2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    252
takma kafana canım bende önceden zorla yedirmeye çalısyodum insan stres yapiyo bide yemeyince. Peşinden koşma o acıkınca istiyo zaten üstüne gitme ben pes ettim :) acıkınca yediriyorum napam kendimimi öldürem :) benim oğlumda 4 yaşında 15 kilo ama yapcak bişey yok :KK43:
Ya oyle ama iste annelik illa yedirecem:-) aynen cnm yapacak birşey yok
 
tahlil sonuçlarım çıktı demir eksikliği var dedi. belki doktorun demir ilacı erken başlar dedi.
dosyayı yükleyemedim buraya eskiden ne kolaydı şimdi hep hata veriyor.
mesela TSH 2,84 çıkmış normal değil mi bu rakam burada hanımlar konuşuyordu çünkü.
 
tahlil sonuçlarım çıktı demir eksikliği var dedi. belki doktorun demir ilacı erken başlar dedi.
dosyayı yükleyemedim buraya eskiden ne kolaydı şimdi hep hata veriyor.
mesela TSH 2,84 çıkmış normal değil mi bu rakam burada hanımlar konuşuyordu çünkü.
Evet ya o hata bendede oluyor yukleyemiyorum dosya
Benim yarin 10 da randevum bende tahlil verecem bakalim biz nasiliz
 
istanbuldyken toner satışı yapıyorduk. Firmamız vardı. İlay doğdu. Kadıköyun göbeğinde oturuyorduk. statta maç olunca arabayla dışarı çıkamıyorduj park yerleri zaten çok sıkıntı. Ee temiz hava da pek yok. Dedik karavanla çıkalım başka şehir bulalım kendimize. Kendi yaptığımız karavanla 5 ay gezdik. Aslında Çanakkale oksijen açısidan muazzam bir yer ama bize biraz daha büyük bir şehir lazımdı işimiz için. Antalya da karar kıldık. Toner işini de buraya taşıdık. Yürümedi tabi o iş battık antalya da :) şimdi yurtdışında ki universitelere öğrenci yerleştiriyoruz. İş olanağı varsa istanbulda durmak bence yorucu. Cok trafik var cunku ve kiralar ev fiyatlari ucup gitmis. Hala gidip geliyoruz tabi İstanbula. Tüm akrabalar orada. 2 sene olacak buraya taşınalı neredeyse.
Bayıldım ya ben birşey aserirsem gezme olur derdim. Gezmeyi çok seviyorum ama iş dolayısıyla hiç gezemiyorum nerdeyse. Eşinizle birbirinizi bulmanız ne güzel. Allah daim etsin:KK60:
 
ya bilmiyorum ilk çocuğumda çok bulanmıştı öldürüyodu beni bunda niye tık yok diye pimpirikleniyorum :) bulantı olmayınca bişey olduğunu düşünüyor insan. Bulanmasada böyle ağzımda ekşi bi tat var hiç bişey yiyesim yok gibi oda sayılır mı ki :p
Hiç endiselenme benim de hic bulandım yok henüz erken ama inşallah ta baslamaz
 
Antalya'da organik yaşamak özellikle gıda konusunda biraz daha kolay çok şanslısınız :) benim ailem orada yaşıyor yerlisiyiz yörüğüz yani:) köyümüz de var zeytinyağımız tereyağımız yumurtamız sebzemiz hepsi ev yapımı:) diğer şampuan bez gibi şeyler kişinin kendi iradesi tabi tebrikler çok Harika bir alışkanlık :)

neresindensiniz antalyanın :) evet buralar güzel. teyzleer falan hep köyünden bahçesinden getiriyor her şeyi. ilaçsız tarım yapanları bulmak diğer illere nazaran cok daha kolay.

bilmemki olabilir canım maşallah allah uzun ömür versin evlatlarına zorlanmıyomusun canım 2 çocukla şimdi bitane daha gelicek senin için zor olmuyormu ben biriyle baş edemiyorum diye yakınıyorum çok hiperaktif hiç yerinde durmuyo kilo almıyo o yuzden :) beni çok yoruyo üzüyo eşimin ailesiyle yaşadığım için de çok nazlı yetiştiriyolar :) senin nasıl oluyor bide hamilesin nasıl baş ediyosun canım geçinmek zor oluyormu peki

ben o bakımdan şanslıyım biraz. kayınvalidemler istanbulda yaşıyor. 3 ayda bir ancak gelirler. annem bize yakın ama o da hafta da 1. şımartan yok yani açıkçası. ama ben peşinden koşmuyorum cocukların. o bakımdan rahatım biraz. oğlum her şeyi yerde kızım pek seçicidir. bende yediği kadar diyorum. sağlığı falan yerinde. haftasonları da çayır çimen olan yerlerdeyiz. doğada özgürce koşup eğleniyorlar. kızım cok sakinde oğlum işte birazcık hareketli. olacak o kadar da ya.

Selam kızlar 6+4 musum kalp atışı duyuldu şükür şimdilik herşey yolunda tahlil yapıldı öğleden sonra inşallah sonucları alcam doktor yeni tayin olmuş korkuyordum ummudugum gibi olmadı gayet ılımlı bir doktordu
çok sevindim senin adına kuzum. benimde 4,5 da randevum var. çok merak ediyorum bebeğin durumunu. çok sevindim senin adına da. tahlillerinden güzel çıkar umarım. haber ver olur mu?
 
Kızlar ya 5+6 oldum hala mide bulantım başlamadı endişeleniyorum acaba kötü bişeymi var :KK43: herşeyden nem kapar oldum bulansa yakınırım bulanmasa endişeleniyorum ne yapmam gerekiyo :KK43:
yerinde olsam yatar kalkar şükrederdim. Bulantı hayat kalitemi düşürdü:) Gözlerimi açamyorum :)
 
X