- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.588
İyiyiz biz kuzum şükür iyi gidiyor herşey yolunda Sen nasılsın napıyorsunMeraba canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor. İyisiniz inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyiz biz kuzum şükür iyi gidiyor herşey yolunda Sen nasılsın napıyorsunMeraba canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor. İyisiniz inşallah.
Herkes evindeHu hu kimse var mı ?
Virüs herkesi vurduHerkes evinde
Elhamdülillah Canım. Napalim miran yasir le dis 3ncu ve 4 ncu dışımız çıktı beraber pert olduk. 2 gündür iyi sanki. İsme karar verdinizmiİyiyiz biz kuzum şükür iyi gidiyor herşey yolunda Sen nasılsın napıyorsun
Yaa kıyamamElhamdülillah Canım. Napalim miran yasir le dis 3ncu ve 4 ncu dışımız çıktı beraber pert olduk. 2 gündür iyi sanki. İsme karar verdinizmi
P tesi soracağım. 8 nisan da aşısı var oğlumunKızlar merhaba sağlık ocağında aşılar yapılıyor mu 1 yaş için malum salgın nedeniyle gitmeye korkuyorum
Her yerde uygulama farklı. Sanırım şehrin riskine göre değişiyor. Bizim yapılacağını söyledi hemşiremizKızlar merhaba sağlık ocağında aşılar yapılıyor mu 1 yaş için malum salgın nedeniyle gitmeye korkuyorum
Ben yaptiricam kuzum, bu konuda ünlü enfeksiyoncu Murat Akova ile konusmustuk bi arkadas icin.Onun dedigi aynen soyle"asilarini tamamlayin birde kizamik filan gcirir bağışıklığı düşer bu zamanda asla istemyiz "dedi. Ben zaten 9.ayda yaptirmadim simdi bi sekilde giderimKizlar bizde büyük sehirdeyiz salgın sayısı baya fazla. Kızımın asi vakti geldi napacagiz bilmiyoruz siz yaptırdıniz mi yada buyuksehirde yaşayanlar ne düşünüyorlar bu konuda yaptıracaklar mi ?
Güzel isim.Yaa kıyamam
Bizim isim Yekta olacak canım
Teşekkür ederiz teyzesiGüzel isim.
Sordun mu canım. Biz mecburi 9 nisanda götüreceğiz. Gitmeden ararız. Eşim zaten haftanın iki günü çalışıyor 8 nisana denk geldiği için dedik perşembe götürelim hemde bir gün öncede aramış oluruz. Metehan nasıl canım.P tesi soracağım. 8 nisan da aşısı var oğlumun
Çocuklar için sokağa çıkma yasağı varken nasıl götüreceğiz acaba aşıya.
Yirim onu benYaa kıyamam
Bizim isim Yekta olacak canım
Geçmiş olsun gittiniz mi hastaneye ? Bi sıkıntı yoktur umarımAşıya goturmekten korkarken biz hastaneye gidiyoruz bugün Duru'nun bir haftadır geçmeyen solunum sıkıntısı vardı dün baya artti Eşimin abisi de zature olmasın doktora götürün dedi bizde korktuk bu sabaha randevu aldik inşallah mikrop falan kapmayiz Allah kimseyi çaresiz bırakmasın ya
Geçmiş olsun gittiniz mi hastaneye ? Bi sıkıntı yoktur umarım