• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ya kızlar her beslenmeden sonra mışıl mışıl uyuyan bebek,yatağa koyduktan 5 dakika sonra miz mizlaniyor uyanıyor,kasılıyor kızarıyor 😭 hep emmek istiyor agzi hep meme arıyor
Her beslenme sonrası gazını çıkarman gerek büyüdükçe yuttuğu hava rahatsız ediyor ondandır belki

Ya kızlar her beslenmeden sonra mışıl mışıl uyuyan bebek,yatağa koyduktan 5 dakika sonra miz mizlaniyor uyanıyor,kasılıyor kızarıyor 😭 hep emmek istiyor agzi hep meme arıyor

Canım gaz sancısı olabilir.Ayaklarini karnına çeker.Surati kızarır ve alttan pırt yapamaz.

Canım gaz sancısı olabilir.Ayaklarini karnına çeker.Surati kızarır ve alttan pırt yapamaz.
Aynen öyle yapıyor 😥 bide kızdım çocuğa neden uyumuyorsun diye,gece de uyumadı o kadar uğraştım,yok etrafi izliyor kocaman gözleriyle,en son eşim aldi kucağın da uyuttu da öyle uyudum 1 aaat falan

Ya baya da gaz çıkarıyor,benim de gazım var son 2 gündür,çikolata ve kahve gaz yapar mi sence? Çünkü bu ikisi dışında gaz yapacak yicekler asla yemiyorum
Yapmaz canım. Bende gaz yapacak şeyler yemiyorum ama kendi yuttuğu havadan oluyor. Doktora sordum ayaklarını bisiklet çevirir gibi yapıp kizariyor diye gazdan dedi

Aynen öyle yapıyor 😥 bide kızdım çocuğa neden uyumuyorsun diye,gece de uyumadı o kadar uğraştım,yok etrafi izliyor kocaman gözleriyle,en son eşim aldi kucağın da uyuttu da öyle uyudum 1 aaat falan

Maalesef gaz o zaman.Insallah uzun surmez.Ilk oglumda çooookkkkk cektik gazdan😣Youtubeden bak gaz çıkarma masajları var onları yap.Kendin yemeklerine kimyon kat.Rezene çayı iç

Maalesef gaz o zaman.Insallah uzun surmez.Ilk oglumda çooookkkkk cektik gazdan😣Youtubeden bak gaz çıkarma masajları var onları yap.Kendin yemeklerine kimyon kat.Rezene çayı iç
Göbeği düşse rahat rahat masaj yapicam da göbeği hala düşmedi bugün 12 günlük olduk normal mi? Rezene çayı alayim ben en kisa zamanda

Göbeği düşse rahat rahat masaj yapicam da göbeği hala düşmedi bugün 12 günlük olduk normal mi? Rezene çayı alayim ben en kisa zamanda
Evet rezene inanılmaz faydalı ben içmeyi unutmadigim gün bebeğim o kadar güzel uyuyor ki. Bazen unutuyorum işte onun gazi olunca aklıma geliyor kalkıp icmek

bugün benimkide öyleydi 😔
sabah 7.30dan 10a kadar hep memede durmak istedi ne zaman bıraktırsam ağladı uykuya dalamadı bi türlü
bugün böyle huysuz geçti hep

Evet kızlar kısacık vaktim varken anlatayım süreci didim 💃🏼
Bu sinsiler gibi gizli doğurmayıp söylemiştim zaten o konuda bana ödül litfen 😁
Hastaneye geldik doktor çatı baktı ve açılmamın ilerlemediğini kanala girmediğini suni deneyebilceğimizi söyledi tabiki ben akıllısı deneyelim hocam dedim Sabah 11 gibi suniye başladık 60-80 arası 2.5 dakika ile bismillah dedik ve yaklaşık 1 saat sonra 1.5 dakikada bir ve 100leri aştım saat 3te kesel patlatıldı ve sadece 4 cm oldu açılmam saat 4 gibi doktorum geldi tekrar çatı baktı ve kanala inmediğini sürecin 20 saati devirebilceğini söyledi bu ağrıyla normalde inse inerdi doğuracak kadar güzel ağrın var dedi ve sezaryen önerdi çünkü kanala inmezse kaçarım yoktu ortak karar ile spinal sezaryene karar verdik iyi ki de vermişiz bebeğim 3 kere kordona dolanmış ondan inemiyomuş kanala
1. Normal doğum yapacak arkadaşlar korkmayın cidden aralardaki esler durakmasalar nefes almanızı sağlıyor normal doğum kasılmaları katlanılabilir bişey
2. Sezaryen öcü değil gerekirse normal ye diretmeden olun korkmayın ne hayırlısı ne hayırsız bilemezsiniz
3. İyi ki spinal çünkü bebişimin çıktığı anı görmek muhteşemdi
2 doğum şeklinide hemen hemen yaşadım birini 5 saat birini dibine kadar.
Kısaca bu kız beni kestirip rahatladı 💃🏼💃🏼💃🏼
Ama herşeye değer kızlar kalanlara Allahım yardım etsin güzel doğumlarınız olsun ❤
Hayirli olsun canim cok guzel bebegin. Darisi bize insallah

Ben kontrolden geldim cnm rahime bebeğim kafasını dayamış ama sancım da çıkmadı Açılmam da olmamış beklemeye devam dedi 😀
Napsak ki ya benim âdetleymişim gibi bacaklarimin arası ağrıyor ama gitmedim henüz çünkü batma hissi yada karın ağrısı yok..gerci ya bu akşam ya da yarın akşam giderim kesin dayanamicak gibi olursam...hakkimizda hayırlısı temmuz annesi olacağımı ogrendigimden beri 07.07 olmasını isterdim hep ama pazara sezaryen günü vermez doktor diyordum rabbim gönlüme göre mi verecek acaba diye heyecanliyim

Normal canım.Oğlumunda 8 günlükken düşmüştü.3 ila 15 gün arası düşüyor genelde.Göbeğini kuru tutmaya çalış.Nemli terli kalmasın.

Back
X