- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.000
- 41
Ya kafam karışıyorŞuan 5+4 sen cuma günü 6+0 olursun. Eğer geç döllenme falan değilse ve beta değerin normalse bence duyarsın. Ben de 6+0 da gidicem kalp atışına. Beta 20 bini geçmiş olacak
Canım ilk hamilelikte bu gibi durumlar yaşanabiliyor ama progestan ve dinlenip yatarak 3 ayı bitirirsen tehlike biter merak etme çoğu kişinin oluyo kanaması hamilelikte. Bi topikte okumuştum kadının 3. Hamileliğiymiş ve kanaması başlamış ama hiç korkmuyorum çünkü benim 2 çocuğumdada 9 ay boyunca hafif kanamam olur yazmış. Herkesin bünyesi farklı stres yapma sakınMerhaba kizlar.
Ben dun aksam wcye gittigimde hafif kanamam olmustu hemen en yakin hastaneye gittik.kendi doktorum trafik saati bana gelmen uzun surer dedi.
Ilk defa keseyi gorduk 14 mm.
Bir serum bir igne yaptilar progestan yazdilar.
Bol dinlen dediler.
Simdi kahverengi telve gibi arada akinti seklinde.
Bel agrim zaten adetimin geciktigi ilk gunden beri hic dinmedi.
Dusuk ihtimali olabilirmis.hayirlisi tabi ama cok yipratici
Zaten idrarda geç çıkar canım. Dediğim gibi en az bı iki Hf.Canım adetten 2 hafta sonra gidersen kalp atışını duyarsın
Adet tarihinden önce dahi İdrarda çıkar
İğne yazdılarsa toparlarsın canımMerhaba kizlar.
Ben dun aksam wcye gittigimde hafif kanamam olmustu hemen en yakin hastaneye gittik.kendi doktorum trafik saati bana gelmen uzun surer dedi.
Bol dinlen dediler.
Uwwwww maşallahKızlaaar dün beta hcg vermiştim sağlık ocağına gittiğimde ebe istedi emin olmak için sonuç 56765 çıkmış
Aynı durumdayız canım dinlenmeye devam :) içimizi ferah tutalım rabbim ol dedikten sonra olmayacak bişey yok.Merhaba kizlar.
Bol dinlen dediler.
Birşey soracağımMerhaba kizlar.
Bol dinlen dediler.
Ilk gebeligim degil benim.fakat ilk defa yasadigim bir durum.24 saat yatmak gibi bir durumum yok malesef 10 yasinda kizim okula gidi0 gelmesi bile yogun ilgi istiyor.Canım ilk hamilelikte bu gibi durumlar yaşanabiliyor ama progestan ve dinlenip yatarak 3 ayı bitirirsen tehlike biter merak etme çoğu kişinin oluyo kanaması hamilelikte. Bi topikte okumuştum kadının 3. Hamileliğiymiş ve kanaması başlamış ama hiç korkmuyorum çünkü benim 2 çocuğumdada 9 ay boyunca hafif kanamam olur yazmış. Herkesin bünyesi farklı stres yapma sakın
Yarın gidicez doktor duyarız demişti inşalla duyarızUwwwww maşallah
Kalp için ne zaman gideceksiniz
Evet acile gittim.goztepe medicalparka kadin dogumcu vardi zaten dogumhanenin ultrasonunda baktiBirşey soracağım
En yakın hastane derken acile mi gittiniz ? Kadın doğumcu var mıydı ? Acil dr u mu baktı
Igne yazmadilar orada 1 tane yaptilar.ilac yazdilar.hayir calismiyorumİğne yazdılarsa toparlarsın canım
Çalışıyor Musun
Doktorlar bazen gerçekten çok acımasız olabiliyor ama kulak asmayın sakın burda kanaması olup doğum yapan bir sürü anne oldu. Birde şöyle düşünün herşey Allahtan siz düşmesi için uğraşırsınız atıyorum asla düşmez ama 24 saat yatarsınız genede düşer dua etmekten başka çaremiz yok canım malesef.Ilk gebeligim degil benim.fakat ilk defa yasadigim bir durum.24 saat yatmak gibi bir durumum yok malesef 10 yasinda kizim okula gidi0 gelmesi bile yogun ilgi istiyor.
Kendi doktorumuda ancak p.tesi gidebilecegim
Kadin doktor tercih etmem normalde dun ilgilenen bayan doktor kanama ve lekelenmeler buyum ihtimal dusukle sonuclanir umitlenme suan kesen tam yerinde ve gelismis sadece bekleyeceksin diyerek müthiş moral.bozucu konustu.
Peki bu lekelenme hafif kanama bu sekilde agri ilemi devam edecek acaba.agrilar olunca moral yukselmiyor
Ole tabi.olacaksa zaten hic 1 sey engel olamaz.cok uzuldum.birakin kanamayi en ufak agri sizi olmamisti ilkinde korktumda biraz.Aynı durumdayız canım dinlenmeye devam :) içimizi ferah tutalım rabbim ol dedikten sonra olmayacak bişey yok.
İnsAllah sag salim kucahina alirsin canimMerhaba kizlar.
Bol dinlen dediler.
Cok tesekkur ederim : )cok uzuldum cok korktum dakika basi tuvalete gidiyorum artti mi diye.Doktorlar bazen gerçekten çok acımasız olabiliyor ama kulak asmayın sakın burda kanaması olup doğum yapan bir sürü anne oldu. Birde şöyle düşünün herşey Allahtan siz düşmesi için uğraşırsınız atıyorum asla düşmez ama 24 saat yatarsınız genede düşer dua etmekten başka çaremiz yok canım malesef.
Aminn.allah razi olsun dualariniz icin.İnsAllah sag salim kucahina alirsin canim
İnşallahYarın gidicez doktor duyarız demişti inşalla duyarız
Lekelenme nin düşükle birebir ilgisi olduğunu düşünmüyorumIlk gebeligim degil benim.fakat ilk defa yasadigim bir durum.24 saat yatmak gibi bir durumum yok malesef 10 yasinda kizim okula gidi0 gelmesi bile yogun ilgi istiyor.
Kendi doktorumuda ancak p.tesi gidebilecegim
Kadin doktor tercih etmem normalde dun ilgilenen bayan doktor kanama ve lekelenmeler buyum ihtimal dusukle sonuclanir umitlenme suan kesen tam yerinde ve gelismis sadece bekleyeceksin diyerek müthiş moral.bozucu konustu.
Peki bu lekelenme hafif kanama bu sekilde agri ilemi devam edecek acaba.agrilar olunca moral yukselmiyor
Yok canım işte dediğim Idrarda adet günü bile yapılsa çok rahat gözükür. Tek istisna geç döllenme olabilirZaten idrarda geç çıkar canım. Dediğim gibi en az bı iki Hf.