Kızlar cinsiyetle ilgili şöyle birşey duymuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum.
2.-3. gebeliği olanlar bakabilirler buna.
Çocuğun göbek deliği yukarıya bakıyorsa kız, aşağıya bakıyorsa erkek.
Özellikle 3. hamile olanlar diğer çocuklarının deliğine bakarak varsayımın doğruluğunu ölçebiliriz..
Mesela sen canım karapisso
Kızlar dün. Brz kahverengi akıntım olunca doktora gittim bir sorun yok dedi canlı kalp atışı var 8+5 ama progesteron başladı .bgn kullandım fitil şeklinde aynı durumda olan varmi
Gecmis olsun cnm.kontrollerini guzel yaptin mi ihmal etmedin mi bir sorun yok canim.senelerdir bende hasimstoluyum.uzulme ilaclarini aldin mi birsey olmaz
Burada tanıştığım çoğu arkadaşım buraya girmeyi bıraktı. Burada ki konulardan etkileniyorlarmış. Malum bu aralar hassaslaştık birde bebişlerimiz söz konusu
Haklılar vallahi benim burdan bir arkadaşım ciddi banada psikolojisini bozdu bdv ile. Bende kkdan araştırma yapmayayım bari. Çalışırken zaten sadece bu konuya bakabiliyorum kuzum
Kızlar dün. Brz kahverengi akıntım olunca doktora gittim bir sorun yok dedi canlı kalp atışı var 8+5 ama progesteron başladı .bgn kullandım fitil şeklinde aynı durumda olan varmi
Benim 6 haftalıkken az bi sarı gibi akıntı gelmişti ama kahverengi değil yerleşme kanamam da olmadı doktora kasık ağrım var dedim vajinal jel verdi baya iyi geldi canım. Yani önlem her zaman iyidir sorun yoktur merak etme :))
Ay evet ya ben bayılırım kızlara,yeğenim var hiç yanimdan gitmesin isterim o derece:) ama erkek gibi hissediyorum niyeyse, bir arkadaşım ben tatlı yiyodum kız oldu dedi, o öyle deyince erkek demekki ben ekşi yiyorum dedim. Sen ne hissediyorsun canim
İnşallah içinden geçen olur kuzum benim içimden gerçekten birşey geçmiyor kendi belirtilerime göre kız gibi geliyor ama içime doğan birşey yok sadece evlendiğim gün abim senin kızın olacak içime doğdu demişti geçen gecede rüyamda koyun gördüm kız bebek demekmiş. Aşerme konusunda hala iştahım yok sadece birkere sigara böreği istemişti canım bir kerede mandalina çekmişti
İnşallah içinden geçen olur kuzum benim içimden gerçekten birşey geçmiyor kendi belirtilerime göre kız gibi geliyor ama içime doğan birşey yok sadece evlendiğim gün abim senin kızın olacak içime doğdu demişti geçen gecede rüyamda koyun gördüm kız bebek demekmiş. Aşerme konusunda hala iştahım yok sadece birkere sigara böreği istemişti canım bir kerede mandalina çekmişti
Amin canım Allah hepimizin gönlüne göre versin, canım neler çekiyor neler,yaprak sarma, havuç tarator, kısır vs hep böyle şeyler çekiyor dün sarma aradık bulamadık ya annemede söylemek istemiyorum yorucu diye ama çıldırıyorum sarma için gerçi yiyince midem bulanıyor yemek yemek midemi berbat ediyo bulantim artiyo