• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
38-39 haftalıklar ortak sorunumuz bel ağrısı galiba.Bi türlü geçmiyor.Ve aşağıya müthiş baskı var bugün bende 😣

Bende acı falan yok canım çatlakların acı verdiğini hiç duymadım. Allah yardımcın olsun saglıkla kurtul canım saglıkla kavus cici kızlara insallah
Sağol canım inşallah. Güzel yavrunu öp yerime.
Sağol canım sana da geçmiş olsun. Baya yorgunluktan oldu bence bu. Birde bebekler memeyi daha tam boşaltamıyor onun da etkisi var sanırım. Annem yanımda sağolsun canım hafta sonu köye gidecekti kaldı ben böyle olunca

Sağol canım uykusuLuk yorgunluk direnç düştü tabii. Benim bu gün 15. Günüm ve 15 kilo verdim kuzum seninde gider inşallah Doğumdan sonra. Hamile göbeğim varken bende hiç çatlağım yok diyordum göbek deliğimin etrafı çatlamış benim de canım şimdi fark ediyorum

Bende rüyalarımda ki gibi evde doğuracakmışım nerdeyse 😂 çok güzel ve hızlı oldu çok şükür benim ki de

Bende hamilelikten sonra fark ettim göbek deliğimin etrafı çatlamış 🤦🏻‍♀️
Kız saye sen zaten kilo olmadın bir de 15 kilo mu verdin. Bünyen zayıf düştü tabi. Dikkat et kendine bol bol ye arkadaşım. Allah annenden razı olsun. Bütün annelerden, başımızdan eksik etmesin. 10 gündür yanımda annem çok rahatım.

Aynı yerler canım .ama yoktu hamilelikte annemler bile görünce şok oldu doğum yaptım o hafta catladım 🤷🏻‍♀️ Feda olsun evlatlara ne diyelim
Öyle canım canları sağolsun. Bende çok şaşırdım hiç yok gibiydi
Peki kendime de sursem fayda eder mi ki ? Benden yine bulaşacak ona. Bı de iyice dezenfekte ettim göğsümu sağma makinesini . LaL LaL in dediği gibi sıcak havluyla yumuşatıp sagdim bu sütü ona verebilir miyim yoksa dokeyim mi? Eşim almış mikostatini geliyor şimdi . Kaç gündür huysuzlugu ondanmis demek ki masumumun yaa nasıl içim acıdı.
Canım geçmiş olsun kuzucuğuna ve sana
Sağol canım inşallah. Güzel yavrunu öp yerime.

Kız saye sen zaten kilo olmadın bir de 15 kilo mu verdin. Bünyen zayıf düştü tabi. Dikkat et kendine bol bol ye arkadaşım. Allah annenden razı olsun. Bütün annelerden, başımızdan eksik etmesin. 10 gündür yanımda annem çok rahatım.
Canım benim bünye baya sarsıldı dediğin gibi yüzüm falan çöktü. İştahsızlık var midem bulanıyor falan.Allah anneleri başımızdan eksik etmesin canım

Kızlar sütümü ara ara sağıyorum bazen cok az(30mm), bazen 80 mm çııkıyor iki memeden
Sizde kaç peki?
Sütçüler😆

Ben de merak ediyorum ama sağma aletim yok. Senin sütün yetiyor mu bebisine
Ateşlendikten sonra antibiyotik kullanmaya başladım arada doymuyor sanki sürekli ağlıyor memeyı verince ve taşıyınca susuyor
Kakasını gunde 5-6 defa yapardı bu kez azar azar 3-4 defa yapıyor
Dün gece mama verdim vallahı kımse yoktu yanımda
Eşimde yurtdışına gitti doğum için 24gun kaldı gitti
Ah gurbetlik😞

Peki kendime de sursem fayda eder mi ki ? Benden yine bulaşacak ona. Bı de iyice dezenfekte ettim göğsümu sağma makinesini . LaL LaL in dediği gibi sıcak havluyla yumuşatıp sagdim bu sütü ona verebilir miyim yoksa dokeyim mi? Eşim almış mikostatini geliyor şimdi . Kaç gündür huysuzlugu ondanmis demek ki masumumun yaa nasıl içim acıdı.

Bana bulaşmamıştı sürmemiştim ben. Ama bebeğe sürülebilen bişi anneye de sürülür bence, sür derim.
Sütü de verebilirsin. Şifa olsun

i
LaL LaL sahi kaç günlük oldu susam ve çörek otun :KK200: :KK200: :KK200: bayıldım ya. Bana 40 uçurma fotosu atınız efendim onların totişini yerimmm:nazar::nazar::nazar::nazar:eeee biz tek çocuk iriliğibe alıştık canım ikiz küçük geliyor illa ki. Ben de hiç olmamıştı süt ateşi, büyükler diyorsa inanırım canım. İnşallah sütüm hemen gelir. Sizin çocukları düşündükçe bile göğsüm sızlıyor gerçi.
18 günlük oldular canım atarız yeni fotolar az değişsinler büyüdükleri belli olsun çok yavaş büyüyorlar gerçekten tek çocuk iriliğine hızlı kilo alımına alışkın olunca yadırgıyoruz biraz 😊 süt ateşi bende bilmiyordum ilk kez yaşıyorum bol sütün olur inş malesef ben uyuyup dinlenemediğim için sütüm çoğalmıyor öncekiler gibi
Sağol canım sana da geçmiş olsun. Baya yorgunluktan oldu bence bu. Birde bebekler memeyi daha tam boşaltamıyor onun da etkisi var sanırım. Annem yanımda sağolsun canım hafta sonu köye gidecekti kaldı ben böyle olunca

Sağol canım uykusuLuk yorgunluk direnç düştü tabii. Benim bu gün 15. Günüm ve 15 kilo verdim kuzum seninde gider inşallah Doğumdan sonra. Hamile göbeğim varken bende hiç çatlağım yok diyordum göbek deliğimin etrafı çatlamış benim de canım şimdi fark ediyorum

Bende rüyalarımda ki gibi evde doğuracakmışım nerdeyse 😂 çok güzel ve hızlı oldu çok şükür benim ki de

Bende hamilelikten sonra fark ettim göbek deliğimin etrafı çatlamış 🤦🏻‍♀️
Allah kolaylık versin canım hepimizin yardımcısı olsun annelerimizden de razı olsun 💕

Back
X