- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
Var canım hem kasık hem belim kopacak gibi vallahaKasıklarında acı hisseden var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var canım hem kasık hem belim kopacak gibi vallahaKasıklarında acı hisseden var mı ?
Kasıklarında acı hisseden var mı ?
Sabah kahvaltı mı protein ağırlıklı yapıyorum canım 1 yada 2 haşlanmış yumurta ceviz kesinlikle yiyorum 1 bardak süt eşliğinde . Ekmek yada hamur işi çok yemiyorum. Haftada 1 muhakkak balık günüm hatta az önce çupra aldım geldim akşam için. Ara öğünlerim de 1 avuç kuruyemiş gün kurusu 1 dilim ananas yada avakado o tarz şeyler yiyorum . Sebze ve protein ağırlıklı listem
Hımmm hiç görmemiştim ve duymamıştımKızlaar midesi bulanan arkadaşlar size bir tavsiyese bulunucam. angel_s3 canım sende dinle. İnstagramda bir sayfada gördüm bir bileklik satıyolar siyah bi toka düşünün iki bileğimede takıyorum az önce çok yoğun bulantım vardı 5 dk içinde geçirdi. Bi kaç kez daha denicem bunu kızlar cidden yarıyorsa işe bi topik açıcam herkes faydalansın. Rossmann ve watsonslarda satılıyormuş 35 tlye aldım ama değer bulantıyı geçiriyosa gerçekten şuan kolumda ve çok rahatım. Fotosunu atıyorum.
Bende 1 ay önce görmüştüm hamile olduğumu bilmiyodum ekran görüntüsü almışım hamile olduğumu öğrenir öğrenmez aldırdım eşime bulantıdan korktuğumdan. Çok ilginç değilmi ama öyle bişeyin bulantıyı geçirceği? Yorumlarda okuyorum hadi benim az bulantım olduda öyle geçti desem neler yazıyolar hamileyim çok aşırı bulantım vardı su içsem çıkarıyodum bu bilekliği aldım şimdi her istediğimi yiyebiliyorum diyeHımmm hiç görmemiştim ve duymamıştım
inş. AminTeşekkür ederim canım Allah sana da 2. Bebeği nasip eder insallah .
ağrın var mı?Kızlar bir damla kahve leklenme oldu.Dün çok canm sklmştı birşeye tabi bugün de napacam eşimmde yok beni hastaneye götrcek bişey olur mu
Az bişey ağrım varokuldan geldim smdı yorulnştm yoksa ona mı oldu kiağrın var mı?
Canım korkulacak biley yoktur inşallah ama sen yinede gitmeye çalış için rahat eder en azından.Kızlar bir damla kahve leklenme oldu.Dün çok canm sklmştı birşeye tabi bugün de napacam eşimmde yok beni hastaneye götrcek bişey olur mu
ağrın var mı yerleşme kanamasıda olabiliyor bazenKızlar bir damla kahve leklenme oldu.Dün çok canm sklmştı birşeye tabi bugün de napacam eşimmde yok beni hastaneye götrcek bişey olur mu
inş. önemli birşey değildirAz bişey ağrım varokuldan geldim smdı yorulnştm yoksa ona mı oldu ki
Ağrı fazla yok ama keseyi gördü doktor gün yine de yerleşme olablr miağrın var mı yerleşme kanamasıda olabiliyor bazen