her yemekten sonra kusuyorum bazen anında bazen 10 dakika sonra. reflü olmam inşallah . çalışıyorum da çok kötü oluyor sonra acıkıyorum ama yedikten sonra yine kusuyorum. yemek yemeği çok seven biriydim şimdi korkuyorum hep böyle mi olcak ilerleyen zamanda nasıl beslicem bebeğimi diye
ben daha önce müjde koyuncu ya gittim özel muayenesine oda medicanada doğum yapdırıyor aslında ondan iyisi yok ankarada yine ona gidebilirim. medicanayla anlaşmalı fiyatı varne güzel sizin 2. bebek geliyorben daaha hiç gitmedim yenimahalle lina kadın doğumdan randevu aldım oraya gideceğim ilk başta. bakalm artık
anladım canım benm gideceğim doktorda medicana da doğum yaptırıyor galiba. sen doğum paketi mi aldın yoksa fiyatları nasıl ?
benim de sol tarafım ağrıyor aradaKızlar kasık ağrınız tek taraflı mı sizinde?
Ben sadece sağ tarafımda hissediyorum, acaba doğru yere yerleşemedimi diye korku var, Randevum pazartesi,
sanki ilk hamileliğim diğerleri nasıldı unutmuşum
Hoşgeldin hayrlı olsun bebeğin canm sağlıklı gebelik dilerim.Sağdan yumurtlanşsndr sağa da yerleşmştr o yüzden orası ağryordr diye düşünyorm benKızlar kasık ağrınız tek taraflı mı sizinde?
Ben sadece sağ tarafımda hissediyorum, acaba doğru yere yerleşemedimi diye korku var, Randevum pazartesi,
Bende öyleyim canım valla 0 belirti yaşıyorum inşallah sağlıklıdır bebeklerimiz. Bu aradaBende ne ağrı ne bir şey hiçbişey yok dünki titremeden sonra baya korktum ama çok şükür bir sıkıntı olmadı sanki hamile değilmişim gibi ya bazen diyorum değilmiyim acaba böyle devam ederse ne güzel
anladım canm bi baktımda baya iyi yorumları var onunda.ben daha önce müjde koyuncu ya gittim özel muayenesine oda medicanada doğum yapdırıyor aslında ondan iyisi yok ankarada yine ona gidebilirim. medicanayla anlaşmalı fiyatı var
benimde sol tarafımda canım ara ara sancı giriyor.Kızlar kasık ağrınız tek taraflı mı sizinde?
hmm anladım canım evet bi görüşmen lazm tobb da çokk iyi diyorlar aklında bulunsun. yenidoğan ünitesi flntasarimcibayan benim özel sağlık sigortam var tatlım sadece 15 lira sgk katkı payı ödeyeceğim başka para vermicem ama doğum için orda olursa extra ücret alırlar mı bilmiyorum bı baksınlar bakalım ne diycekler belki daha iyi bi doktora geçerim çok kararsızım şuan :)
çok şükür canım darısı bizeKızlar kese gözüktü ama çok küçükmüş 7 mm 2 hafta sonra gel dedile4 çok şükür. Hastane çıkışı eşimle geziyoruz izin günü o yüzden yazamadim gene yarın burada olur bol bol yazarım insallah:) hepinizi opuyorum bende sizden güzel haberler bekliyorum
Hoşgeldin hayrlı olsun bebeğin canm sağlıklı gebelik dilerim.Sağdan yumurtlanşsndr sağa da yerleşmştr o yüzden orası ağryordr diye düşünyorm ben
Bende ne ağrı ne bir şey hiçbişey yok dünki titremeden sonra baya korktum ama çok şükür bir sıkıntı olmadı sanki hamile değilmişim gibi ya bazen diyorum değilmiyim acaba böyle devam ederse ne güzel
Kızlar kese gözüktü ama çok küçükmüş 7 mm 2 hafta sonra gel dedile4 çok şükür. Hastane çıkışı eşimle geziyoruz izin günü o yüzden yazamadim gene yarın burada olur bol bol yazarım insallah:) hepinizi opuyorum bende sizden güzel haberler bekliyorum
Bir arkadaşım 9. Ayında hala kusuyor ama bebek gayet sağlıklı. Endişe etme canımher yemekten sonra kusuyorum bazen anında bazen 10 dakika sonra. reflü olmam inşallah . çalışıyorum da çok kötü oluyor sonra acıkıyorum ama yedikten sonra yine kusuyorum. yemek yemeği çok seven biriydim şimdi korkuyorum hep böyle mi olcak ilerleyen zamanda nasıl beslicem bebeğimi diye
Ben alttan baktırmak istemedim acır ve birşey olur diyealttan baksa görürdü bence . benim de net değildi alttan baktı emin olalım dış gebelik olmaması için dedi kese gözüktü.
Sen bugün gittin mi canımBende öyleyim canım valla 0 belirti yaşıyorum inşallah sağlıklıdır bebeklerimiz. Bu aradaaysegul34 ü çok merak ettim ya kesin yazarım demişti noldu anlamadım :/
şimdiden bakılıyormu kiKızlarrr tahliller yapıldı mı? Glukoz değeriniz kaç çıktı?? Benim ki 98 yani sunırda 100 üstü çok sayılıyor :/