- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.000
- 41
hayırlı olsun ne güzel...........Gunaydin kızlar bende dün gittim. keseyi ,kalp atışini gördüm çok güzel bir duygu HCG değerim 4500 çıktı yalnız hafif kanamam var sıkı takipteyim inş yerleşme kanamasidir. Böyle kanaması olan ark. Varmı aramızda.
Evet canım çok şükür 25 aylık kızım var kardeşi olsun istiyoruzEve canim ilk sen 2. Yi mi istiyorsun
Günaydın cnm kalp atisini duymak için ne zaman gideceksinBugün 6+2 deyim inşallah çok ilerlemeden bulantilarim geçer diyorumbirde benim 3.bebis olinca unutmuşum sanki bu durumlari
Merhaba canım benimde kanamam devam ediyor bi kahverengi bi kırmızı başta sadece peceteye geliyordu ama şuan ped kullanıyorum cuma randavum kendimi korkutmak istemiyorum herkez yerleşme falan diyor ama kasıklarımdaki batmada kayboldu ilk gebeliğimde böyle bir durumla karşılaşmamıştımGunaydin kızlar bende dün gittim. keseyi ,kalp atışini gördüm çok güzel bir duygu HCG değerim 4500 çıktı yalnız hafif kanamam var sıkı takipteyim inş yerleşme kanamasidir. Böyle kanaması olan ark. Varmı aramızda.
Dr kontrol u olarak. Kullandığım ilaçlar ve sürekli istirahat. simdilik bir haftalık rapor aldım. İns bı sıkıntı olmasın da.hayırlı olsun ne güzel...........
sıkı takipteyim derken canım?
Canım korkutmak istemem ama ped kullanıosan bı kontrol e git bence. Benim ki bir damla gelio.Merhaba canım benimde kanamam devam ediyor bi kahverengi bi kırmızı başta sadece peceteye geliyordu ama şuan ped kullanıyorum cuma randavum kendimi korkutmak istemiyorum herkez yerleşme falan diyor ama kasıklarımdaki batmada kayboldu ilk gebeliğimde böyle bir durumla karşılaşmamıştım
Perşembe günü nasipse canimGünaydın cnm kalp atisini duymak için ne zaman gideceksin
ben de progesteronkullanıyourm kendiliğimdenDr kontrol u olarak. Kullandığım ilaçlar ve sürekli istirahat. simdilik bir haftalık rapor aldım. İns bı sıkıntı olmasın da.
mesleğin ne canımDr kontrol u olarak. Kullandığım ilaçlar ve sürekli istirahat. simdilik bir haftalık rapor aldım. İns bı sıkıntı olmasın da.
Hemsire yımmesleğin ne canım
Benim 4 gün kala çıkmıştı
yok gibi sanki canım,Hanımlar sizce varmi benmi çok hafif görüyorum ama hemen çıkmadı bi saat filan sonra cıktı akıldan özak ama bi ümit işte
Eki Görüntüle 2196300 Eki Görüntüle 2196301 Eki Görüntüle 2196304
Iki gün var canimyok gibi sanki canım,
yarın sabah tekrar yap istersen
adet günün ne zman
Öyle yapcam inşallah hayırlısıyla çıkarbence bekle
gün aşırı yap
tam adet gününde
Canım benim içinmi soyledinİdrarla çıkması için adet in en az bir iki hafta geçmiş olması lazım. Kanla kesinleştir aklında soru işareti kalmaz hem.