- Emoji Skoru
- 5.571
- Puanlar
- 158
Evet ilk sağolasın :) inşallah sağlıkla kucagımıza alırız hepimiz :)Çok geçmiş olsun canım. Hamilelikte hastalık çok zor oluyor.
Ne güzel cinsiyet görünmeye başlamış. İlk çocuğun mu?
Dediklerine ek olarak yeni doğan yoğun bakımına küvezlerine bakıcam bende her ihtimali düşünmek lazım. Her hastanede evet oluyor ama bazı hastane belli bir haftanın altındaki bebeği kabul etmiyormuş.7/24 hem kadın doğum doktoru hem çocuk doktoru bulunuyor mu ona bakıcam. Daha tecrübeli olanlar daha iyi yardımcı olabilir varsa öneriler açığımbide doğmadan özel sağlık sigortası yaptırabiliyomuşsun bebeğe bunu düşünen var mı ben kendime doğum poliçesi yaptırmadığıma pişmanım yaptırmış olsam şimdiki yerde ne güzel doğumda yapardım
Kızlar selam nasılsınız? cok sık giremiyorum ama bazı bilgiler paylaşmak istedim ben ucundan mayıs annesi olacagımdan azıcık önce gidiyor sizden :) 12. Haftamın son günü icin ikili teste randevu aldım fiyatlar biraz ucuk gibi haberiniz olsun. Buarada gribim ortakulak iltihabı yasıyorum ve ilac icemiyorum acile de gittim en fazla agrı kesici serum takabiliyorlar aklınızda olsun kendinize dikkat edin hasta olmayın :) bir dee vajinal ultrasonla baktı doktorum daha net görünüyor ya orada o yüzden bir cıkıntı gördük:)) erkek yüksek ihtimalle dedi :))
Amin inşallahEvet ilk sağolasın :) inşallah sağlıkla kucagımıza alırız hepimiz :)
bugün bulantım iyi. mandalina iyi geliyor. akşamları artıyor bulantım. onun dışında iyiyim.belirtileriniz ne durumda bu arada kızlar
doktor 3 aydan itibaren sadece organik boya o da sadece 1 kerelik olabilir dedi.Benim yok da canım artık organik boya falan var diyorlardı o da mı yasak acaba. Ben normalde de boyatmıyorum o yüzden çok bilgim yok açıkçası.
Kizlar mrb arada kapinizi calmak isterim. Aslinda ben nisan annesiyim. 29 nisan di tahmini dogum tarihim. Gec dollenmem oldugunu bugun ogrendim ve dr tahmini dogm tarihimin 7 mayis oldugunu soyledi. Fakat sezryen olacagim icin gene nisan ayi sonu dogum yapmam gerekicek.ama sizlerle akranim. Su an 10+0 im kizlar bebeğim 3 cm sizlerle paylasmak istedim. Umarim sizlerin de bebisleri cok sagliklidirbu arada 2. Gebeligim 22 aylik bir tatli cadim var
devlette de 2 test yaptırılıyor mu ödeme istiyorlarmı?Ben ilk öğrendiğimde devlete gitmiştim 1 hafta dayanabildim şimdi özele gidiyorum canım o da 2 haftada bir çağırıp test yapınca haftaya devlete randevu aldım 2 li testi devlette yaptıracam
Evet doktor söyledi ultrasonda gösterdi de ama yine de mavileri dizmeyin bekleyin dedi. Bir de girtiğimizde şansımıza yüzü değil bacaklarını acmıs duruyordu :))) ben de recep has’a aldım randevu 750tl dedi. takip icin göztepe medicalpark düsünüyorum ama henüz gidip görüşmedim ikili testten sonra mı girsem takibe diye bekliyorum. Tüp bebek doktoruma gidiyordum o artık beni bırakmalısın dedi:))Dr mu söyledi canım erkek diye,banada arkadaşlar erkekse Dr söylüyor bariz belli oluyor cikintidan dediler,11. Haftada öğrenen üç arkadaşım oldu cinsiyeti.
Geçmiş olsun bende antibiyotik ve bilimum ilaçlar kullandım ve bir hafta raporla yattım, ama dün ise başladım sanki yeniden kötü oluyorum gibime geliyor, okadar da bakıyorum kendime
İkili test fiyatları ben bazı hastanelere fiyat sordum 300-400 diyenler oldu, ama kendi doktoruma doktoruma yaptirmaya karar verdim 640 lira dedi. Başka yerde yaptirsam olumsuz bişey dese tekrar doktorumda yenid n yaptırırım riske atmiyim dedim. Doktorum yapmayacak olsaydı başka bir uzmana gönderecek olsaydı daha uyguna başka bir yerde yaptirirdim. Ama içim rahat etmeyecek diye vericem o parayı. İnş testlerimiz güzel çıkar da içimiz ferahlar, insan başka bişey dusunemiyo
Bizde dünkü kontrolde bacak arasında çıkıntı gördük. Doktorum düşüncemi tahmin etti sanırım ben bişey demeden cinsiyet için daha erken şu an bebek ters dönmüş ve alt tarafından bakıyoruz dedi. Bende aynı senin durumundayım tüp bebek doktorum beni bırakmazsan bile doğum düşündüğün hastaneden de doktor bul diyorEvet doktor söyledi ultrasonda gösterdi de ama yine de mavileri dizmeyin bekleyin dedi. Bir de girtiğimizde şansımıza yüzü değil bacaklarını acmıs duruyordu :))) ben de recep has’a aldım randevu 750tl dedi. takip icin göztepe medicalpark düsünüyorum ama henüz gidip görüşmedim ikili testten sonra mı girsem takibe diye bekliyorum. Tüp bebek doktoruma gidiyordum o artık beni bırakmalısın dedi:))
Cok sagol canim. 6 haftalikken duyamazsin ama atiyor demisti sonraki gittigimde dinletti 8 haftalikti bebek. Ama benim 10. Haftamdi. Gec dollenme olabilir canim seninkide. Bir de devlet le ozel cok degisiyor devlette bebegi gormemisti ertesi gun ozel gormustu canim.Hayırlı olsun. Allah minik prensesine de uzun ömürler versinnn ilk kalp atışlarını ne zaman duydunuz acaba ? Sanirim benim de geç döllenme. 6+4 ama sadece kese gozuktu
Genel olarak hastanelerde yıkamıyorlar bebekleri canım bilmiyorum aile özel talep etmezse ben görmedim en azından hemen doğumhanede giydirilir bebek. Kızlar genel kontrollerinizi yaptırmaya bakın. Normal doğuma engeliniz var mı nedir sağlık durumunuz diye. Hani beni kardiyolojiye göz hastalıklarına yollamıştı ya hatırlarsan göz damarlarında sıkıntı varsa normal doğum olmuyormuş. Ben zaten normal doğum yapamıyorum rahmimde septum var ayrıcada rahim ağzı darlığı var. Benim için her halukarda özel hastane olması şart oldu hastaneler hakkında bilgi edindikçe buradada paylaşalımBende en kötüsünü düşünüp epidural sezeryan sormuştum, sigorta indirimimle 7500 dediler, inş normal yaparım diye dua ediyorum:)
Arkadaşlar hastanelerde doğumla ilgili detaylı bilgi alırken neleri özellikle öğrenmek gerekiyor? Odalara bakma, doğumdan hemen sonra ten tene temas ve ilk kontrollerinin anne kucağında yapılması, 24 saat bebeğin yıkanmaması gerekiyormuş bunu öğrenmek istiyorum, bebeğin ilk bakımları için doktor seçimi, emzirme hizmeti vs neler olabilir baska
Ben de 6+3de devlette duymuştum ama bebeği doğru dürüst göstermemişti cihaz o kadar kötüydü ki..Cok sagol canim. 6 haftalikken duyamazsin ama atiyor demisti sonraki gittigimde dinletti 8 haftalikti bebek. Ama benim 10. Haftamdi. Gec dollenme olabilir canim seninkide. Bir de devlet le ozel cok degisiyor devlette bebegi gormemisti ertesi gun ozel gormustu canim.
Ah ah seni okdr anliyorum ki hem açık hem yiyemiyorum herşeyden. Tiksiniyorum. Su bile çok zorlayinca gidio ya meyve ya meyveden niye tiksinir insan. Rabbim gerçekten yardım eder inşallah . Buda bir sınav benceKızlar artık dayanamıyorum bulantılara napsam netsem yemek yesem gitmiyor yemesem aç kalınca daha da azıyor sabah akşam metpamide rağmen bu haldeyim zencefil mencefil hepsini denedim kısa süreli etki sonra yine aynı. Bir ara süzme yoğurt iyi geliyordu ama ondan da tiksinme geldi rabbim ne zormuş dua ederken kolay bir hamilelik dilemek lazımmış meğer evlat hasreti çekerken insan herşeye katlanırım zannediyor
Kızlar artık dayanamıyorum bulantılara napsam netsem yemek yesem gitmiyor yemesem aç kalınca daha da azıyor sabah akşam metpamide rağmen bu haldeyim zencefil mencefil hepsini denedim kısa süreli etki sonra yine aynı. Bir ara süzme yoğurt iyi geliyordu ama ondan da tiksinme geldi rabbim ne zormuş dua ederken kolay bir hamilelik dilemek lazımmış meğer evlat hasreti çekerken insan herşeye katlanırım zannediyor
Evet canim malesef devletin cihazlari eski ve dr lar cok ustne durmuyor bebek iyi su kadarlik taamam.Ben de 6+3de devlette duymuştum ama bebeği doğru dürüst göstermemişti cihaz o kadar kötüydü ki..
Genel olarak hastanelerde yıkamıyorlar bebekleri canım bilmiyorum aile özel talep etmezse ben görmedim en azından hemen doğumhanede giydirilir bebek. Kızlar genel kontrollerinizi yaptırmaya bakın. Normal doğuma engeliniz var mı nedir sağlık durumunuz diye. Hani beni kardiyolojiye göz hastalıklarına yollamıştı ya hatırlarsan göz damarlarında sıkıntı varsa normal doğum olmuyormuş. Ben zaten normal doğum yapamıyorum rahmimde septum var ayrıcada rahim ağzı darlığı var. Benim için her halukarda özel hastane olması şart oldu hastaneler hakkında bilgi edindikçe buradada paylaşalım
Bilmiyorum kuzum ağlayasım var inanki artık benimAh ah seni okdr anliyorum ki hem açık hem yiyemiyorum herşeyden. Tiksiniyorum. Su bile çok zorlayinca gidio ya meyve ya meyveden niye tiksinir insan. Rabbim gerçekten yardım eder inşallah . Buda bir sınav bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?