- 15 Ağustos 2018
- 1.656
- 4.895
Kuzum senin kadar olmasa da ben de çektiğim için taştan kumdan, ark öyle dedi ya içime dert oldu. Koştur koştur hastaneye gittim. Şimdilik bir sorun yok bakalım.Takılıyorum canım
Herkesin kendine göre telaşı var
Dualarınız benimleydi biliyorum ❣
Geçen hafta Perşembe böbreklerimden ameliyat oldum canım
Kanallar tıkanmıştı, kanaldaki ve böbrekteki taşlar alındı, büyük taşlar kırıldı, her iki böbreğime de stent takıldı
3 Temmuz’da yine anesteziyle stentler çıkacak
Şimdi biraz daha iyiyim ama ağrılarım oluyor, bebeğimi bile kucağıma alamıyorum
Bu yaşadıklarımdan sonra en çok korktuğum şey bebeğimde taş veya kum olması
Bize göz muayenesi ile ilgili hiçbir şey söylemediler ya
Pazartesi benim kontrolüm var, gidince sorsam mı acaba
Evet cnm biz zaren çekemiyoruz çektirmiyor sıpa ama ben de 3-4 kere sıkıyorum. İnş inmez broşlaraÇok gelmiş geçmiş olsun canım. Burun tıkanıklığı deme bana bir ara yazmıştım bronşları tıkanmış diye,burun tıkanıklığından hep. Şimdi hergün 1 defa çekiyorum(çok çekmeği doktor yasakladı mukozoya zararlı diye)2-3 defa serum fizyolojik damlatıp bırakıyorum kendi hapşurarak açıyor. Canım sende 12 nisanda doğum yaptın demi. Boy hariç kilomuz yakın. Rotayı 3.ayda yaptırmayı düşünüyorum doktor ilk dozunu 2 ve 3 dedi bu ay 3 aşı yetsin diye düşündüm
Canım rotayı biz yaptırdık. Çok basit yan etkisi de yok. Biz hastanede doktorumuza söyledik. Aşıyı getirtip yaptılar hemen.Kızlar bende rota asısını yaptırmak istiyorum Dr mu yapıyor bu asıyı kızımda yaptırmıstım galiba tam hatırlamıyorum ama biz 25 haziranda 3 aylık olacaz 27 nisanda kontrolu muz var saglık ocağında olmazsa ebeye sorayım birde ben sadece anne sutu veriyorum ve su hıc vermedim siz ler verıyormjsısnz
Ben su çok az veriyorum canım mama verdiğim için. Zeytinyağı da veriyorum:)
Canım rabbim şifalar versin. Kıyamam uzatan biri için çok zor tabii. Ama çıkar allhın izniyle.Günaydın canlarım
Bugün babam kök hücre nakli olacak
Dualarınızı bekliyorum
Nakil sonrası tedavide sakalları döküleceği için kesersen iyi olur, moralin bozulmaz demiş doktor
Bugün babam 24 yıldır kesmediği sakallarını kesecek
Hastalıktan daha çok buna üzülüyor