2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Yemek düzenim hiç yoktu inanılmaz sağlıksız beslenirdim ve sürekli dışarıdan yerdim şimdi bir düzene oturtmaya çalışıyorum ama bagirsaklarimi bozuyor sanırım ani beslenme degisikliginden.

Onun dışında her sabah akşam süt içiyorum badem ceviz yiyorum kefir içiyorum.. Bugün balık günüm ama daha önce hiç balık pişirmedim onu nasıl yapabilirim onu bile bilmiyorum

kasıklarda benimde ağrım çok diğer hamileliğimde hiç böyle olmamıştım sanki omuzlarımdan biri aşşağı bastırıyor beni ve ara ara lekelenmelerimde oluyor belli belirsiz

Kızlaar midesi bulanan arkadaşlar size bir tavsiyese bulunucam. angel_s3 canım sende dinle. İnstagramda bir sayfada gördüm bir bileklik satıyolar siyah bi toka düşünün iki bileğimede takıyorum az önce çok yoğun bulantım vardı 5 dk içinde geçirdi. Bi kaç kez daha denicem bunu kızlar cidden yarıyorsa işe bi topik açıcam herkes faydalansın. Rossmann ve watsonslarda satılıyormuş 35 tlye aldım ama değer bulantıyı geçiriyosa gerçekten şuan kolumda ve çok rahatım. Fotosunu atıyorum.

Eklentiler

• 4A34C313-9B54-4D1A-AAB3-0C7C21501668.jpeg
    29 KB · Görüntüleme: 37
Hımmm hiç görmemiştim ve duymamıştım

Hımmm hiç görmemiştim ve duymamıştım
Bende 1 ay önce görmüştüm hamile olduğumu bilmiyodum ekran görüntüsü almışım hamile olduğumu öğrenir öğrenmez aldırdım eşime bulantıdan korktuğumdan. Çok ilginç değilmi ama öyle bişeyin bulantıyı geçirceği? Yorumlarda okuyorum hadi benim az bulantım olduda öyle geçti desem neler yazıyolar hamileyim çok aşırı bulantım vardı su içsem çıkarıyodum bu bilekliği aldım şimdi her istediğimi yiyebiliyorum diye

Kızlar bir damla kahve leklenme oldu.Dün çok canm sklmştı birşeye tabi bugün de napacam eşimmde yok beni hastaneye götrcek bişey olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…