Kızlar kafayı yicem ya.. Benim kayınbabam bizim burdaki saglık ocağında laborant olarak çalışıyor saglık ocağındaki aile hekiminde korona çıkmış bu sabah illaki doktora gelen hastalar kayınbabamın yanına geliyor bulaşma riski fazla yani neyse doktoru almışlar karantinaya bütün saglık ocagindakilere de yarın test yapılacakmış neyse buraya kadar normal herşey olabilir sonuçta. Aksam saat 8 gibi kayınvalidem çıktı bize geldi torununu sevmeye olacak iş değil daha ilk günden test yapılmadı etmedi deli oldum dedimki hadi babama da bulaştoysa virüs dedim bişey olmaz babanla onun odası ayrı bilmem ne diyor eşimde dedi sonucta hasta ikisininde yanına gidiyor veya orda baska çalışan önce onun yanına sonra babamın yanına gelmiştir evden cıkmıyın bikaç gün bence siz falan dedi daha saçma sapan cahil cahil konusuyor sonra Aylayı öptü dedimki bari cocugu öpme ya biz hastalansak ben hastanede yatsam bir iki hafta bu cocuk nolacak dedim gözlerim doldu ondan sonra da kalktı gitti suratını astı kaç saattir deliriyorum bu nasıl bi düşüncesizlik nasıl bi cahillik