2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Günaydın kızlar hastanelerin doğum paketlerinden haberdar olan var mı diğer sayfalarda gördüm merak edenler var bir tanıdığım burda ankarada medikalparka 4500 tl ile anlaşma yaptı doğum+kontroller filan özel sigortada da doğum paketleri bir araştırın derim özel hastaneler başka türlü olacak gibi değil :KK70: ben hafta sonu gittiğimde eğer sağlık sigortam olmasa sadece kan testlerine 645 lira gibi bi para verecektim düşünün ama doktor ve tahliller dahil 15 lira verip çıktım :KK70:
4500 e nasıl anlaşmış canım doğum öncesi kontroller hariçmi bu fiyat .. bende ankaradanım bende aradım medikalparkı 7500 TL dediler :KK23::confused:

Gunaydin kızlar bende dün gittim. keseyi ,kalp atışini gördüm çok güzel bir duygu HCG değerim 4500 çıktı yalnız hafif kanamam var sıkı takipteyim inş yerleşme kanamasidir. Böyle kanaması olan ark. Varmı aramızda.
Meraba hayirli olsun bende bir kez oldu kanama ama devamı olmadı insallah hayırlısıyla kucağıniza alirsiniz

4500 e nasıl anlaşmış canım doğum öncesi kontroller hariçmi bu fiyat .. bende ankaradanım bende aradım medikalparkı 7500 TL dediler :KK23::confused:
Belki çalıştığı yer ile filan anlaşması vardır bilemiyorum ama hamileliğin başından beri gidiyor anlaşmadan sonra hiç para vermediler diye biliyorum :)

kızlar bu pazar doğumgünüm,
cuma günü dr a gitmeyi planlıyorum,
bebeğim bana kalp atışı gibi bir hediye getirir mi sizceeeeeeee
cuma son adete göre 7+0 hafta olucazzz
yedinci haftaya yeni girmiş olucaz sanırım
yani şuan 5+4 üm
Şuan 5+4 sen cuma günü 6+0 olursun. Eğer geç döllenme falan değilse ve beta değerin normalse bence duyarsın. Ben de 6+0 da gidicem kalp atışına. Beta 20 bini geçmiş olacak

Merhaba kizlar.
Ben dun aksam wcye gittigimde hafif kanamam olmustu hemen en yakin hastaneye gittik.kendi doktorum trafik saati bana gelmen uzun surer dedi.
Ilk defa keseyi gorduk 14 mm.
Bir serum bir igne yaptilar progestan yazdilar.
Bol dinlen dediler.
Simdi kahverengi telve gibi arada akinti seklinde.
Bel agrim zaten adetimin geciktigi ilk gunden beri hic dinmedi.
Dusuk ihtimali olabilirmis.hayirlisi tabi ama cok yipratici

X