• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor? Benim hersey sıradan artık hareketini hissetmek, karnımın cıkmasını istiyorum hafif göbeğim şişti ama kilo da olabilir :)
Benim basta degisik hasta gibi mide bulantilarim vardi ogurme kusma yok ama acliktan oluyordum yemek yiyemiyordum 1 haftadir masallahim var hicbirsey kalmadi.gobeginde cikmis olabilir benim 2 gebeligimdede hemen cikmisti .

Sevgili hanımlar merhaba
Umarım her şey yolunda gidiyordur
Buraya ara ara yaziyrm
Çoğunluk kadar aktif değilim ama arada girip yazılanları takip ediyorum

Geçen günlerde yazmıştım yine, ben haftalardır Mayıs anneleri grubunu takip ediyordum ama meğer ben Nisan annesiymisim :)

Ama bu grubu o kadar benimsedim ki Nisan annelerine yazasim gelmiyor

Bebeğimin kontrollerini, gelişmeleri, babamın hastalığını hep burda anlattım sizle dertlestim

Bu sabah çok duygusalim nedense

Hepiniz iyi ki varsınız :KK200:

Canım Allah babana şifa versin, bende %99 Nisan'da doğum yapicam ama Mayıs annelerindeyim:) yani buraya alıştım ve bir iki kere bakmistim o tarafa. Sonuçta hepimiz peşpeşe dogurucaz:)

Ee burda kal beebisle alakalida birsey olur merak edersin ayni ay olan nisan ayninada sorarsin bakarsin.bende temmuz annesiydim arkasaslarim hep agustostaydi agusgosta durdum hep sonra kizim haziranda dogdu

Seninki sürpriz olmus Haziran'da gelerek:)

Ilk kizimsa su gelmesiyle gittigim icin hicbirsey yapmadik hastaneye kapiyi kendi susluyordu zaten cimatalarida hemen yaptirdik.iki ci kizimdada oda suslemedim kapiyi yine haatane suslesi cikilatalari yaptirdik.hediyeleei gelenler ixjn.birde evde cupkek ve kurabiye yaptik gelenler yesin diye cay falan icecekler vardi isteyene ikram ediyordular.ben ilk coxuguma yapmadigim birseyi digerlerinede yapmak istemiyorum.cokta onemli bulmuyorum.ama yapanlar guzel seyler yapiyor.

Bende tek çocuk düşünüyorum biseyler yapayım diyorum, ama gelenlere hediye veriyolar ya ondan asla yapmam herşeyi çöpe atıyorlar zaten, isimli çikolata, serbet yeterli, birde anne ve bebek yatağı süsleme ve balonlar.
Kapı susunude çok kalıcı ömürlük birşey yaptiricam ahşap yada çerçeve içinde düşünüyorum. Tabi o anki durum nasıl olursa bakicaz:) bazen arkadaşlar çok fazla ıvır zıvır yaptırıp kağıt torbalarda veriyolar ben onları saklayani hic gormedim. Evde kullanılabilecek biseyler kalıyor sadece,şişe açacağı gibi mesela. Yani o ivirzivirlar a para vermek yerine o parayla bir fakiri sevindirmeyi yada kurban kesmeyi tercih ederim, hele normal doğum olunca eve geliyosun hiç gerek kalmiyo

Kızlar ben,anne günlüğü yapıyorum, çok şeker çocuk için harika bir anı , ultrason fotolarini yapıştırma yerleri , düşüncelerini yazacağım yerler var, kimyasal yaşadığım ay öğrendiğim gün başlamıştım yazmaya,düşük olunca bütün hevesim gitmişti, şimdi bunda yeni aldım defteri , başka yapan varmı acaba

Canım Allah babana şifa versin, bende %99 Nisan'da doğum yapicam ama Mayıs annelerindeyim:) yani buraya alıştım ve bir iki kere bakmistim o tarafa. Sonuçta hepimiz peşpeşe dogurucaz:)

Amin inşallah canım dualarınızı eksik etmeyin
Ben de buraya çok alıştım
Dediğin gibi hepimiz peş peşe doğurmus olacağız :)

Kızlar ben,anne günlüğü yapıyorum, çok şeker çocuk için harika bir anı , ultrason fotolarini yapıştırma yerleri , düşüncelerini yazacağım yerler var, kimyasal yaşadığım ay öğrendiğim gün başlamıştım yazmaya,düşük olunca bütün hevesim gitmişti, şimdi bunda yeni aldım defteri , başka yapan varmı acaba

Bana da öyle bir defter eltim hediye almıştı hamileliğimi ilk öğrendiğimde
Ama ben hala bir şey yazmadım oraya

Çok tatlı bir defter
Dediğiniz gibi ultrason fotolari için yer var
Hamilelik haberini ilk kimle paylaştn
Ne tepki verdiler
Cinsiyet tahminleri kimler kız dedi kimler erkek dedi
İsim önerileri vs bir sürü detay var
Sonrasında da günlük gibi sayfalar yapmışlar
Doğumdan sonra da yazabiliyorsn
Yaş günü fotoları için falan çok detaylı bir anı defteri

Cok guzel bi fikir bn hep yapmak istemistim kizimda ama yapamadim simdi bunda yaparsam haksizlik olir gibi geliyo.insanin kendisi bile unutuyo yasananlari acip okumak harika olur ilerde

Selamlar sevgiler gobekdaslarim:KK48:
Hediyeler çikolatalar falan filan konuşuluyor ♥️ ben diğer ikisinde olduğu gibi hastaneye ve eve çikolata alacam. Evde ikram için tekli paket kek ve meyve suyu alacam. Hediye işine gelince...diğerlerinden farklı olarak (aklıma gelse onlara da yapardim) henüz karar vermedim ama bir yerlere bağışta bulunacam inşallah En Büyük TÜRKİYE:dua:

Ben bu videonun devamini izledim kiz cikiyor:) ilk erkek diyor ama kizmis:) bu arada doktor ayni Zahide Yetis:KK48:
Başta her ikisininde cinsiyeti benziyomuş 16 haftaya doğru netleşiyormuş ben sorup kafamı bulandırmak istemiyorum erkenden 16 dan sonra sorcam kendi söylemezse doktor :)

Merhabalar kızlar . Defter tutmak güzel bir fikir. İlk bebegimde içimden geçenleri yazdığım bir defter vardı. Oğluma mektuplar yazıyordum. Ama yaşadığım menfi olaydan sonra tek satır yazamadım. Okuyamadım da yazdıklarımı. Şimdi ise içimden gelmiyor yazmak. Ben tabi yaşadıklarımdan çok etkilendim ama sizler asla modunuzu düşürmeyin. Minikleriniz için güzel hatiralar biriktirmeyi ihmal etmeyin. Allah o hatıraları mutlulukla sağlıkla paylaştığınız günleri de göstersin .

Bu arada kızlar bugün tuhaf bir rüya gördüm. Daha on haftalık bebegimi karnimdan çıkarıp bakıp geri karnıma koyuyordum. :KK70:cinsiyeti de erkekti :KK70: geri koyarken de diyorum ki bak bebeğim daha çok erken buyudukten sonra gel tamam mı :-)

Merhabalar kızlar . Defter tutmak güzel bir fikir. İlk bebegimde içimden geçenleri yazdığım bir defter vardı. Oğluma mektuplar yazıyordum. Ama yaşadığım menfi olaydan sonra tek satır yazamadım. Okuyamadım da yazdıklarımı. Şimdi ise içimden gelmiyor yazmak. Ben tabi yaşadıklarımdan çok etkilendim ama sizler asla modunuzu düşürmeyin. Minikleriniz için güzel hatiralar biriktirmeyi ihmal etmeyin. Allah o hatıraları mutlulukla sağlıkla paylaştığınız günleri de göstersin .

Bu arada kızlar bugün tuhaf bir rüya gördüm. Daha on haftalık bebegimi karnimdan çıkarıp bakıp geri karnıma koyuyordum. :KK70:cinsiyeti de erkekti :KK70: geri koyarken de diyorum ki bak bebeğim daha çok erken buyudukten sonra gel tamam mı :-)
Allah hayırlara çıkarsın canım rüyanı. Bende 2 gündür erkek çocuk görüyorum rüyamda ama benim değil sanki ilkinde sarışın bir erkek çocukla oynadığımı gördüm dünde havuza düşüyor atlayıp ben çıkartıyodum:KK51:

Allah hayırlara çıkarsın canım rüyanı. Bende 2 gündür erkek çocuk görüyorum rüyamda ama benim değil sanki ilkinde sarışın bir erkek çocukla oynadığımı gördüm dünde havuza düşüyor atlayıp ben çıkartıyodum:KK51:

Cinsiyet muhabbetleri dönmeye başladı ya etkilendik sanırım. İlkinde hep kız görürdüm erkek çıktı. Bu kez de tersi olacak mı bakalım. Merak biraz işin eğlenceli yani gibi. İnşallah hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar. :dua:

Cinsiyet muhabbetleri dönmeye başladı ya etkilendik sanırım. İlkinde hep kız görürdüm erkek çıktı. Bu kez de tersi olacak mı bakalım. Merak biraz işin eğlenceli yani gibi. İnşallah hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar. :dua:
Olabilir canım farkında olmadan bilinç altımıza yerleşiyor sanırım. Benim dışımda herkes erkek hissediyor ben kız hissediyorum. Sağlıkla doğsunda hiç önemli değil. Kanama alanlarım yüzünden bi ohhh çekemedim zaten yine de bugünlerimize şükür:dua: Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Ben unuttum almayı geberiyorum şuan akşama doğru içicem

Ben şu saate kadar iyyim cok hafif var bulantı,kahvaltı hazırladım mutfağı temizledim,çamaşır astım ve yemek yapıyorum,normalde imkansızdı,belki azaliyodur artık ,iki gün kendimi izlicem hap içmeden,inş geciyodur,film bile izledim ki iki aydır sabit durup TV ye bakamıyorum bulantidan odaklanamiyordum :)

Başta her ikisininde cinsiyeti benziyomuş 16 haftaya doğru netleşiyormuş ben sorup kafamı bulandırmak istemiyorum erkenden 16 dan sonra sorcam kendi söylemezse doktor :)

Ben.su nub teorisine bakcam ,aşırı meraklı ve heyecanlıyım,doktora sorucam.hem kız hem erkek için kapı süsü ,süsleme yatak odası bakıyorum en azından biseye yönelirim:)

Olabilir canım farkında olmadan bilinç altımıza yerleşiyor sanırım. Benim dışımda herkes erkek hissediyor ben kız hissediyorum. Sağlıkla doğsunda hiç önemli değil. Kanama alanlarım yüzünden bi ohhh çekemedim zaten yine de bugünlerimize şükür:dua: Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Ben de kız hissediyorum benim ufaklığı hatta doktor erkek dese emin misiniz kız olmasın diyeceğim neredeyse :KK45: istemsiz oluştu bu his bende. Aslında takıntılı değilim netice de ikisi de evlat benim için. Ama gel gör ki hislerim dur durak dinlemiyor .:işsiz:

İnşallah kanama alanların en tez zamanda kaybolur canım. Allah evlatlarımızı her türlü kazadan beladan saklasın. Bize bağışlasın. :dua:

:)İnş hayırlara vesile olsun ruyan canım, bende pazartesi kontrolum var,rüyamda kontrole gidiyorum doktoru bulamıyorum hastanede doktorum nereye gitti diye yana yakıla arıyorum:) test yapacaktı falan diyorum:) çok saçma bir rüyaydi

:)İnş hayırlara vesile olsun ruyan canım, bende pazartesi kontrolum var,rüyamda kontrole gidiyorum doktoru bulamıyorum hastanede doktorum nereye gitti diye yana yakıla arıyorum:) test yapacaktı falan diyorum:) çok saçma bir rüyaydi

Hep bilinçaltının oyunları bunlar. Ben de uyumadan önce _D_O_ _D_O_ nun paylastigi videoyu izlemistim bebeğimi aynen o şekil rüyamda gördüm. Sen de randevu için gün sayiyorsun ya ondan etkilendin belli ki :KK45:

Back