2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
hayırlı olsun ne güzel...........
sıkı takipteyim derken canım?

Merhaba canım benimde kanamam devam ediyor bi kahverengi bi kırmızı başta sadece peceteye geliyordu ama şuan ped kullanıyorum cuma randavum kendimi korkutmak istemiyorum herkez yerleşme falan diyor ama kasıklarımdaki batmada kayboldu ilk gebeliğimde böyle bir durumla karşılaşmamıştım

Canım korkutmak istemem ama ped kullanıosan bı kontrol e git bence. Benim ki bir damla gelio.

Dr kontrol u olarak. Kullandığım ilaçlar ve sürekli istirahat. simdilik bir haftalık rapor aldım. İns bı sıkıntı olmasın da.
ben de progesteronkullanıyourm kendiliğimden
dr salı gel dedi de ben perşembe yad acuma gitmeyi düşünüyorum
işim masa başı
inş sağlıkla devam ederiz

Hanımlar sizce varmi benmi çok hafif görüyorum ama hemen çıkmadı bi saat filan sonra cıktı akıldan özak ama bi ümit işte
Benim 4 gün kala çıkmıştı

kızlar bu pazar doğumgünüm,
cuma günü dr a gitmeyi planlıyorum,
bebeğim bana kalp atışı gibi bir hediye getirir mi sizceeeeeeee
cuma son adete göre 7+0 hafta olucazzz
yedinci haftaya yeni girmiş olucaz sanırım
yani şuan 5+4 üm

İdrarla çıkması için adet in en az bir iki hafta geçmiş olması lazım. Kanla kesinleştir aklında soru işareti kalmaz hem.

Günaydın kızlar hastanelerin doğum paketlerinden haberdar olan var mı diğer sayfalarda gördüm merak edenler var bir tanıdığım burda ankarada medikalparka 4500 tl ile anlaşma yaptı doğum+kontroller filan özel sigortada da doğum paketleri bir araştırın derim özel hastaneler başka türlü olacak gibi değil ben hafta sonu gittiğimde eğer sağlık sigortam olmasa sadece kan testlerine 645 lira gibi bi para verecektim düşünün ama doktor ve tahliller dahil 15 lira verip çıktım

günaydınlarrr sayfalar çok hızlı ilerliyoe hızınıza yetişmek mümkün değil kızlar
ben fazla katılamivam aranıza 21 aylık kızım var eşim ev işleri yemek derken .... ara ara girer sohbetlere girmeye çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…