- 28 Eylül 2018
- 363
- 260
- 30
Ben de çok kötüyüm ilaç verdi ama kullanmadımKızlar günaydın. Benim bulantılarım başladı işe gidiyorum ve metrobüste öğürdüm resmen. Doktoruna danışıp ilaç kullanan var mı benim randevum haftaya o zamana kadar mahvolurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de çok kötüyüm ilaç verdi ama kullanmadımKızlar günaydın. Benim bulantılarım başladı işe gidiyorum ve metrobüste öğürdüm resmen. Doktoruna danışıp ilaç kullanan var mı benim randevum haftaya o zamana kadar mahvolurum
4500 e nasıl anlaşmış canım doğum öncesi kontroller hariçmi bu fiyat .. bende ankaradanım bende aradım medikalparkı 7500 TL dedilerGünaydın kızlar hastanelerin doğum paketlerinden haberdar olan var mı diğer sayfalarda gördüm merak edenler var bir tanıdığım burda ankarada medikalparka 4500 tl ile anlaşma yaptı doğum+kontroller filan özel sigortada da doğum paketleri bir araştırın derim özel hastaneler başka türlü olacak gibi değil ben hafta sonu gittiğimde eğer sağlık sigortam olmasa sadece kan testlerine 645 lira gibi bi para verecektim düşünün ama doktor ve tahliller dahil 15 lira verip çıktım
Fotoğrafta göremedim. Ama yarın sabah tekrar yapın. Şuan çok düşük olabilirHanımlar sizce varmi benmi çok hafif görüyorum ama hemen çıkmadı bi saat filan sonra cıktı akıldan özak ama bi ümit işte
Eki Görüntüle 2196300 Eki Görüntüle 2196301 Eki Görüntüle 2196304
Meraba hayirli olsun bende bir kez oldu kanama ama devamı olmadı insallah hayırlısıyla kucağıniza alirsinizGunaydin kızlar bende dün gittim. keseyi ,kalp atışini gördüm çok güzel bir duygu HCG değerim 4500 çıktı yalnız hafif kanamam var sıkı takipteyim inş yerleşme kanamasidir. Böyle kanaması olan ark. Varmı aramızda.
Özel sağlık sigortaları var. Ben de başladım araştırmaya.4500 e nasıl anlaşmış canım doğum öncesi kontroller hariçmi bu fiyat .. bende ankaradanım bende aradım medikalparkı 7500 TL dediler
Sağol canım adet gunumde yapcam inşallahFotoğrafta göremedim. Ama yarın sabah tekrar yapın. Şuan çok düşük olabilir
İnşallah canım aramızda görürüz seni deSağol canım adet gunumde yapcam inşallah
Belki çalıştığı yer ile filan anlaşması vardır bilemiyorum ama hamileliğin başından beri gidiyor anlaşmadan sonra hiç para vermediler diye biliyorum :)4500 e nasıl anlaşmış canım doğum öncesi kontroller hariçmi bu fiyat .. bende ankaradanım bende aradım medikalparkı 7500 TL dediler
Inşallah canımİnşallah canım aramızda görürüz seni de
Amin inşallahMeraba hayirli olsun bende bir kez oldu kanama ama devamı olmadı insallah hayırlısıyla kucağıniza alirsiniz
Bana uygun geldi mesela şimdi doğum yapsanız ne kadar ödiceksiniz?Maalesef 1 yıllık 5000 2 kişi
Tek kişi 2500
Şuan 5+4 sen cuma günü 6+0 olursun. Eğer geç döllenme falan değilse ve beta değerin normalse bence duyarsın. Ben de 6+0 da gidicem kalp atışına. Beta 20 bini geçmiş olacakkızlar bu pazar doğumgünüm,
cuma günü dr a gitmeyi planlıyorum,
bebeğim bana kalp atışı gibi bir hediye getirir mi sizceeeeeeee
cuma son adete göre 7+0 hafta olucazzz
yedinci haftaya yeni girmiş olucaz sanırım
yani şuan 5+4 üm
Gördüm canım biriksin hepsini bir eklicem diye eklemedim bilgisayrdan yapıyorumda bugün eklerim.@FeeLinG gormedin sanirim canim
Aa ne guzel mucizeBiri 7 digeri 5 canım ayrıca premenopoz dedi doktor erken menopoz yani hiç beklemediğimiz anda geldi 3.bebis..iyiki de geldi
Canım adetten 2 hafta sonra gidersen kalp atışını duyarsınİdrarla çıkması için adet in en az bir iki hafta geçmiş olması lazım. Kanla kesinleştir aklında soru işareti kalmaz hem.
Snin gorulebilr canim o zmnGeçtiğimiz cumartesi günü 280 çıktı
Rabbim en kisa zamanda versin hayirlisindanEvet canım çok şükür 25 aylık kızım var kardeşi olsun istiyoruz
Tamam canim :)Gördüm canım biriksin hepsini bir eklicem diye eklemedim bilgisayrdan yapıyorumda bugün eklerim.