2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Valla benim çıkmamıştı. Bir Hf geçmesine rağmen ,kan tahlilinde cikti. Sağlıklı olsunlar da. su içmeyi arttırdım bende . 8 Hf kadar olabiliyormus kanama az az normal mis.

Lekelenme nin düşükle birebir ilgisi olduğunu düşünmüyorum
İçerde biriken adet kanı var kese oraya yerleşmeye çalışıyor sonuçta orda büyüyor
İster istemez vücut biraz bişeyler Atacak
Takdiri ilahi evdeymişsin sonuçta kızın harici uzan hep ,
Beklemekten başka çaremiz yok
Bende de lekelenmeler var fitil kullanmama rağmen ...
ağrım da işe de geliyorum
Kiyamam calistigin icin zor olacak.iyi olmani gonulden temenni ediyorum.
Evet en azindan kizim.okuldayken yatabiliyorum.
Yatamiyorum ama agridan olsun.dinleniyorum rn azindan.
Her is esimde erken geliyor işten saolsun.
Umarim dedigin gibidir.
Lekelenmeler son bulup.kalp atisini gorene kadar elden 1 sey gelmiyor.hayirlisi olsun ikimiz icinde

Selam kızlar fazla yazamadan ayrılıyorum aranızdan değerlerim gerektiği gibi yükselmemiş malesef gebelik ilerlememiş artık umut yok hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum iyi bakın bebişlerinize.:emir_bebek:

Selam kızlar fazla yazamadan ayrılıyorum aranızdan değerlerim gerektiği gibi yükselmemiş malesef gebelik ilerlememiş artık umut yok hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum iyi bakın bebişlerinize.:emir_bebek:
üzüldüm inşallah en yakın zamanda tekrara nasip eder Rabbim. değerleriniz nasıldı ki?

Insaallah en kisa zamanda yeniden saglikla anne adayi olursun.

En yakin zamanda saglikli bir gebelik gecirirsin inşallah cankm

Kızlar dişçiden çıktım hiçbi işlem yapmadı ağır ve zor bi tedavi olucakmış bende çıktıktan snra kadın doğuma kan testi verdim ama tam öğleye denk geldi hastanede çok uzak şuan eve gidiyorum internetten bakıcam test sonucuna dua edin bana :110:

Allah sabır versin canım inşallah tez zamanda yeniden anne olursun :KK66:

Günaydın kızlar hastanelerin doğum paketlerinden haberdar olan var mı diğer sayfalarda gördüm merak edenler var bir tanıdığım burda ankarada medikalparka 4500 tl ile anlaşma yaptı doğum+kontroller filan özel sigortada da doğum paketleri bir araştırın derim özel hastaneler başka türlü olacak gibi değil :KK70: ben hafta sonu gittiğimde eğer sağlık sigortam olmasa sadece kan testlerine 645 lira gibi bi para verecektim düşünün ama doktor ve tahliller dahil 15 lira verip çıktım :KK70:
Medicalparklar hamileykende yapilan bir sigorta şirketi ile.anlasmali.dogum.paketi ve dogum tetkik paketi diye 2 ayri paketi var.cok makule geliyor

Kızlar dişçiden çıktım hiçbi işlem yapmadı ağır ve zor bi tedavi olucakmış bende çıktıktan snra kadın doğuma kan testi verdim ama tam öğleye denk geldi hastanede çok uzak şuan eve gidiyorum internetten bakıcam test sonucuna dua edin bana :110:
İyi yapmissin inşallah güzel haberlerini aliriz canim ben de gittim bugün disciye kadim doğumla da görüştüm eğer cok zaruri değilse 8 haftayi doldur dedi

Kizlar ben de afedersiniz şiddetli gaz sancisi oluyor sizdede oluyor mu

Cnm iki gün önce gece sabah kadar gaz sancısından uyuyamadım inş bende hamileyimdir ya

İyi yapmissin inşallah güzel haberlerini aliriz canim ben de gittim bugün disciye kadim doğumla da görüştüm eğer cok zaruri değilse 8 haftayi doldur dedi
İnş cnm bnm ya, 8. Haftadan sonra mı gidiceksn

Hiç gorusmedim fiyat konusunda ama öğrendiğim an hemen söylerim.
Tamam canım çok sevinirim aslında özel sigorta mantıklı geldi bana zaten doğuma kadar doğum ücreti ve kontroller dahil 5 bin gider benim gittiğim hastanede ama özel sigorta yapıp doğum baya ucuz olcaksa hesaplayıp ona göre karar veririz.

Geçmiş olsun arkadaşım peki kanama falanmi başladı yoksa doktormu müdahale edecek

Tamam canım çok sevinirim aslında özel sigorta mantıklı geldi bana zaten doğuma kadar doğum ücreti ve kontroller dahil 5 bin gider benim gittiğim hastanede ama özel sigorta yapıp doğum baya ucuz olcaksa hesaplayıp ona göre karar veririz.

Canım genel olarak baktığında bile aslında çok faydalı bu sene o kadar çok hasta oldum ki sayısız MR cekindim bir gün hatta hastanede fiyat kağıdına baktığımda 1950 tutan tedavi fiyatimi sigorta 200 e düşürmüştü içerisinde hem muayene , 2 MR , rutin kan tetkikleri felan hepsi vardı.

Canım genel olarak baktığında bile aslında çok faydalı bu sene o kadar çok hasta oldum ki sayısız MR cekindim bir gün hatta hastanede fiyat kağıdına baktığımda 1950 tutan tedavi fiyatimi sigorta 200 e düşürmüştü içerisinde hem muayene , 2 MR , rutin kan tetkikleri felan hepsi vardı.
Benim de sağlık sigortam var tamamlayıcı ama işin içine gebelik girdiği an hiç bir tetkiki kabul etmiyorlar
Doğum paketi almalıymışım!!!
Şimdiden nasıl alayım Doğum paketini daha çok başındayım mesela
Pazar günü dr a gittim
450 tl bayıldım çıktım
böyle saçmalkk mı olur anlamadım

X