2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Şuan 5+4 sen cuma günü 6+0 olursun. Eğer geç döllenme falan değilse ve beta değerin normalse bence duyarsın. Ben de 6+0 da gidicem kalp atışına. Beta 20 bini geçmiş olacak
Ya kafam karışıyor
Şimdi altıncı haftasında görünüyor ya buradaki takvimde ,
Beta hesabı yapayım ben o zaman, pazar günü 1600 lerdeydi

Canım ilk hamilelikte bu gibi durumlar yaşanabiliyor ama progestan ve dinlenip yatarak 3 ayı bitirirsen tehlike biter merak etme çoğu kişinin oluyo kanaması hamilelikte. Bi topikte okumuştum kadının 3. Hamileliğiymiş ve kanaması başlamış ama hiç korkmuyorum çünkü benim 2 çocuğumdada 9 ay boyunca hafif kanamam olur yazmış. Herkesin bünyesi farklı stres yapma sakın

İğne yazdılarsa toparlarsın canım
Çalışıyor Musun

Aynı durumdayız canım dinlenmeye devam :) içimizi ferah tutalım rabbim ol dedikten sonra olmayacak bişey yok.

Birşey soracağım
En yakın hastane derken acile mi gittiniz ? Kadın doğumcu var mıydı ? Acil dr u mu baktı

Ilk gebeligim degil benim.fakat ilk defa yasadigim bir durum.24 saat yatmak gibi bir durumum yok malesef 10 yasinda kizim okula gidi0 gelmesi bile yogun ilgi istiyor.
Kendi doktorumuda ancak p.tesi gidebilecegim
Kadin doktor tercih etmem normalde dun ilgilenen bayan doktor kanama ve lekelenmeler buyum ihtimal dusukle sonuclanir umitlenme suan kesen tam yerinde ve gelismis sadece bekleyeceksin diyerek müthiş moral.bozucu konustu.
Peki bu lekelenme hafif kanama bu sekilde agri ilemi devam edecek acaba.agrilar olunca moral yukselmiyor

Doktorlar bazen gerçekten çok acımasız olabiliyor ama kulak asmayın sakın burda kanaması olup doğum yapan bir sürü anne oldu. Birde şöyle düşünün herşey Allahtan siz düşmesi için uğraşırsınız atıyorum asla düşmez ama 24 saat yatarsınız genede düşer dua etmekten başka çaremiz yok canım malesef.

Aynı durumdayız canım dinlenmeye devam :) içimizi ferah tutalım rabbim ol dedikten sonra olmayacak bişey yok.
Ole tabi.olacaksa zaten hic 1 sey engel olamaz.cok uzuldum.birakin kanamayi en ufak agri sizi olmamisti ilkinde korktumda biraz.

İnsAllah sag salim kucahina alirsin canim

Cok tesekkur ederim : )cok uzuldum cok korktum dakika basi tuvalete gidiyorum artti mi diye.
Dua edin bana hayirlisi ne ise o olsun.

Bide bol bol su icmeliymisiz dusuk ihtimali olan arkadaslar

Kızlar wc de peçeteye kahve rengi akıntı sı bulaşan oluyor mu ?
Dün akşamdan beri var bende progesteron fitil kullanmama rağmen

Lekelenme nin düşükle birebir ilgisi olduğunu düşünmüyorum
İçerde biriken adet kanı var kese oraya yerleşmeye çalışıyor sonuçta orda büyüyor
İster istemez vücut biraz bişeyler Atacak
Takdiri ilahi evdeymişsin sonuçta kızın harici uzan hep ,
Beklemekten başka çaremiz yok
Bende de lekelenmeler var fitil kullanmama rağmen ...
ağrım da işe de geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…