- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.988
Kızlar sizin de fikrinizi almak istediğim bir konu var
Eşimin okulundaki öğretmenler “siz müsait olduğunuzda haber verin Bebek görmeye geleceğiz” demişlerdi ben doğum yaptığımda
Ama biliyorsunuz doğumdan sonra bir türlü kendime gelemedim, ameliyat oldum
Bu Cuma da seminerler bitiyor, herkes tatile çıkıyor
Eşim Perşembe akşam çağıralım dedi ama benim gözüm hiç kesmiyor
Bütün işleri eşim yapacak çok yorulacak
Bir de bizim evimiz küçük ve sadece iki çekyat olan bir oturma odamız var, onun dışında başka oturma alanımız da yok
Bunlar da genelde kadın erkek ayrı oturuyor
Kaç kişi gelirler, ayrı mı otururlar ne yaparlar hiç fikrim yok
Ben de eşime “Cuma günü seminer kapanış toplantısında konuş, ameliyat olduğumu toparlanamadığımı söyle, Eylül’de bekliyoruz inşallah de” dedim
Sizce ayıp olur mu
Okuldan kimseyle de muhabbetim yok, bir kere toplu yemeğe gidildi, iki kere de ev oturmasında aynı ortamda bulundum ama sonrasında beni kimse arayıp sormadı numaram olduğu halde
Mesela müdürün eşiyle hastanede karşılaştım doğumdan sonra, o normalde her şeyi organize ediyor bayan hocaları eşleri alıp hayırlı olsuna gidiyorlar ama beni aramadı da sormadı da
Ayııp falan olmaz....hatta onlardan bi kaçının seni bu halde olduğunu öğrendikten sonra yardıma gelmesi gerekirdi.Müsaitken yazacaklarımı arka arkaya yazayım
Bugün Nazlı Hilalin ikinci ay aşısı benim de tetanoz aşım var
İnşallah ikimiz de rahat ederiz
Akşam da binadaki öğretmen arkadaş gitmeden bizi görmek istedi onu davet ettim
Eşim evi süpürüp toplayacak ben de toz alacağım
İkramlık da yaş pasta ve kuru pasta meyve suyu düşündüm
Benim bir şey yapacak halim yok zaten
Ameliyat olan bi kişi zaten misafir ağırlayamaz...eylül en güzeli..ben de eylül de alacam bi sürü kişi gelmek istedi ama yalan yok kabul edecek kafada değildim.
Nazlı hilal inde aşısı var bu geceyi bi atlatın bakalım. Senin için misafir sadece stres. Eşin bence güzel bi dille bunu söyler.