Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay allah razı olsun, bizde cuma günü bir yaş olduk. Ama şehir dışındaydık diye bugün gidecektik.. Bugun de virüs falan unuttum. Yarın gidip yaptırayım bende.Kızlar bgun kızımın 1 yaş aşısını yaptırdık 2 koldan 1 tane bacaktan yaptılar kkk , şu çiçeği ve zahtüre şu zaman da dışarı çıkmak korkutucu ama bu aşılar çok önemli ortalık fazlasıyla karışmadan yaptırmanızı tavsiye ederim
Canım bence çok zorlama sonra çünkü onu da yapmıyor. Bizimki de baya kendi yürüyordu ne zaman biz üzerine düştük 1 hafta yürümedi. Şimdi baya baya yürüyor. 11 aylıkken başlamıştı adım atmaya ama istemeyince hemen emekliyorKızlar bizim kız 7 adım attı en son sonrası yok ayakta istediğin kadar duruyo gel gel yapınca küt oturuyo ne yaptımsa yok ne yapabilirm
Bizimkide 10 aylık sıraladı 11 aylık adım atmaya başladı bir gün yapiyo sonrası yok elimden tutmak istiyor bildiğin koşuyo elimden tutarak tel el de yürüyo kendi kalkıyo felan ama yürümüyo bakalim ben ne zaman diyecem baya baya yürüyo diyeCanım bence çok zorlama sonra çünkü onu da yapmıyor. Bizimki de baya kendi yürüyordu ne zaman biz üzerine düştük 1 hafta yürümedi. Şimdi baya baya yürüyor. 11 aylıkken başlamıştı adım atmaya ama istemeyince hemen emekliyor
1-2 aya tam yürürler gibime geliyor. HayırlısıBizimkide 10 aylık sıraladı 11 aylık adım atmaya başladı bir gün yapiyo sonrası yok elimden tutmak istiyor bildiğin koşuyo elimden tutarak tel el de yürüyo kendi kalkıyo felan ama yürümüyo bakalim ben ne zaman diyecem baya baya yürüyo diye
Senin moralini düzelteyim o zaman benim oğlan 12 ay 1haftalık.tam 8kilo 70cm boyunda bıngıldagınız bir parmak açıklıkta.yürüyor sadece anne diyor. Hareketleri iyi bana göre kiloso çok düşük ama takmıyorum.diğer 2çocuğumda böyleydi ilerleyen yaşlarda yaşıtlarına yetiştiler. Bu arada oğlum 3,5 kilo doğdu.evet anne sütü alıyor ek gıdasını da çok güzel yediriyorum ağzını hiç boş durdurmuyorum ama yine de minnak.çok ta düzenli besliyorumkizlar merhaba benim bebegimin persantilleri düşük(( çok hareketli ama pek kilo alamıyor endişeliyim emiyor da şu an yürüyor tamamen anlamlı konuşmalar yapıyor tshirt'ümüm yakasını indirip meme diyor acıkınca mama diyor telefonu getirip dede diyor dedesiyle görüntülü konuştuğumuz için mindere çıkıp hoppa hoppa diyor bana anne babasına baba diyor sanki gelişimi iyi gibi yani davranışları ilerde gibi ama küçük kaldı sanki ya ( bir de bıngıldak meselesi bizde de var hic kapanmamis gibi kan değerleri hepsi normal çıktı d vitamini demir hepsi
benim ide 3740 doğdu son 3 hafta hep diyetteydim spor yaptım kilo almasın diye aslında ek gıdayı da yiyor anne sütü de alıyor gelişiminde de problem yok ama bıngıldak 2 parmakSenin moralini düzelteyim o zaman benim oğlan 12 ay 1haftalık.tam 8kilo 70cm boyunda bıngıldagınız bir parmak açıklıkta.yürüyor sadece anne diyor. Hareketleri iyi bana göre kiloso çok düşük ama takmıyorum.diğer 2çocuğumda böyleydi ilerleyen yaşlarda yaşıtlarına yetiştiler. Bu arada oğlum 3,5 kilo doğdu.evet anne sütü alıyor ek gıdasını da çok güzel yediriyorum ağzını hiç boş durdurmuyorum ama yine de minnak.çok ta düzenli besliyorum
Canım aynen benim kızımı anlatıyorsun benim hastaneden 2700 le çıktı 47 cm boyu vardi. Şuan 8 buçuk kilo 74 santim. Ufak tefek bir sey. Doktoru da tam sınırında gidiyor ama hareketleri falan hepsi cok iyi dedi. 1 yasında gibi de durmuyor pek. Bıngıldak doğduğu gibi açıklığı sadece hafif sertleşti o kadar. 4 tane dişi var. Türlü türlü huyu var aynı şeyleri söylüyorlar hemen hemen. Yemesi içmesi guzel, uyku düzeni guzel emziriyorum da. Kilo alir diye 1 kutu ekstra devam sütü ve bebe biskuvisi bile verdim. Geçen ay doktor baktı 100 gr almış vermesem daha çok alıyordu emziriyorum bir de bizimle beraber ne yersek onu yiyor. Artık pek düşünmüyorum illa ki büyüyecek. Yürümeye de başladı, 3 yaşlarında yüzmeye vericem sonrasında da biraz spor jimnastik yaptırarak ne kadar boyu uzarsa artik.kizlar merhaba benim bebegimin persantilleri düşük(( çok hareketli ama pek kilo alamıyor endişeliyim emiyor da şu an yürüyor tamamen anlamlı konuşmalar yapıyor tshirt'ümüm yakasını indirip meme diyor acıkınca mama diyor telefonu getirip dede diyor dedesiyle görüntülü konuştuğumuz için mindere çıkıp hoppa hoppa diyor bana anne babasına baba diyor sanki gelişimi iyi gibi yani davranışları ilerde gibi ama küçük kaldı sanki ya ( bir de bıngıldak meselesi bizde de var hic kapanmamis gibi kan değerleri hepsi normal çıktı d vitamini demir hepsi
Ücretsiz izinde olan ben. Evet aklıma geldi bozdurmak.sonra dedik eşimle boşver salgın biter belki erken açarlar.zor ihtimal ama.Ücretsiz izinde olan öğretmen arkadaşlar ,malum okullar tatil .izin olayini bozduran var mi aranizda?
Sabir canim sabır, memeden kestikten sorna genelde uykusu düzene girer diyorlar çocuklar için. Benim kızımın cok sukur uykusu iyi ama gündüz her dk emmek istiyor. Yemek yiyor meme, oturuyor meme, göz göze olduğumuz her an üstümü başımı cekistiriyor bende bazen kesicem memeden diyorum ama kıyamıyorum tabiKızlar ben çok kötü durumdayım kızım 2 ay oldu geceleri sürekli mız mız sürekli ama sürekli emmek istiyor 10 kez kalkıyor aç kaldığınıda düşünmüyorum ama artık tükendim resmen ve kendi yatağına koyduğum an ağlıyo sürekli benimle uyumak istiyor uykusunda bile eliyle kontrol ediyo yanındamıyım diye uyanıp beni görünce tekrar dalıyo
Gerçekten uykusuzluktan halsiz düştüm artık sabah 7de kalkıyo ve saat 15.00 kadar uyku yok sonra 1 saat uyuyo o kadar gündüz uykusuda nasıl bu kadar dinç kaliyo anlamıyorum ama ben hem bu korona temizliklerinden hemde uykusuzluktan tükendim artıkSabir canim sabır, memeden kestikten sorna genelde uykusu düzene girer diyorlar çocuklar için. Benim kızımın cok sukur uykusu iyi ama gündüz her dk emmek istiyor. Yemek yiyor meme, oturuyor meme, göz göze olduğumuz her an üstümü başımı cekistiriyor bende bazen kesicem memeden diyorum ama kıyamıyorum tabi
Canım korona için her gün bütün evi temizlemiyorsun değil mi? Öyle bir şeye gerek yok. Tabi sürekli dışarıdan gelen giden yoksa. bir tek eşin eğer iş için gidip geliyorsa eve geldiğinde kapıyı açtığın andan itibaren o hiç bir yere dokunmasın ve sen kapıları aç, o banyoda değişsin üstünü başını yıkansın çıksın. Eğer o da evdeyse ve sürekli dışardan eve birşeyler alıp getirmiyorsanız çok sık temizlik yapıp kendini daha çok strese sokma. ben 2-3 günde bir anca siliyorum açıkçası. bir de kızım yere bir şeyler dökerse anca o kadar. Virüs havada asılı kalmıyor. yine de tedirgin olursan eşin gelince biraz evi havalandırırsın.Gerçekten uykusuzluktan halsiz düştüm artık sabah 7de kalkıyo ve saat 15.00 kadar uyku yok sonra 1 saat uyuyo o kadar gündüz uykusuda nasıl bu kadar dinç kaliyo anlamıyorum ama ben hem bu korona temizliklerinden hemde uykusuzluktan tükendim artık
Her zaman yapamıyorum ama tedirgin oluyorum ister istemez hayırlısı bakalımCanım korona için her gün bütün evi temizlemiyorsun değil mi? Öyle bir şeye gerek yok. Tabi sürekli dışarıdan gelen giden yoksa. bir tek eşin eğer iş için gidip geliyorsa eve geldiğinde kapıyı açtığın andan itibaren o hiç bir yere dokunmasın ve sen kapıları aç, o banyoda değişsin üstünü başını yıkansın çıksın. Eğer o da evdeyse ve sürekli dışardan eve birşeyler alıp getirmiyorsanız çok sık temizlik yapıp kendini daha çok strese sokma. ben 2-3 günde bir anca siliyorum açıkçası. bir de kızım yere bir şeyler dökerse anca o kadar. Virüs havada asılı kalmıyor. yine de tedirgin olursan eşin gelince biraz evi havalandırırsın.
ben de yaşadım aynısını 4 5 günde geçiyor cnm dişten o benim oğlumun bütün yeme uyku bozuldu ateşi de vardı hafif doktor sivri köpek dişler geldiği için dedi diğer dişler çıkarken böyle olmamıştı tam bunu atlattık 2 haftadır sahaneydik dün yine ateşliydi hafif ve mızmızdı gece 2 ye kadar uyuyamadi kriz geçirdi bu kadar kotusunu yaşamamıştım ama şimdi sakinleşti daha iyi... söylediğin şeyler onu gösteriyor diş çünkü ben de ayağımda salliyorrdum koyduğun anda basıyordu yaygarayı en son odasına yorgan serdim yerde sallayıp oraya yavaşça bıraktım o bile çok zor oldu o dönem öyle geçiyor ama geçiyor merak etme sadece nazlı oluyorlar daha çok ilgi istiyorlar hepimiz öyle değil miyiz hastayken bol bol oynamaya ne isterse yapmaya çalış çok zor biliyorum ama evi felan bırak herşeyi geçeceğini düşünerek ilgini bolca ver cnmKızlar ben çok kötü durumdayım kızım 2 ay oldu geceleri sürekli mız mız sürekli ama sürekli emmek istiyor 10 kez kalkıyor aç kaldığınıda düşünmüyorum ama artık tükendim resmen ve kendi yatağına koyduğum an ağlıyo sürekli benimle uyumak istiyor uykusunda bile eliyle kontrol ediyo yanındamıyım diye uyanıp beni görünce tekrar dalıyo
Köpek dişleri çıkıyo Ewet farkındayım onun bide alttan çıkıyo gibi normalde olandan farkli bide yürümeyi çözdü ama 2 ay çok uzun değil mi ha bgun ha yarın diyerek 2 ay geçti 2 gün iyi ise 5 gün mutlaka böyle sıkıntılı günlerimiz oluyo oldu olasıda iştahsız bi çocuk zaten 8.900 gr 75 cm bide sinirli sanki istemediği bişey olduğunda bağırıyo kendini yerlere atiyo gelip yüzüme felan vuruyo bunlar normal mi ben yaptım örnek aldı desem nese ama öyle vurmalı felan bişey yapmıyorum hatta ona eline yanağına koyarak sevmeyi öğretmiştim acaba olayı yanlış mi anladı ya da o vurduğunda biz gülüyoruz o yüzden normal mi sanıyoben de yaşadım aynısını 4 5 günde geçiyor cnm dişten o benim oğlumun bütün yeme uyku bozuldu ateşi de vardı hafif doktor sivri köpek dişler geldiği için dedi diğer dişler çıkarken böyle olmamıştı tam bunu atlattık 2 haftadır sahaneydik dün yine ateşliydi hafif ve mızmızdı gece 2 ye kadar uyuyamadi kriz geçirdi bu kadar kotusunu yaşamamıştım ama şimdi sakinleşti daha iyi... söylediğin şeyler onu gösteriyor diş çünkü ben de ayağımda salliyorrdum koyduğun anda basıyordu yaygarayı en son odasına yorgan serdim yerde sallayıp oraya yavaşça bıraktım o bile çok zor oldu o dönem öyle geçiyor ama geçiyor merak etme sadece nazlı oluyorlar daha çok ilgi istiyorlar hepimiz öyle değil miyiz hastayken bol bol oynamaya ne isterse yapmaya çalış çok zor biliyorum ama evi felan bırak herşeyi geçeceğini düşünerek ilgini bolca ver cnm