- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.988
Ya ya ne demezsin..hiç almayayım canım gerçekten zor yani hangi bi işi yapacağımı şaşırdım...2 gündür deniz de kötü dalgalı çocuklar giremedi nasıl eyleyecem şaşırdım kaldım.Bilmiyodum canım çok gelmiş geçmiş olsun. Mastit çok zor oluyor en büyük ilacı zor ama bol bol emzirmek . Kızım küvezdeyken bende az daha mastit oluyodum. Birde üstüne süt arttırıcılara yüklenmiştim sütüm yok diye,meğer sorun makinedeymiş. 150 beden bile olduydu heralde 1 gecede göğüslerim
Yeğen 3.çocuğun alıştırması oluyor demi tecrübe etmek için yanında
Canım bazen port yapmayınca çok sancıları oluyor ben gündüz ileri yüz üstü yatırıyorum bi kaç kez o çok iyi geliyor ara ara yokluyorum pırtını çıkarıyorKızlar benim kız 2-3 gündür çok huzursuz.
Karnı tok ağlıyor,altı kuru ağlıyor,gazını üstten çıkartıyor yine ağlıyor. Uykuya dalıyor yarım saat uyumadan ağlayarak geri uyanıyor,karnı gurul gurul kaka sayısı azaldı. Sizce neden çok ağlıyor,huzursuz
Sana bişi diyim mi eğer git bağır bebeğin yanında demediyse o adam gel yüzüme tükür...yeğenin sende kaldığında aynı şeyi yaptı mı ?Günaydın canlarım
Moralim çok bozuk, canım sıkkın
Uzun uzun içimi dökmeye geldim
Baştan belirteyim uzun yazabilirim ona göre okumak isteyenler devam etsin kimseyi sıkmak da istemiyorum
Biliyorsunuz Perşembe günü ameliyat oldum, annemle kardeşim ankaradan yozgata geldiler ameliyata girmeden yetiştiler
Cuma taburcu oldum, Cumartesi de hep birlikte Ankara’ya döndük çünkü yozgatta bana bakacak kimse yok ve çok önceden eşim bir eğitime başvurmuştu onun için bir hafta Erzurum’da olacak, o gelene kadar da ben Ankara’da kardeşimde kalacağım annemle.
Kardeşimin psikopat kocasından da daha önce bahsetmiştim, belki hatırlarsınız.
O da İstanbul’da iş buldu, haftasonlarını Ankara’ya geliyor kızını görmek için
Pazar günü ben Nazlı Hilal’i uyuttum, o sırada da ev çok sessiz. Yeğenim odaya koşarak gelip beşiğin başında çığlık atıp çıkıyor odadan. Bunu beş kere falan tekrarladı, çocuk her seferinde sıçrayarak uyanıyor tabi.
Ben her seferinde güzellikle teyzecim yapma bak nazlı Hilal korkuyor dedim, gerçekten asla kızmadım bağırmadım, sonuçta yeğenim de benim canım o da çocuk
En son hala devam ediyor ben de, o zaman biz gidelim böyle yapacaksan burda kalmayalım dedim
Yeğenim de yine bağırarak hayır burda kalacaksınız dedi ama yine de vazgeçmiyor bebeğin başında çığlık atmaktan
Kardeşim geldi, yeğenimi biraz çekiştirerek odadan çıkardı kızdı.
O sırada kocası da kardeşime kızdı “ bu da çocuk, sen nasıl bağırırsın benim yavruma, vuramaZsın benim çocuğuma” bu şekilde bağırdı kavga etmeye başladı
Kardeşim de vurmadım dedi, o sırada yeğenim ağlayarak “annem yalan söylüyor bana vurdu” dedi
Aptal adam da “söyler yavrum senin annen yalancı zaten o hep yalan söylüyor” dedi
Sonra kardeşime “bir hafta böyle mi geçecek, hep bağıracak mısın dövecek misin” çocuğu dedi
Tabi ben bunu duyunca çok bozuldum
Kendi çocuğum olmuş olabilir ama yeğenim de benim canım ciğerim, nazlı Hilal neyse yeğenim de aynı gözümde
Ama o psikopat adama göre biz hep nazlı Hilal’i sevicez , kendi kızını ezip bağırıp ağlatıcaz, kafasında bunu kurdu kavga çıkardı
Bir de demiş ki “anlaşıldı siz üçünüz bir olup bu çocuğu yiyeceksiniz bir hafta”
Annem ben kardeşim hepimiz çocuğuna kötü davranacakmışız o yokken
Nankör pislik unutuyor, kendi 6 ay cezaevindeyken biz baktık bu çocuğa
Kendi ailesi ortalıkta bile yoktu
Neyse işte kızlar, kavga burdan büyüdü gitti gün boyu kavga ettiler, yine kardeşimin üzerine yürüdü hakaret etti
Annem dayanamadı müdahale etti, anneme de diyor ki sen kızının yaptıklarını görmüyorsun o hep çocuğu dövüyor çocuğu öldürecek döve döve
Annem de “6 ayda öldürmeyip baktıysa bundan sonra da bakar” dedi bir de “dövüp de kolunu bacağını koparmadı ya, annesi o da onun, ne olmuş bir tane vurmuşsa” dedi
Vurma falan yok da annemin demek istediği sen babasıysan o da annesi o da evladını düşünür.
Tabi annem ne olmuş bir tane vurmuşsa deyince bu adam daha bir delirdi “bana dayağı savunamazsın, kimse benim çocuğuma vuramaz bağıramaz” deyip durdu
Ben hiç bağırmadım ama sadece teyzecim yapma Bebek korkuyor dedim
Adam zannetti ki kendi yokken biz kızını ezip durcaz.
Pazar günü akşam çocuğun eşyalarını toplayıp götürmeye kalktı, bir hafta İstanbul’a götürecekmiş annesini çağıracakmış annesi torununun peşinde divane olurmuş çok güzel bakarmış
Sanki benim annem çocuğa bakamıyor
Gerizekalı kendi cezaevindeyken ailesi bir kere bile torunlarını arayıp sormadı, beş kuruş harçlık göndermedi
Şimdi gelmiş benim anneme imalar yapıyor
Daha yazacak çok şey var da uzun oldu
Şimdi ben kendimi çok kötü hissediyorum
Benim yüzümden kavga çıktı keşke gelmeseydik, keşke yeğenime hiç karışmasaydım diyorum ama kızmadım ki sadece teyzecim yapma dedim
Allah sabır versin sizlere. Olan çocuğa oluyor çok üzücü