Kızlar bizde chicconun alıştırma bardağı vardı ondan çok az su geldiği için dün aventin pipetli suluğundan aldım pipetle içmeyi öğrenirse bundan içsin diye ve ilk verişimde çekti ben şokilk kızımda günlerce pipetle içmeyi öğrenmesini beklemiştik bu kızım ilk verişimle pipetten su çekti aventin pipetli suluğunu tavsiye ederim sizede. Buarada üstten ilk dişi çıkmıştı şimdi yanındaki çıkıyo altlarda halen yok ve çok huzursuz uykuya dalamıyo çok fena pişik oldu yine ilk dişini çıkarırken de çok kötü pişikolmuştu bizde diş pişik yapıyo anladım artık. Malesef meme Almıyo sadece uykuda çok az mamada günde iki kere falan diğerleri ek gıda ek gıdayı çok seviyo bende aç kalmasın diye veriyorum ama mama içmesini isterdim
Maşallah akıllı bidiğima ben de alıştırma bardağını degistirdim bugün, meğer aventin sulugu yüzünden su içerken tıkanıyormuş çocuk, bunda hiç tıkanmadı.
Bu dişlerin hepsinde mi böyle olacak acaba bu çocuklar, bunun bi alışma evresi yok mu? Bizim de 5. diş gelecek, şimdiden belli ediyor gelişini.