Benim kızımda bir saniye durmuyor. Çok hareketli, artik tamamen yürümeye de başladı ama daha çok kucak iste oldu. 3 haftadır eşimde evden çalışıyor. Ikimizde evden çalışınca bir eşim oyaliyor ben çalışıyorum, ben oyalıyorum eşim çalışıyor. Ama yine de yetişemiyoruz. Yemek yiyor sonra yine meme meme diyip duruyor. Emdiginde yok açık dursun istediği zaman gelsin emsin ellesin. Bütün dolaplar her yeri bantladım açmadık dağıtmadık dolap çekmece kalmıyor. Kendi oyuncaklarindan hemen sıkılıyor 2 dk anca oynuyor sonra hep başka şeyler. Bu aralar iştahı açıldı yiyor ama sabahları yumurta tahin pekmez zeytin domates. Peyniri yumurtasına katip veriyorum sade yemiyor. Çekmeceleri bosaltinca Naptın kızım diyorum bak bak diyor
kızınca da hemen elini yanagima koyup cici anne cici yapıp öpüyor kıyamıyorum da
baya konusmaya herseyi taklit etmeye basladi o halleri cok sevimli
uyku konusunda da cok sukur erken dönemde rutin oluşturup belli bir düzenin dışına cikmadigim için rahat ediyoruz. Gündüz bir kere uyuyor 2 buçuk saat kadar. Akşamda 8 buçukta yatıp sabah 7 buçuk 8 e kadar 1, bazen 2 kez emmek için kalkıyor. Uykusu bölünmeden devam ediyor uyumaya. Beşiğini de karantinaya girdikten sonra kaldırdım. Çadır yatak şeklinde olan yataktan aldim. Yatağı yerde cok rahat oldu. Sabah uyanınca kalkıyor kendi kendine biraz onaylanıp sonra tıpış tıpış yanımıza geliyor. Kendi odasının bilincinde odan nerde deyince veya yatağın hemen gidiyor. Son 2 aydir da uyumadan önce kitap okuyoruz, kitaptan sonrada salavat açıyorum. Acar açmaz esnemeye başlıyor. Bunu da rutin olarak yaptığımız için akşamları hemen odasında gelince salavat-ı açıyorum kendiliğinden yatağa uzanıyor. Biraz oyalanip sonrada uyuyoruz. Inşallah bu şekilde hep devam ederiz. Ikinci cocugum olursa da uyku konusunda kesinlikle en başından belli bir rutin olusturacagim