2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    252

Merhaba çocuk sağlığı ve hastalıkları bölümü mü yoksa alerji uzmanı mı doktor
 
Arladaşlar benim bebiş 2 buçuk aylık. İlk başlarda göğüsler kontrolsüz süt üretiyor tabi ama sonradan düzelmiyor muydu bu durum? Benim 1 aydır çok karmaşık. İkisi birden cok sert ve rahatsız edici oluyor cok akıyor bebeğimin ağzında, bir kaç gün sonra biri sönük biri değişik bi sert ve şiş oluyor rahatsız edici şekilde yine, sonrasında ikisi de sönük oluyor ki bu seferde yumuşaklığı rahat,ağrısız olsa da süt yetecek mi düşüncesi insanı rahatsız ediyor. 1 aydır aynı döngü. Bu durumu yaşamış olan var mı?
 
Bu dengesizlikler bazen oluyor. Göğüslerini dönüşümlü olarak emzirmeye çalış. Şiş olanı 2 kere falan emzir iyice boşalsın. Ayrıca yumuşak ve sönük olması süt yok demek değil canım endişelenme hiç.
 
Kızlar günaydın. Ya korkudan delirmek üzereyim. Benimki hem mama hem meme besleniyor biliyorsunuz. 2 günden beri memeyi sadece ayaktayken alıyor oturduğumuzda bırakıyor kendini atıyor yeniden istiyor sonra yine aynı ve ağlıyor. Bu meme reddi mi? Çok korkuyorum sadece evde yürürken emiyor. Birde yine iki gündür biberondan içerkende zorla içiyor. Yarım saatte 90 cc ancak alıyor.
Sizler yazıyordunuz bu zamanlarda bir meme reddi oluyor diye. Sizde de böyle mi oldu geçici midir bu durum ne yapmam lazım??
 
Canım benim oğlanda bu ara ayakta gezerek emiyor. Beyfendinin gezesi var yani :)) Bunlar geçici canım merak etme. Nasıl emmek istiyorsa bırak öyle emsin. Bende akşama kadar evin içinde tur atıyorum. Bir tek geceleri yattığı yerden emiyor.
 
benim kızım 4 aylık oldu 1 aydır aynı durumdayız,2 gündür daha sakin alıyor.Korkma geçici bi dönem sakin olmaya çalış onunla inatlaşma,geçecek.
 
Benimkide öyle canım yaklaşık bir aydır. Şuan gündüzleri sadece ayakta alıyor uykudaysa sadece oturarak emiyor bide geceleri oturarak emzirebiliyorum. Bizimki ayakta bile çok az emiyo bende kalan sütümü sağıp kaşık veya enjektörle veriyorum. Aynı dediğin gibi açlıktan ağlıyo alıyo memeyi çekiyo bırakıyo yine alıyo yine Bırakıyo. Geçici diyor herkes tecrübeli annelerimiz. İnşallah geçecek sabır. Doktorumda geçecek pes etme dedi. Ama çok zor psikolojik olarak.
 
Benim bebegimde bir ay öncesine kadar aynıydı ama ben emzik veriyordum sonra doktorumuz emzik meme reddi yapmış dedi emziği bıraktık şimdi sadece meme alıyor ve saatlerce memede 1 ay öncesine kadar oturarak emzirdigimi hatırlamıyorum bile inşallah hemen geçer bu durum çünkü aşırı sinir bozucu duşa beraber girip bolca ten teması yapın bizim ki öyle hemen almıştı memeyi
 
benim kızım 4 aylık oldu 1 aydır aynı durumdayız,2 gündür daha sakin alıyor.Korkma geçici bi dönem sakin olmaya çalış onunla inatlaşma,geçecek.
Sağolun kızlar çok korkuyorum memeyi bırakacak diye. Birde biberon kullanıyoruz ya 3 aydır. Biberon yüzünden memeyi reddetmesi 3 ay sonra başlar mı acaba diye düşünüyorum
 
O kadar sevindim ki bunları duyduğuma ya anlatamam bizde yaklaşık 2 haftadır ayakta emiyoruz yada uykuda emziriyorum çok korktum bu ayda az kilo alınca iyice telaşlanmıştım demekki hepimiz ayni seyleri yasıyoruz
 
bizde biberon kullanıyoruz ilk çocuğum da biberon kullanamadım bu zamanlarda o da aynı durumdaydı
Rahatladım en azından geçici bir durum çok korktum Çünkü. Şimdi denedim ilk yine ağladı sonra ayakta beş dk emzirdim. Geldim oturdum şimdi otururken emiyor. Böyle Böyle atlatırız inşallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…