 200 falan çıkıyor . Gün geçtikçe artıyor süt dert etmeyin
Ben kontrolden geldim cnm rahime bebeğim kafasını dayamış ama sancım da çıkmadı Açılmam da olmamış beklemeye devam dediDoğuran arkadaşlar bize bi yardim edin bu dur doğumun geldiğinin habercisi mi?
Peki kendime de sursem fayda eder mi ki ? Benden yine bulaşacak ona. Bı de iyice dezenfekte ettim göğsümu sağma makinesini .LaL in dediği gibi sıcak havluyla yumuşatıp sagdim bu sütü ona verebilir miyim yoksa dokeyim mi? Eşim almış mikostatini geliyor şimdi . Kaç gündür huysuzlugu ondanmis demek ki masumumun yaa nasıl içim acıdı.
Of of o bel agrilari. Benimki hala geçmiş degil,her eğilip oğlumun bezini değiştirdigmde belim kopuyor resmennnn38-39 haftalıklar ortak sorunumuz bel ağrısı galiba.Bi türlü geçmiyor.Ve aşağıya müthiş baskı var bugün bende![]()
Hepsiburada dan aldım canım etiketi de Başkaya shopping yazıyorMarkası neydi?
Evet canım benim sorunumda o şu an. Goguslerim feci halde emziremiyorum ama aşırı sütüm var. Başta cogalsin cogalsin diye isterken şimdi de süt cogalacak diye korkuyorum Allah affetsin.Maşallah canım. Bir sağışta mı senacim
18 günlük oldular canım atarız yeni fotolar az değişsinler büyüdükleri belli olsun çok yavaş büyüyorlar gerçekten tek çocuk iriliğine hızlı kilo alımına alışkın olunca yadırgıyoruz birazLaL sahi kaç günlük oldu susam ve çörek otun
![]()
![]()
bayıldım ya. Bana 40 uçurma fotosu atınız efendim onların totişini yerimmm
eeee biz tek çocuk iriliğibe alıştık canım ikiz küçük geliyor illa ki. Ben de hiç olmamıştı süt ateşi, büyükler diyorsa inanırım canım. İnşallah sütüm hemen gelir. Sizin çocukları düşündükçe bile göğsüm sızlıyor gerçi.
Allah kolaylık versin canım hepimizin yardımcısı olsun annelerimizden de razı olsunSağol canım sana da geçmiş olsun. Baya yorgunluktan oldu bence bu. Birde bebekler memeyi daha tam boşaltamıyor onun da etkisi var sanırım. Annem yanımda sağolsun canım hafta sonu köye gidecekti kaldı ben böyle olunca
Sağol canım uykusuLuk yorgunluk direnç düştü tabii. Benim bu gün 15. Günüm ve 15 kilo verdim kuzum seninde gider inşallah Doğumdan sonra. Hamile göbeğim varken bende hiç çatlağım yok diyordum göbek deliğimin etrafı çatlamış benim de canım şimdi fark ediyorum
Bende rüyalarımda ki gibi evde doğuracakmışım nerdeyseçok güzel ve hızlı oldu çok şükür benim ki de
Bende hamilelikten sonra fark ettim göbek deliğimin etrafı çatlamış![]()