- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
oğlum 5 yaaş 3 aylık kızım 2.5 yaşında tatlım
amin kolaylıkla tamamalrız kalann zamanımizi inşallah . sanada Allah yardım etsin canım.
ah canım kardeşim bende yatıyorsun sandım.
d hayde iş güç için sana kolay gelsin sağlıkla bitsin sağlıkla kirlensin .
amin canım amin bu günlerden istifade ederiz bolca inşallah. sonunda güzel müjdelelerimizi alacağız , Allah mübarek eylesin.
oruç tutacaktım, dün gece karnıma sancı girdi. şimdi midemden sesler geliyor açlıktan nasip olmadı bana. Duası kabul olanlar hürmetine bizlerde bağışlanan kullardan oluruz inşallah .
gözün aydın kuzum , maşallah Size . ne toplamaya çıkacaksınız anlamadım
selam arkadaşlar bi sorum olacaktı. acaba içinizde vajinal ağrı sızı gibi zonklama gibi bi şey yaşayan var mı? sabahtan beri sol yanı ağrıyor. ama idrarda yanma gibi bi şey yok. sadece otururken ters bi hareket yaptığımda zonklama gibi ağrı hissediyorum. sebebi nedir bunun??
aynen öyle canımHakkınızda hayırlısı olsun canım en güzeli evde beklemen erken doğum riskin varsa
canım benim bi ara kananmam olmuştu 28. haftada falan o yuzden sabah akşam progestan ve proluton iğne vuruluyordum erken doğum riskinden dolayı doktor bana 37 kadar izin vermedi bugünden itibaren izine ayrıldımaa aramızda 2 hafta varmış. acaba çalışabilir raporu aldınız mı?
amin canımAllah korusun hep iyi gelişsin zamanında gelsin yavrucuğun ❤
Benim 4. Aydan beri sol sağ farketmeden ani hareketlerde ağrıyor. Özellikle yorulduğum zamanlarda. Magnezyum alıyorum çok rahatsız olduğumda, badem yiyorum. Bazen kayboluyor bir süre sonra tekrar hatırlatıyor kendini. Ama alışmışım sanırım başlarda çok rahatsız oluyordum şimdi çok normal geliyor:)Çatı ağrısı dedikleri bu oluyor işte. Ben iki aydır yaşıyorum. Özellikle dediğin gibi sol iç kemiğime ani harekette bıçak saplanıyor sanki . Doktorum yorgunluktan olduğunu söyledi. Gerçekten de dinlenince hafifliyor.
merhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı bebişim iyimiş kilosu suyu falan güzel dedibugün 32+0 doktor beni zorunlu doğum iznine çıkardı erken doğum riskimiz olduğu için geçen haftalarda kanamam olduğu için bugün ilk defa nst ye bağlandım 2 hafta sonraya tekrar kontrolümüz var
Benim 4. Aydan beri sol sağ farketmeden ani hareketlerde ağrıyor. Özellikle yorulduğum zamanlarda. Magnezyum alıyorum çok rahatsız olduğumda, badem yiyorum. Bazen kayboluyor bir süre sonra tekrar hatırlatıyor kendini. Ama alışmışım sanırım başlarda çok rahatsız oluyordum şimdi çok normal geliyor:)
Doğru valla canım..Yorulduk ama sonu güzel olacak inşallah.Rabbim bu mübarek günün hürmetine kokaylık versin hepimize.Hayırlı kandilleraaa çk güzel bir hareket çocuklar için özellikle. Allah mübarek eylesin tatlım... bu mübarek ayların hürmetine kalplerimizi yoluma çevirsin. merhametli iyi insanlar olmayı hak yolunda arzulu istekli olmayı nasip etsin.
leylunehar hoşgeldin canım. şükürler olsun iyiyiz. bir taraflarımız ağrıya ağrıya geçiyor haftalar
bendede kramp girmeye başladı iki haftadır. magnezyum içmek lazım. inşallah iyi gelir.
Hayrolsun inşallah.Sorun nedir?Selamlar hepinize sağlık sohbetiniz keyfiniz iyidir inşallah...
Yazılanları takip ediyorum, ama yazasın gelmiyor pek keyfim yok güzel haberler alamıyorum bir türlü...
Hepinize güzel mutlu huzurlu günler kendinize iyi bakın...
keyfin yerine gelir inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın. sağ salim gelsin yavrucuğun.Selamlar hepinize sağlık sohbetiniz keyfiniz iyidir inşallah...
Yazılanları takip ediyorum, ama yazasın gelmiyor pek keyfim yok güzel haberler alamıyorum bir türlü...
Hepinize güzel mutlu huzurlu günler kendinize iyi bakın...
ben varım canım. ikinci doğumumda doğal bir şekilde müdehalesiz ssvd denedim. herşey Son anda değişti. On Cm açıklıkla bebeğimin başı inmedii CS oldum.Arkadaşlar ben ssvd istiyorum deneyen var mı
Özetle serklaj im var kilo veriyorum sürekli gebelik şekeri çıktı ınsulin başladılar gebelik kolestazi çıktı sürekli tüm vücudum kaşınıyor son 1 ay için bu kadar..Hayrolsun inşallah.Sorun nedir?
Amin teşekkürler :)keyfin yerine gelir inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın. sağ salim gelsin yavrucuğun.
ben varım canım. ikinci doğumumda doğal bir şekilde müdehalesiz ssvd denedim. herşey Son anda değişti. On Cm açıklıkla bebeğimin başı inmedii CS oldum.
şimdi ise 2ssvd adayıyım .hayırlısıyla gelsin yavrularımız. sen hangi şehirdesin. ben istanbulda imkanıma göre doktor buldum şükür memnunum. ilk sezeryan sebebin ne ?
benimki gene On Cm açıklıkla oğlumun kafası kanala ters girdi diye CS oldum. yani hemen hemen aynı şey. bakalım inşallah bunda hayırlısıyla çıkar bebeğim
Çok geçmiş olsun canım Allah'ım hayırla bebeğine kavuştursun inşallahÖzetle serklaj im var kilo veriyorum sürekli gebelik şekeri çıktı ınsulin başladılar gebelik kolestazi çıktı sürekli tüm vücudum kaşınıyor son 1 ay için bu kadar..
Öncesinde de biraz sorunlar olmuştu.
Inşallah bundan sonra sorun çıkmaz
Teşekkürler sorduğun için, mutlu huzurlu akşamlar :)
Allah kolaylık versin canım. Bebeğini sağlıcakla kucağına al da gerisinin hepsi geçer inşallah..Özetle serklaj im var kilo veriyorum sürekli gebelik şekeri çıktı ınsulin başladılar gebelik kolestazi çıktı sürekli tüm vücudum kaşınıyor son 1 ay için bu kadar..
Öncesinde de biraz sorunlar olmuştu.
Inşallah bundan sonra sorun çıkmaz
Teşekkürler sorduğun için, mutlu huzurlu akşamlar :)
Bende 3 gündür sol ayak bileklerim topuğum eti yada kemiği çekiyor 10 da başlıyor aksamları gece de ara ara vuruyor. magnezyum eksikliğinden mi acaba? Dün gün içinde çiğ bademle kabak çekirdeği yedim içlerinde magnezyum varmış o iyi geldi de ilk defa ağrımadan uyudum . Gerçi çok da uyuyamıyorum ben yaaaa geceleri sürekli uyanıyorum...ilaç olarak kullandığım vitaminlerde magnezyuma baktım günde 2 tablet içersem %80 ini karşılıyormuş ben 1 tane içiyorum %40 ını karşılıyor da yetmiyor demek ki? Sizce? Tek magnezyum takviyesi olan bir ilaç mı içmeyi doktora sorsam alsam da içsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?