O ne ki.?senin kan grubun negatif mi?Kızlar kan uyuşmazlığı sonucum çıktı anlayan varmı acaba aranızda?
benimle eşim arasında kan uyuşmazlığı vardı hamilelikte belli bi haftalarda uyuşmazlık iğnesi vuruldum.dogum sonrasıda 72 saat geçmeden bir iğne daha vurulmuştum öyle hatırlıyorum genelde 1. bebekte sıkıntı olmuyor diye biliyorum.Kızlar kan uyuşmazlığı sonucum çıktı anlayan varmı acaba aranızda?
ama anne bebek arasındaki kan uyumu hakkında pek bilmiyorumbenimle eşim arasında kan uyuşmazlığı vardı hamilelikte belli bi haftalarda uyuşmazlık iğnesi vuruldum.dogum sonrasıda 72 saat geçmeden bir iğne daha vurulmuştum öyle hatırlıyorum genelde 1. bebekte sıkıntı olmuyor diye biliyorum.
Ayy kıyamamValla bazen diyorum kızım lütfen 5 dk dinlen sonra devam edersin diye tamam anne sen merak etme susutum birazcık dinlen. Beden dinlenmek istedin çok mu yoruldun basın mi ağrıyor elin mi ağrıyor masaj yapayim mi..... Böyle devam ediyor tamam kızım vazgeçtim devam et diyorum
Gecmise bakamadim canim anne pozitif bebek negatif mi ?ama anne bebek arasındaki kan uyumu hakkında pek bilmiyorum
Olmadı alttan bak derim doktora canım. Yoksa ben rahat yatamam o günCanım ben 4+4 te göremedim. Bugün 5+0 sen belki görürsün. Ama göremezsen de kafana takma çünkü erken.
İnşallah görürsün. Ama sonuçta kanamam yoksa dert etme illa ki göreceksin. Olumsuz ihtimallere takılmaOlmadı alttan bak derim doktora canım. Yoksa ben rahat yatamam o gün
Kan uyuşmazlığı anne negatif bebek pozitif ise sorundur diye biliyorum canım amaGecmise bakamadim canim anne pozitif bebek negatif mi ?
Aynen ben 1. Çocuğum mesela ben de sıkıntı yok. Kardeşimin Kanı değiştirildi doğar doğmazbenimle eşim arasında kan uyuşmazlığı vardı hamilelikte belli bi haftalarda uyuşmazlık iğnesi vuruldum.dogum sonrasıda 72 saat geçmeden bir iğne daha vurulmuştum öyle hatırlıyorum genelde 1. bebekte sıkıntı olmuyor diye biliyorum.
Ama dış gebeliğimi anlayan tek doktordu o yüzden onu tercih ettim. İnşallahKusura bakmayın söylemeden edemiycem. Lütfen böyle negatif doktorlara gidip muayne olmayın. 6. Haftaya girmeden kalp atışı beklenmez. Ayrıca geç döllenme diye birşey var.
Bunları o doktor bilmiyor mu acaba?
Stres bu süreçte en tehlikeli durum. Nasıl sizi böyle strese sokar.
Sabırla bekleyin. İnşallah bebeğiniz sizinledir.
Kan uyuşmazlığı anne negatif bebek pozitif ise sorundur diye biliyorum canım ama
İnşallah canım ya . Yok çok şükür kanamam biraz sabır gerektiren bi süreç galiba.İnşallah görürsün. Ama sonuçta kanamam yoksa dert etme illa ki göreceksin. Olumsuz ihtimallere takılma
Evet cnm benmki negatif eşiminki pozitif kan uyuşmazlığı testi yaptık doktor ona göre tedavi uygulucak sanırım ama sonuçtan anlamadımO ne ki.?senin kan grubun negatif mi?
Bende antalyalıyım canım ama medikal parkda geçen yıl Doğum yapan bir arkadaşım olmuştu Doğumdan önce net bir ücret söylememişler duruma göre değişir demişler ve tam hatırlamıyorum şimdi ama Doğumdan sonra çok yüklü bir fatura ödetmişler o yüzden o hastanenin adını duyunca senlede paylaşmak istedimMedical park hastanesi mine erdoğan yılmaza gidiyorum canım çok memnunum gidersen seninde memnun kalıcağını düşünüyorum :)
Selam benzerliklerimiz var :)Selam kızlar bende bu ay aşılama tedavisi oldum. Kan değerlerim 12-64-116 çıktı inşallah böyle devam eder. Nasip olursa tahmini doğum tarihi 17 hazıran görünüyor. Rabbim kimseyi bu yolda eğlendirmesin isteyen herkese nasip etsin. Biz 2 yıldır bekliyoruz. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin. Son adet tarihim 10 eylül ilk aşılama tedavim.
Ben sürekli uyuyorum ve çok yorgun hissediyorummmHayırlı olsun :) amiin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Merhaba hoş geldin :)
Günaydın canım ben sabah alıyorum ama uyku düzenim bitti tamamen ya
Başka benim gibi olan var mı acaba ? Sabah erkenden uyanıyorum gece sürekli uyanıyorum haliyle akşamda erkenden yorgun düşüyorum ..
gündüzde mi öylesin canımBen sürekli uyuyorum ve çok yorgun hissediyorummm