Hangi sigortanın canım bu tamamlayıcı sigorta benimkide tamamlayıcı acibademin benimkini karşılıyor çok saçma olmuş bu kapsamama işi gerçektenBenim de sağlık sigortam var tamamlayıcı ama işin içine gebelik girdiği an hiç bir tetkiki kabul etmiyorlar
Doğum paketi almalıymışım!!!
Şimdiden nasıl alayım Doğum paketini daha çok başındayım mesela
Pazar günü dr a gittim
450 tl bayıldım çıktım
böyle saçmalkk mı olur anlamadım
Ben şimdi medicalparkla anlaşmalı bir sigorta şirketini aradım hamilemisiniz diye sordu bende evet dedim o zaman doğum ücreti ve kontrollerden yararlanamazsınız dedi ne alaka anlamadım. Peki hamile olmadan önce alsaydım dedim onda da 12 aylık aldımya diyelim 12 ay boyunca hamile kalırsam gene yararlanamıyomuşum böyle saçmalıkmı olur anlamadımCanım genel olarak baktığında bile aslında çok faydalı bu sene o kadar çok hasta oldum ki sayısız MR cekindim bir gün hatta hastanede fiyat kağıdına baktığımda 1950 tutan tedavi fiyatimi sigorta 200 e düşürmüştü içerisinde hem muayene , 2 MR , rutin kan tetkikleri felan hepsi vardı.
Hayirli olsun canim Allah tamamina erdirsin. Bende yerlesme kanamasi oldu. 1 defa geldi. Tekrarlamadi cok sukur. Doktorum bu donemde olabilecegini soyledi. Insallah seninde bir an once gecer.Gunaydin kızlar bende dün gittim. keseyi ,kalp atışini gördüm çok güzel bir duygu HCG değerim 4500 çıktı yalnız hafif kanamam var sıkı takipteyim inş yerleşme kanamasidir. Böyle kanaması olan ark. Varmı aramızda.
yani bu mantıklı işte biz geç kaldık sigorta için herhalde .. bende medicanayı düşünüyorum orasıda 7000 e patlicak.. hayırlısı olsun önemli değil tabiiÖzel sağlık sigortaları var. Ben de başladım araştırmaya.
Muayene olduğun için bölüm bölüm ayırmazlar ama doğum ücretini tam alabilirler senden. Şimdiden konuşmakta fayda varAy evet öyle de saçma bir durum söz konusuymuş şimdi baktım bende.
Doğum paketi ayrıymis hatta diş bile..
Nereden bileyim ne Zaman hamile kalacagimi..
Ama biz yinede gecen gittigimizde ücret indirimli ödedik.
Kadın doğuma. O nasıl olduysa
Ben şimdi medicalparkla anlaşmalı bir sigorta şirketini aradım hamilemisiniz diye sordu bende evet dedim o zaman doğum ücreti ve kontrollerden yararlanamazsınız dedi ne alaka anlamadım. Peki hamile olmadan önce alsaydım dedim onda da 12 aylık aldımya diyelim 12 ay boyunca hamile kalırsam gene yararlanamıyomuşum böyle saçmalıkmı olur anlamadım
Bende ilk defa duydum. Hamile olmadan neden doğum sigortası yaptırayım ki.. Peki hastanelerle mi görüşüyoruz bunun için yoksa sigorta şirketlerine miyani bu mantıklı işte biz geç kaldık sigorta için herhalde .. bende medicanayı düşünüyorum orasıda 7000 e patlicak.. hayırlısı olsun önemli değil tabii
canım bilmiyorum doktora gitmedim henüz. 1-2 hafta arasıdır.benim de 3. gün 45 çıktı. doktorunuz hafta hesaplamasını nasıl yaptı? SAT a göre ne kadar kayma oldu?
bende de oluyo canımKizlar ben de afedersiniz şiddetli gaz sancisi oluyor sizdede oluyor mu
nasıl canım fiyat bilgin var mı ? benm evime çok yakın düşünebilirim :)Medicalparklar hamileykende yapilan bir sigorta şirketi ile.anlasmali.dogum.paketi ve dogum tetkik paketi diye 2 ayri paketi var.cok makule geliyor
Hangi medical park bakayim esime hemen pdf atmislar illa gelin diyecanım bilmiyorum doktora gitmedim henüz. 1-2 hafta arasıdır.
bende de oluyo canım
nasıl canım fiyat bilgin var mı ? benm evime çok yakın düşünebilirim :)
sigorta şirketlerinle canım hamile kalmadan bir ay önce bile başlatsan özel sağlık sigortasını geçerli oluyor .. ben duymuşdum ama eşim pek ilgilenmedi bende uğraşmadımBende ilk defa duydum. Hamile olmadan neden doğum sigortası yaptırayım ki.. Peki hastanelerle mi görüşüyoruz bunun için yoksa sigorta şirketlerine mi
Kızlar sabah evden çıkarken iki tane test yapmıştım bu ilk yaptığım çok bulanıktı kontrol çizgisi bile bi acayipti bozuk heralde dedim ikinciyi yaptm ve ikinci testte görünürde yok fakat testin üst kısmını çıkardım ve böyle bi çizgi gördüm bu normal mi yoksa bebek mi var anlayamadım. İlk testte de eve gelince çok silinik bi çizgi gördüm
3 gün var adetime henüzYeni bir gebelik olabilir.Kac gün geciktiniz ?
sanki hamilelik var çünki test çizgisi baya belliKızlar sabah evden çıkarken iki tane test yapmıştım bu ilk yaptığım çok bulanıktı kontrol çizgisi bile bi acayipti bozuk heralde dedim ikinciyi yaptm ve ikinci testte görünürde yok fakat testin üst kısmını çıkardım ve böyle bi çizgi gördüm bu normal mi yoksa bebek mi var anlayamadım. İlk testte de eve gelince çok silinik bi çizgi gördüm
Yarın gidicem canım hastaneye o zaman sorucam kesin bi bilgi versinler ona göre devam ederim bende.Medicalparki ara ben dun acile oraya gittigimde anlattilar anlasmali olduklari bir şirket hamileykende yapiyor sigortani dogum paketi ve dogum arti tetkik paketi var diye.baska hastanede doktorum benim ilgilenmedim o sebeple
Çok koyu renkli olan testteki üst tabakayı çıkarınca gözüktü test normal halindeyken o çizgi kasetin altında kalıyor bu yüzden emin değilim test bozuk olabilirmi diye düşünüyormsanki hamilelik var çünki test çizgisi baya belli