Temizliğe az buçuk bugün de devam ettim ama çok uykusuz bir gece geçirdim oğlum tüm gece ve sabah uyumadı niyeyse durmadı da... Öğleden sonra zor uyuttum bu kez de misafir davet etmiştim geri ceviremedim . Derken ancak şimdi müsait olup yazabiliyorum. Acaip uykusuzum hala . Dinlenecegim inşallah az da olsa birazdan. Akşam kandil malum boşa geçirmek istemem. Ben de oruç tutmadım canım açıkçası cesaret edemedim hamile iken. Gücüm kalmıyor çünkü. Onun dışında elimden geleni yapmaya çalışacağım inşallah. Rabbim bu gece ettiğimiz tüm duaları hayra çıkarsın kapısından geri çevirmesin. Birbirimizi de unutmayalım inşallah bu gece.

Çatı ağrısı dedikleri bu oluyor işte. Ben iki aydır yaşıyorum. Özellikle dediğin gibi sol iç kemiğime ani harekette bıçak saplanıyor sanki . Doktorum yorgunluktan olduğunu söyledi. Gerçekten de dinlenince hafifliyor.

aa aramızda 2 hafta varmış. acaba çalışabilir raporu aldınız mı?
canım benim bi ara kananmam olmuştu 28. haftada falan o yuzden sabah akşam progestan ve proluton iğne vuruluyordum erken doğum riskinden dolayı doktor bana 37 kadar izin vermedi bugünden itibaren izine ayrıldım

Benim 4. Aydan beri sol sağ farketmeden ani hareketlerde ağrıyor. Özellikle yorulduğum zamanlarda. Magnezyum alıyorum çok rahatsız olduğumda, badem yiyorum. Bazen kayboluyor bir süre sonra tekrar hatırlatıyor kendini. Ama alışmışım sanırım başlarda çok rahatsız oluyordum şimdi çok normal geliyor:)

Gözün aydın canım, bol bol dinlen vaktinde gelsin kızın inşallah. Sat neydi senin,benimde hesabıma göre 31+6 olacak yarın ve izne ayrilicam yarin raporumu alicam inşallah. Benim sat 28 temmuz du. Bir hafta daha çalışmak istemiyorum çünkü:)

Anlattığını birebir yaşıyorum artık bana da normal geliyor geçmesi için uzun süre dinlenmiş olmam gerekiyor birkaç gün gibi ama o da pek mümkün değil. Neyse ki sıkıntıyı biz çekiyoruz bebeler içerde gayet rahat

Doğru valla canım..Yorulduk ama sonu güzel olacak inşallah.Rabbim bu mübarek günün hürmetine kokaylık versin hepimize.Hayırlı kandiller

keyfin yerine gelir inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın. sağ salim gelsin yavrucuğun.
Arkadaşlar ben ssvd istiyorum deneyen var mı
ben varım canım. ikinci doğumumda doğal bir şekilde müdehalesiz ssvd denedim. herşey Son anda değişti. On Cm açıklıkla bebeğimin başı inmedii CS oldum.
şimdi ise 2ssvd adayıyım .hayırlısıyla gelsin yavrularımız. sen hangi şehirdesin. ben istanbulda imkanıma göre doktor buldum şükür memnunum. ilk sezeryan sebebin ne ?
benimki gene On Cm açıklıkla oğlumun kafası kanala ters girdi diye CS oldum. yani hemen hemen aynı şey. bakalım inşallah bunda hayırlısıyla çıkar bebeğim

Hayrolsun inşallah.Sorun nedir?
Özetle serklaj im var kilo veriyorum sürekli gebelik şekeri çıktı ınsulin başladılar gebelik kolestazi çıktı sürekli tüm vücudum kaşınıyor son 1 ay için bu kadar..
Öncesinde de biraz sorunlar olmuştu.
Inşallah bundan sonra sorun çıkmaz
Teşekkürler sorduğun için, mutlu huzurlu akşamlar :)

Amin teşekkürler :)

Çok geçmiş olsun canım Allah'ım hayırla bebeğine kavuştursun inşallah

Allah kolaylık versin canım. Bebeğini sağlıcakla kucağına al da gerisinin hepsi geçer inşallah..

Hayırlı Cumalar Güzel Annişler Gün yine maşallah yoğun ve yorucu geçiyor. Sanırım zaman azaldıkça dermanım da azalıyor. İşlerimi koca güne sığdıramıyorum artık. Bedenim müsade etmiyor malum. Sizler nasılsınız ? karapisso sen ne alemdesin

Merhaba.
Ben solgar ın kalsiyım&mağnezyum takviyesini kullanmıştım. Magnorm dan daha etkili ve daha doğal içeriği. Oldukça etkili idi. Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…