- 22 Kasım 2017
- 1.063
- 864
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #2.401
deme yaayy benim uyku şansım da yok hep işteyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deme yaayy benim uyku şansım da yok hep işteyim
evet tatlım ya benim yerime de uyuuuuudeme ya
oluurrevet tatlım ya benim yerime de uyuuuuu
Illa bulanacak diye bi kuralmı var canim yaa benimde bulanmiyor ilkindede hiç bulanmadı daha iyi ya işteKızlar ya 5+6 oldum hala mide bulantım başlamadı endişeleniyorum acaba kötü bişeymi var herşeyden nem kapar oldum bulansa yakınırım bulanmasa endişeleniyorum ne yapmam gerekiyo
Canım benim de bugun 3 de randevum inşallah bende görürüm mercimeğimiKızlar bugün kontrolüm var 1 de ıns gorebilriim kuzuyu.. vebheryer yolundadır bizede dua edin olur mu..
inşaAllah canımCanım benim de bugun 3 de randevum inşallah bende görürüm mercimeğimi
Yok ben boyatmayi asla düşünmedim hamile kalmadan 6 ay önce kendi rengine boyadim hatta. Eger cok istiyorsanız rofle yaptırın diplere degmesin diyorlar.kızlar hayırlı günler... ilk 3 a saç boyanmaz olayı varya.... içinizde boyayan var mı daha evvel ? veya simdi
röfle yaptırmam için daha kötü oriel kullanılması lazım canım..iğrenç kokulu ve yakıcı şeyYok ben boyatmayi asla düşünmedim hamile kalmadan 6 ay önce kendi rengine boyadim hatta. Eger cok istiyorsanız rofle yaptırın diplere degmesin diyorlar.
Ya oyle ama iste annelik illa yedirecem aynen cnm yapacak birşey yoktakma kafana canım bende önceden zorla yedirmeye çalısyodum insan stres yapiyo bide yemeyince. Peşinden koşma o acıkınca istiyo zaten üstüne gitme ben pes ettim :) acıkınca yediriyorum napam kendimimi öldürem :) benim oğlumda 4 yaşında 15 kilo ama yapcak bişey yok
Evet ya o hata bendede oluyor yukleyemiyorum dosyatahlil sonuçlarım çıktı demir eksikliği var dedi. belki doktorun demir ilacı erken başlar dedi.
dosyayı yükleyemedim buraya eskiden ne kolaydı şimdi hep hata veriyor.
mesela TSH 2,84 çıkmış normal değil mi bu rakam burada hanımlar konuşuyordu çünkü.
Bayıldım ya ben birşey aserirsem gezme olur derdim. Gezmeyi çok seviyorum ama iş dolayısıyla hiç gezemiyorum nerdeyse. Eşinizle birbirinizi bulmanız ne güzel. Allah daim etsinistanbuldyken toner satışı yapıyorduk. Firmamız vardı. İlay doğdu. Kadıköyun göbeğinde oturuyorduk. statta maç olunca arabayla dışarı çıkamıyorduj park yerleri zaten çok sıkıntı. Ee temiz hava da pek yok. Dedik karavanla çıkalım başka şehir bulalım kendimize. Kendi yaptığımız karavanla 5 ay gezdik. Aslında Çanakkale oksijen açısidan muazzam bir yer ama bize biraz daha büyük bir şehir lazımdı işimiz için. Antalya da karar kıldık. Toner işini de buraya taşıdık. Yürümedi tabi o iş battık antalya da :) şimdi yurtdışında ki universitelere öğrenci yerleştiriyoruz. İş olanağı varsa istanbulda durmak bence yorucu. Cok trafik var cunku ve kiralar ev fiyatlari ucup gitmis. Hala gidip geliyoruz tabi İstanbula. Tüm akrabalar orada. 2 sene olacak buraya taşınalı neredeyse.
Hiç endiselenme benim de hic bulandım yok henüz erken ama inşallah ta baslamazya bilmiyorum ilk çocuğumda çok bulanmıştı öldürüyodu beni bunda niye tık yok diye pimpirikleniyorum :) bulantı olmayınca bişey olduğunu düşünüyor insan. Bulanmasada böyle ağzımda ekşi bi tat var hiç bişey yiyesim yok gibi oda sayılır mı ki
Antalya'da organik yaşamak özellikle gıda konusunda biraz daha kolay çok şanslısınız :) benim ailem orada yaşıyor yerlisiyiz yörüğüz yani:) köyümüz de var zeytinyağımız tereyağımız yumurtamız sebzemiz hepsi ev yapımı:) diğer şampuan bez gibi şeyler kişinin kendi iradesi tabi tebrikler çok Harika bir alışkanlık :)
bilmemki olabilir canım maşallah allah uzun ömür versin evlatlarına zorlanmıyomusun canım 2 çocukla şimdi bitane daha gelicek senin için zor olmuyormu ben biriyle baş edemiyorum diye yakınıyorum çok hiperaktif hiç yerinde durmuyo kilo almıyo o yuzden :) beni çok yoruyo üzüyo eşimin ailesiyle yaşadığım için de çok nazlı yetiştiriyolar :) senin nasıl oluyor bide hamilesin nasıl baş ediyosun canım geçinmek zor oluyormu peki
çok sevindim senin adına kuzum. benimde 4,5 da randevum var. çok merak ediyorum bebeğin durumunu. çok sevindim senin adına da. tahlillerinden güzel çıkar umarım. haber ver olur mu?Selam kızlar 6+4 musum kalp atışı duyuldu şükür şimdilik herşey yolunda tahlil yapıldı öğleden sonra inşallah sonucları alcam doktor yeni tayin olmuş korkuyordum ummudugum gibi olmadı gayet ılımlı bir doktordu
yerinde olsam yatar kalkar şükrederdim. Bulantı hayat kalitemi düşürdü:) Gözlerimi açamyorum :)Kızlar ya 5+6 oldum hala mide bulantım başlamadı endişeleniyorum acaba kötü bişeymi var herşeyden nem kapar oldum bulansa yakınırım bulanmasa endişeleniyorum ne yapmam gerekiyo