- 26 Haziran 2015
- 192
- 179
- 34
Amin sagol canim insAllah vardir adet gunu veya ertesi gunu tekrarlaHayırlı olsun canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın sabah ilk idrarla yaptım çıkmadı
Yerlemedir muhtemelen kendini yormaPembe ve az gelio . Progesteron iğne hap verdi.
Günaydın Allah kolaylik versin cabuk gever insAllahBu sabah bulantıları beni mahvetti yaaa
Birde akşam ki baş ağrıları var tabi Allah yardımcımız olsun kızlarbu arada günaydın
Inşallah canım hayırlısı olsun senin ilkmiAmin sagol canim insAllah vardir adet gunu veya ertesi gunu tekrarla
Eve canim ilk sen 2. Yi mi istiyorsunInşallah canım hayırlısı olsun senin ilkmi
Bu mesaji gördüğüm iyi oldu folik asite baslamayi unuttum da:)Hoşgeldiniz aramıza
Hayırlı olsun
Herkese günaydın kızlar
Gerçekten iyi uyudum folik asidi gece almayınca
Sanırım işe yaradı
Feeling sen uyuyabildin mi
Bugün 6+2 deyim inşallah çok ilerlemeden bulantilarim geçer diyorumGünaydın Allah kolaylik versin cabuk gever insAllah
MasaAllah Allah bagislasin digerleri kac yasindalarBugün 6+2 deyim inşallah çok ilerlemeden bulantilarim geçer diyorumbirde benim 3.bebis olinca unutmuşum sanki bu durumlari
Peki ben de gidip yaptırsam..? Sen hastaneye muayene için ne kadar veriyorsun şimdi.. Doğum için ne kadar vereceksinCanım biz esnaftik ama malum küçük esnaf sonu bağkur borcu kriz derken dükkan kapattık ve eşim artık yazılımcı olarak home ofis çalışıyor durum böyle iken malum sigortasız kaldık.
Özel sigorta için kendimiz gidip başvurduk Allianz a eşimle kendimize 1 yıllık poliçe yaptırdık belli teminatları var fiyat çıkarıyorlar bizim teminat sınırsız 5000 liraya denk geldi.Birde limitli olanlar var ama iyi ki ondan yaptırmamistik.
Bizim ki tamamen mecburiyetten
Sat a göre yazmanız normal de geç döllenme olmuş demek ki sizdeŞu an haftasını bilemediğim için SAT a göre yazdım
Ben de aynı öyleyim. Hele dün resmen gün boyu uyudum. Yemek sonrasını geçtim yemekten önce de uyuyorum artık.Günaydın kızlarben akşamları erken uyuma işini abarttım artık yemekten sonra direk uyuyorum :))) ne kadar çoğaldık masallah yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
Benim 4 gün kala çıkmıştıHayırlı geceler hanımlar benim yarin adetime iki gun kalmış oluyor sabah ilk idrarla yapsam varsa cikarmi acaba siz ne zaman yaptınız
evet ben de öyle olduğunu düşünüyorumSat a göre yazmanız normal de geç döllenme olmuş demek ki sizde
Biri 7 digeri 5 canımMasaAllah Allah bagislasin digerleri kac yasindalar
benim de 3. gün 45 çıktı. doktorunuz hafta hesaplamasını nasıl yaptı? SAT a göre ne kadar kayma oldu?Balkupumm günaydın canım çıkadabilir ama çıkmazsa da canını sıkma benim reglim 3 gün geçti idrar testinde çıkmadı 5. Gün kanda öğrendim .
menekse_kokusu canım benimde geç döllenmeydi reglimin 5. Günü 27 çıktı değerim , sağlıkla gelsinlerde...
Günaydın herkese
Geçtiğimiz cumartesi günü 280 çıktıBen de cmt 4+3 olacagim erken degil mi ?senin hcg degerin kac