- 30 Eylül 2018
- 11
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba antalya da özellerde doğum ücreti ne kadar alıyorlar bilgin var mı canımBende antalyalıyım canım ama medikal parkda geçen yıl Doğum yapan bir arkadaşım olmuştu Doğumdan önce net bir ücret söylememişler duruma göre değişir demişler ve tam hatırlamıyorum şimdi ama Doğumdan sonra çok yüklü bir fatura ödetmişler o yüzden o hastanenin adını duyunca senlede paylaşmak istedim
Canım net bilmiyorum ama yaz başında yaşam hastanesinde bir arkadaşım Doğum yapmıştı çok memnun kaldı ondan öğrenir net rakamı yazarımA
Acaba antalya da özellerde doğum ücreti ne kadar alıyorlar bilgin var mı canım
Öylemi canım ben net bi şekilde sorayım o zaman ücreti ona göre devam edeyim çünkü zaten pahalı bi yer bide doğumda daha fazla çıkarırlarsa doğru olmaz.Bende antalyalıyım canım ama medikal parkda geçen yıl Doğum yapan bir arkadaşım olmuştu Doğumdan önce net bir ücret söylememişler duruma göre değişir demişler ve tam hatırlamıyorum şimdi ama Doğumdan sonra çok yüklü bir fatura ödetmişler o yüzden o hastanenin adını duyunca senlede paylaşmak istedim
Canım sen hangi hastaneye ve doktora gidiyosun peki?Selam benzerliklerimiz var :)
benimde aşılama
Sat 10 eylül ama aşılama tarihini baz alarak hesaplattığımda 13 eylül tahmini Doğum tarihi oluyor aşılama 20 eylülde yapıldı
Hiç dr gittinmi birde son kan tahlilini aşılamanın kaçıncı günü verdin birde Progestan ilaç kullanıyormusun sorularım bu kadar :)
Canım 2 binden aşağı yapmazlar antalyada doğumu. Benim gittiğim yer 3 vardır kesin.A
Acaba antalya da özellerde doğum ücreti ne kadar alıyorlar bilgin var mı canım
Bir gun canim cok tatli istiyor bir gun tuzlu aci vs bu aralar saatlerde bile degisiyor. Mide bulantim oluyor sabah ise gitmek icin uyaniyorum mutfaga giremiyorim . doktor tuzlu cubuk beyaz leblebi onerdi . surekli kucuk kucuk atistr dedi. Pastirma pacanga iyimis afiyet olsun . ama islem gormus urunlerden uzak durmamiz gerekiyotr optumKizlar sucuk pastırma yiyomusunuz?
Yani paçanga böreği icinde birazcik pastirma oluncna yenirmi
Neler yiyip neler yemiyosunuz?
Kizlar sucuk pastırma yiyomusunuz?
Yani paçanga böreği icinde birazcik pastirma oluncna yenirmi
Neler yiyip neler yemiyosunuz?
Taze selam taze anne adaylari
Allah nasip ederse ben de Haziran annesi olacagim henuz cok yeni sizler keseyi gordunuz mu
Bir gun canim cok tatli istiyor bir gun tuzlu aci vs bu aralar saatlerde bile degisiyor. Mide bulantim oluyor sabah ise gitmek icin uyaniyorum mutfaga giremiyorim . doktor tuzlu cubuk beyaz leblebi onerdi . surekli kucuk kucuk atistr dedi. Pastirma pacanga iyimis afiyet olsun . ama islem gormus urunlerden uzak durmamiz gerekiyotr optum
Sagolasin Seninde hayirli olsun canim senin haftan bendeb ileri bir de oyy oyyy beklemek zor:)Hayırlı olsun canım henuz bende kese görünmedi kısmetse Perşembe günü göreceğiz
Sagolasin Seninde hayirli olsun canim senin haftan bendeb ileri bir de oyy oyyy beklemek zor:)
Senin gorunur artik karindan bile :) hamileyim fln diyorum yaziyrum ama hala inanamiorum ultrasonda gorunceye kadar inanamicam galibaAy zor olmaz mı şöyle diyeyim Perşembe günü gelsin diye can atıyorum heyecandan çatlamak üzereyim
HosbuldumHoş geldiniz yeni gelen arkadaşlar
İşlem görmüş et yemiyorum ben de