- 3 Şubat 2012
- 4.844
- 7.927
- 37
10 kilo gitti daha gitmiyorKızlar çok Doğum kilonuz kaldımı özellikle sezeryan olanlar nasıl kilo veriyorsunuz benim bebiş 1 aylık oldu çok kilom kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 kilo gitti daha gitmiyorKızlar çok Doğum kilonuz kaldımı özellikle sezeryan olanlar nasıl kilo veriyorsunuz benim bebiş 1 aylık oldu çok kilom kaldı
daha erken tabikide ilk oğlumda 8 aylıkken gitmiştim diyetisyene 20 kilo vermiştim emzirerek. zaten emzirdikçe gider kilolar.Benimde aklıma gelen diyetisyen ama herkes daha erken diyor e böylede gitmiyor kilo en azından doktor kontrolünde daha iyi olur
Benim gittim canım diyetisyene 6 aydan önce erken dediBenimde aklıma gelen diyetisyen ama herkes daha erken diyor e böylede gitmiyor kilo en azından doktor kontrolünde daha iyi olur
Hadi ya o zaman yapıcak birşey kalmadıBenim gittim canım diyetisyene 6 aydan önce erken dedi
Benim minik emiyor ama mama takviyesi de alıyor hastanede mama verdiler şimdi tek sütle doymuyor e doğal olarak biberonu daha çok seviyor artık ama ben elimden geldiğince emzirmeye çalışıyorum yada çekip veriyorum öyle kilo gider mi bilmiyorumdaha erken tabikide ilk oğlumda 8 aylıkken gitmiştim diyetisyene 20 kilo vermiştim emzirerek. zaten emzirdikçe gider kilolar.
gider canım bende öyleyim şuanda mama takviyesi var ama yinede gider kilolar dur bakalım daha yeni doğurduk :))Benim minik emiyor ama mama takviyesi de alıyor hastanede mama verdiler şimdi tek sütle doymuyor e doğal olarak biberonu daha çok seviyor artık ama ben elimden geldiğince emzirmeye çalışıyorum yada çekip veriyorum öyle kilo gider mi bilmiyorum
Hadi inşallah :)gider canım bende öyleyim şuanda mama takviyesi var ama yinede gider kilolar dur bakalım daha yeni doğurduk :))
Doğumdan sonra gün gün şişlikler inerken ne güzel zayıflıyorum diyorsun sonra bir anda duruyor10 kilo gitti daha gitmiyor
bugün çok az süt ürünü tükettim yumurta hic tuketmedim kac günde etki eder ki randevu aldık bekliyoruz bakalimcanım tamamen bizim belirtilerle aynı süt ürünleri ve yumurtayı kes.. bizimki süt ürünleri alerjisiydi ama belirtiler kaybolmayınca yumurtayıda kestik ve düzelmeye başladı oğlum hem süte hemde yumurtaya alerjiliymiş bizim oğlan..
p.tesi akerji uzmanı görecek bizi.. en kısa zamanda doktora görünün.
kan tahlili mi yaptılar teşhis nasil oluyor ilac filan kullaniliyor mu işimiz zor mucanım tamamen bizim belirtilerle aynı süt ürünleri ve yumurtayı kes.. bizimki süt ürünleri alerjisiydi ama belirtiler kaybolmayınca yumurtayıda kestik ve düzelmeye başladı oğlum hem süte hemde yumurtaya alerjiliymiş bizim oğlan..
p.tesi akerji uzmanı görecek bizi.. en kısa zamanda doktora görünün.
canım sen ara ara oluyor yazmışsın bizimki devamlı vardı ve gün geçtikçe artıyordu.. onada dikkat etmek gerek belkide alerji değildir korkma hemen.. alerji olsa eğer ben şuan süt ürünleri ve yumurta diyetindeyim p.tesi oğluma tahlil yapacaklar yani deri testi alerji var mı yokmu diye.. birde deneme yanılma yöntemini uyguluyoruz yani 14 gün boyunca yemeyeceğim içmeyeceğim hiçbirşekilde paketli gıda olsun diğer vs.kan tahlili mi yaptılar teşhis nasil oluyor ilac filan kullaniliyor mu işimiz zor mu
insallah kolay atlatirsiniz canım, bi seyleri yememekten çok cocugum hasta mi bi yeri mi acıyor psikolojisi ve surekli doktora git gel bunlar yoruyor insanıcanım sen ara ara oluyor yazmışsın bizimki devamlı vardı ve gün geçtikçe artıyordu.. onada dikkat etmek gerek belkide alerji değildir korkma hemen.. alerji olsa eğer ben şuan süt ürünleri ve yumurta diyetindeyim p.tesi oğluma tahlil yapacaklar yani deri testi alerji var mı yokmu diye.. birde deneme yanılma yöntemini uyguluyoruz yani 14 gün boyunca yemeyeceğim içmeyeceğim hiçbirşekilde paketli gıda olsun diğer vs.
ek takviye mama alıyorduk. mamayıda değiştirdi doktor neocate diye bir mama yazdı.. çok dikkatle 14 günün sonunda önce süt sonra yumurtayı deneyeceğiz.. kan testinde çıkmazsa bile bu yöntem çok daha doğruymuş.. eğer alerji çıkarsa zaten 6 ay boyunca yasak anneye.. biraz zor bir dönem olacak ama ben alıştım artık bu psikolojiye.
malesef öyle.. inşallah kısa sürerde oğlum ek gıdaya geçince hemen yer hepsini.. yoksa bem yemişim yememişim önemi yok.. p.tesi kan alacaklar kara kara düşünüyorum nasıl alacaklar diye mafetcekler çocugumu.insallah kolay atlatirsiniz canım, bi seyleri yememekten çok cocugum hasta mi bi yeri mi acıyor psikolojisi ve surekli doktora git gel bunlar yoruyor insanı
Yok canım bir gün sonra olmaz:)) nadir de olsa hamile kalan oluyor eşin korunsun canım en iyisi ben öyle düşünüyorum:))ama şu an hiç öyle seyler düşünmüyorum henüz lohusayıı 1 mayısta bitiyor ama ben biraz daha düsünmem:))Tabi istemiyorum ama başka bir yol nasıl bulucam onu bilmiyorum en iyisi hiç yapmamak :) ilişkiden bir gün sonra üstüne görmüş olamam dimi kahverengi akıntım var çok korkutuyor((
canim senin bence sutun yuzune ve boynuna değiyor olabilir mi? sicak kalin giyince de olur.Kizlar benim de bebisimin yuzunde kirmizi noktalar var. Sut yogurt alerjisi degil sadece yuzunde ve 2 gundur de boğazı mizin altinda acaba benim oglanda da yumurta alerjisi olabilir mi diye dusundum.once yuzu sivilce doluydu onlar söndü.
Simdi sorum şu yumurtayi diger yemeklerin icinde de mi yemiyorsunuz ne bilim pasta borek gibi.
evet hiçbirşekilde olmayacak 3 gün yeme bu şekilde 4. gün ye bakalım ortaya çıkar zaten varsa. inşallah yokturKizlar benim de bebisimin yuzunde kirmizi noktalar var. Sut yogurt alerjisi degil sadece yuzunde ve 2 gundur de boğazı mizin altinda acaba benim oglanda da yumurta alerjisi olabilir mi diye dusundum.once yuzu sivilce doluydu onlar söndü.
Simdi sorum şu yumurtayi diger yemeklerin icinde de mi yemiyorsunuz ne bilim pasta borek gibi.
Benimkinde de vardı isilik miş, alerji olsa başla belirtileri de olurdu ,çok sıcak bizim ev o yüzden galiba ince giydirmeye de korkuyoruz :) sonuç kaçınılmaz isilikKizlar benim de bebisimin yuzunde kirmizi noktalar var. Sut yogurt alerjisi degil sadece yuzunde ve 2 gundur de boğazı mizin altinda acaba benim oglanda da yumurta alerjisi olabilir mi diye dusundum.once yuzu sivilce doluydu onlar söndü.