2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
A
Bende antalyalıyım canım ama medikal parkda geçen yıl Doğum yapan bir arkadaşım olmuştu Doğumdan önce net bir ücret söylememişler duruma göre değişir demişler ve tam hatırlamıyorum şimdi ama Doğumdan sonra çok yüklü bir fatura ödetmişler o yüzden o hastanenin adını duyunca senlede paylaşmak istedim
Acaba antalya da özellerde doğum ücreti ne kadar alıyorlar bilgin var mı canım

Bende antalyalıyım canım ama medikal parkda geçen yıl Doğum yapan bir arkadaşım olmuştu Doğumdan önce net bir ücret söylememişler duruma göre değişir demişler ve tam hatırlamıyorum şimdi ama Doğumdan sonra çok yüklü bir fatura ödetmişler o yüzden o hastanenin adını duyunca senlede paylaşmak istedim
Öylemi canım ben net bi şekilde sorayım o zaman ücreti ona göre devam edeyim çünkü zaten pahalı bi yer bide doğumda daha fazla çıkarırlarsa doğru olmaz.

Selam benzerliklerimiz var :)
benimde aşılama
Sat 10 eylül ama aşılama tarihini baz alarak hesaplattığımda 13 eylül tahmini Doğum tarihi oluyor aşılama 20 eylülde yapıldı
Hiç dr gittinmi birde son kan tahlilini aşılamanın kaçıncı günü verdin birde Progestan ilaç kullanıyormusun sorularım bu kadar :)
Canım sen hangi hastaneye ve doktora gidiyosun peki?

Her yerde ne kadar ucuz doğum yani aslında benimkine nazaran 12000 lira felan doğum ücreti gittiğim hastenenin özel sigorta ne kadar ödeyecek bilmiyorum :KK57::KK34:

Kizlar sucuk pastırma yiyomusunuz?
Yani paçanga böreği icinde birazcik pastirma oluncna yenirmi

Neler yiyip neler yemiyosunuz?

Kizlar sucuk pastırma yiyomusunuz?
Yani paçanga böreği icinde birazcik pastirma oluncna yenirmi

Neler yiyip neler yemiyosunuz?
Bir gun canim cok tatli istiyor bir gun tuzlu aci vs bu aralar saatlerde bile degisiyor. Mide bulantim oluyor sabah ise gitmek icin uyaniyorum mutfaga giremiyorim . doktor tuzlu cubuk beyaz leblebi onerdi . surekli kucuk kucuk atistr dedi. Pastirma pacanga iyimis afiyet olsun . ama islem gormus urunlerden uzak durmamiz gerekiyotr optum

Bir gun canim cok tatli istiyor bir gun tuzlu aci vs bu aralar saatlerde bile degisiyor. Mide bulantim oluyor sabah ise gitmek icin uyaniyorum mutfaga giremiyorim . doktor tuzlu cubuk beyaz leblebi onerdi . surekli kucuk kucuk atistr dedi. Pastirma pacanga iyimis afiyet olsun . ama islem gormus urunlerden uzak durmamiz gerekiyotr optum

Tamam canım yemiym o zaman böreğin icinde az da olsa
Cubuk kraker mide bulantimi bugün kesti evet o iyiymis

X