Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim inşallah bizde de bir sıkıntı olmazRota aşısı zaten önemli değil doktor bize yaptırmayın demişti kızım rota atlattı hiç bir sıkıntı yaşamadık probiyotik kullanarak atlattık
Ooo maşallah size darısı başımıza inşallah. Ben daha emzirmeyi bıraktırabilsem şükredeceğim. Bugünlerde iyiden iyiye meme müptelası oldu artık zorlanıyorum geceleri de uyanmaya başladı yavaş yavaş yaşına doğru bırakmayı düşünüyorum.Oğlum henüz tuvalet eğitimine de hazır değil biraz zaman var sanırım daha yeni yeni beni anlamaya birkaç kelime kullanmaya başladı. Onlar da baba mama dede maymun vs Arada bezini değiştireceğim zaman soruyorum kaka var mı diye başını sallayarak onaylıyor sadece yolumuz uzun anlayacağınTeyzeleri hayırlı gecelerimiz olsun biz bezi bıraktık tuvalet eğitimini tamamladık sizler nasılsınız
Biz çok çabuk pişik oluyorduk rahatsız oluyordu bezden kendisi istedi diyebilirim çıkardım bezi taktırmafı tekrar konuşmaya daha başlamadı toplasan 10 kelime anca söylüyor çişi geldiğinde altını tutarak lazımlığa koşuyor bnm ki aceleci memeyi de 1 yaşında bıraktı sıpaOoo maşallah size darısı başımıza inşallah. Ben daha emzirmeyi bıraktırabilsem şükredeceğim. Bugünlerde iyiden iyiye meme müptelası oldu artık zorlanıyorum geceleri de uyanmaya başladı yavaş yavaş yaşına doğru bırakmayı düşünüyorum.Oğlum henüz tuvalet eğitimine de hazır değil biraz zaman var sanırım daha yeni yeni beni anlamaya birkaç kelime kullanmaya başladı. Onlar da baba mama dede maymun vs Arada bezini değiştireceğim zaman soruyorum kaka var mı diye başını sallayarak onaylıyor sadece yolumuz uzun anlayacağın
Maşallah bebiseBiz çok çabuk pişik oluyorduk rahatsız oluyordu bezden kendisi istedi diyebilirim çıkardım bezi taktırmafı tekrar konuşmaya daha başlamadı toplasan 10 kelime anca söylüyor çişi geldiğinde altını tutarak lazımlığa koşuyor bnm ki aceleci memeyi de 1 yaşında bıraktı sıpa
Allah'ım güzel günler göstersin inşallah kuzularımıza
Ajlıma ne geldi Nilay. Ne hallerle emzirmeye alıştırdın merti. Şimdi sütten kesme muhabbeti yapıyoruz. Hifaa Kızz maşallah bez bitti demek. Ben mayıs ayını bekliyorum. 2 yaşını doldurursa ve yaz ayı içinde çok kolay olacaktır. Sizde oğlun istedi demek. Yoksa bu kadar erken halletmek zor . Tebrik ediyorum.Ooo maşallah size darısı başımıza inşallah. Ben daha emzirmeyi bıraktırabilsem şükredeceğim. Bugünlerde iyiden iyiye meme müptelası oldu artık zorlanıyorum geceleri de uyanmaya başladı yavaş yavaş yaşına doğru bırakmayı düşünüyorum.Oğlum henüz tuvalet eğitimine de hazır değil biraz zaman var sanırım daha yeni yeni beni anlamaya birkaç kelime kullanmaya başladı. Onlar da baba mama dede maymun vs Arada bezini değiştireceğim zaman soruyorum kaka var mı diye başını sallayarak onaylıyor sadece yolumuz uzun anlayacağın
Evet canım ben kızımda aynı zamanlarda bıraktırdım aslında bezin rahatına alışmadan bırakması daha kolay kardeşim bir yıldır uğraşıyor 3 yaşında oğlu hâlâ altına yapar kuzum oda kardeşimden ötürü evden çıkarken gece yatarken hep bez bağladı çocuğa ben çıkardıktan sonra hiç bağlamadım tekrar yalama olmasın diye iki hafta oldu şükür çiş demeyi öğrendi bu hafta arada oyuna dalıp kaçırıyor ama oda olacak sizde kolaylıkla atlatırsınız inşallahAjlıma ne geldi Nilay. Ne hallerle emzirmeye alıştırdın merti. Şimdi sütten kesme muhabbeti yapıyoruz. Hifaa Kızz maşallah bez bitti demek. Ben mayıs ayını bekliyorum. 2 yaşını doldurursa ve yaz ayı içinde çok kolay olacaktır. Sizde oğlun istedi demek. Yoksa bu kadar erken halletmek zor . Tebrik ediyorum.
karapisso ne günlerdi ne savaşlar verdim kendimce şimdi bakınca ne küçük dertlerim varmış diyorum ama benim için çok büyüktü yine de bugünüme şükrediyorum. Bırakmak diyince aslında bana kalsa daha da devam ederim hatta ben hazır mıyım bırakmaya onu bile bilmiyorum ama meme bağımlısı olmaması ve memeden ayrılma sürecinin sağlıklı olması için yavaş yavaş harekete geçmem lazım. 2 yaşına kadar anca keserim gibime geliyor şu anda daha başlayamadım denemelere asla istemiyor çok ısrarcı ben de belki daha hazır değildir diyorum bakalım.Ajlıma ne geldi Nilay. Ne hallerle emzirmeye alıştırdın merti. Şimdi sütten kesme muhabbeti yapıyoruz. Hifaa Kızz maşallah bez bitti demek. Ben mayıs ayını bekliyorum. 2 yaşını doldurursa ve yaz ayı içinde çok kolay olacaktır. Sizde oğlun istedi demek. Yoksa bu kadar erken halletmek zor . Tebrik ediyorum.
Elhamdülillah çok şükür bir iyi bir gergin bir mutlu bir mutsuz. Herkes gibiyim işte. Rabbim daha iyi etsin hepimizi. Sen nasılsın nasıl gidiyor.karapisso siz nasılsınız canım
Ben 2 evladımı 24 .ayın 2.haftaso kestim. Bundan öyle düşünüyorum. Yanı 2 yaşını tam doldurmadan kesmiş olacağım. İlk önce bir hafta gündüz vermiyorum , sonraki hafta gece az veriyorum, 3.hafta tamamen bitiyor. İnşallah kolayca biter . Senşn ilk tecrüben olduğu için anlıyorum seni. Sütten ayırmak bağ ayırmak demek. İçtikleri şifa olsun. Ben nasip olursa eşimde isterse 4.için niyetlendim tekrar bağ kuracağım bir bebeğim daha olsun istiyorum. O nedenle ayırmak zevkli olacak. Ama düşününce son emzirmem olsa üzülürdüm.karapisso ne günlerdi ne savaşlar verdim kendimce şimdi bakınca ne küçük dertlerim varmış diyorum ama benim için çok büyüktü yine de bugünüme şükrediyorum. Bırakmak diyince aslında bana kalsa daha da devam ederim hatta ben hazır mıyım bırakmaya onu bile bilmiyorum ama meme bağımlısı olmaması ve memeden ayrılma sürecinin sağlıklı olması için yavaş yavaş harekete geçmem lazım. 2 yaşına kadar anca keserim gibime geliyor şu anda daha başlayamadım denemelere asla istemiyor çok ısrarcı ben de belki daha hazır değildir diyorum bakalım.
Halimize çok şükür canım hepimiz aynı durumdayız piskolojimizin içine ettiler ... İdare ediyoruz çocuklarla az geziyoruz çoğunluk evde geçiyorElhamdülillah çok şükür bir iyi bir gergin bir mutlu bir mutsuz. Herkes gibiyim işte. Rabbim daha iyi etsin hepimizi. Sen nasılsın nasıl gidiyor.
Özelden mesaj yazdım cvp atabılır mısınızBen avrupa yakasindayim. Sultangazide oturuyorum arnavutkoyde irfan elkin varmis ona baslicam.
Yarin gidicem bi bakalim tedavi icin konusacagim
Canım sen nasılsın nasıl geçti hastalık süreci çok geçmiş olsun inşallahHerkese Merhaba nasılsınız annişler ♡♡♡
Nilayyy Hifaa leylunehar suspushanimcim herkesler iyidir umarım. Kızlar bebekler 2 yaşlarını doldurdular keyifler nasıl.
Biz corona olduk bir ay önce. Ben sütten kesmeye başlamıştım üstüne hasta olunca bitirdik sağ salim.
Geçmiş olsun. Herkese uğrayacak gibi görünüyor. Rabbim korusun beterinden. Biz iyileştik elhamdülillah ama ara ara oluyor bazı sıkıntılar. Evde atlatmak bile büyük nimet. Komşularımdan iki kişi hastanede atlattı.Canım sen nasılsın nasıl geçti hastalık süreci çok geçmiş olsun inşallah
Biz de bu hafta karantinadayız eşim sayesinde saolsun yatıyoruz bir haftadır
Bizim eve eşim getirdi ben teste bile gitmedim ilaçda kullanmadık bişeyimiz kalmadı şükür abla kardeş iyiler 10 gün evde kalınca artık sıkılmaya başladılar halimize şükürGeçmiş olsun. Herkese uğrayacak gibi görünüyor. Rabbim korusun beterinden. Biz iyileştik elhamdülillah ama ara ara oluyor bazı sıkıntılar. Evde atlatmak bile büyük nimet. Komşularımdan iki kişi hastanede atlattı.
Bizde ben oldum ilk önce sonra çocukalr sonra eşim. Ama hepimiz aynı zamanda atlattık. Abla kardeş nasıllar.
Sıkılmamak ne mümkün. Ama sıkı can iyidirBizim eve eşim getirdi ben teste bile gitmedim ilaçda kullanmadık bişeyimiz kalmadı şükür abla kardeş iyiler 10 gün evde kalınca artık sıkılmaya başladılar halimize şükür
Amin Allah'ım sağlık versin en önemlisi oSıkılmamak ne mümkün. Ama sıkı can iyidir
Şaks bir yana az kaldı ya. İnşallah yaza rahat ederiz. Sen köye gidip gelirsin biz parka bahçeye. Rabbim sağlık versin hepsi geçer.
Çok şükür elhamdülillah iyiyiz, ben de dış enfeksiyonu geçirmiştim 2 ay kadar önce ilaç kullanınca bıraktık mecbur .Herkese Merhaba nasılsınız annişler ♡♡♡
Nilayyy Hifaa leylunehar suspushanimcim herkesler iyidir umarım. Kızlar bebekler 2 yaşlarını doldurdular keyifler nasıl.
Biz corona olduk bir ay önce. Ben sütten kesmeye başlamıştım üstüne hasta olunca bitirdik sağ salim.