evet canım doğru diyorsun bende öyle düşünerek içimi rahatlatıyorum çok şükür ağrımız kanamamız yok dış gebelik ciddi bir şey ağrı yapar yaniAyrıca bldiğim kadarıyla dış gebelikte beta HCG çok fazla yüksek öıkıyor ve bir takım ağrılar artyormş mesela pelvik ağrı ya FA sırt omuz ağrısı gbi kanama da yoksa Rabbmn izniyle bişey olmaz canm Sağlıcakla kucağna alırsn inşallah bebeğini
Günaydın canım kendine dikkat et panik atak durumunuda mutlaka doktorla görüş. Geçmiş olsunPanik atağı olan var mı kızlar ödüm kopuyo az önce hararetli bir konuşmanın ardından fazla odaklandım galiba vucuduma titreme geldi kasıldı her yerim baya da uzun sürdü düzelmesi
Ne guzel : ))beraber guzel haberler alalim1 gün var aramızda ne güzel. Bekleyelim bakalım sağlıkla
alttan baksa görürdü bence . benim de net değildi alttan baktı emin olalım dış gebelik olmaması için dedi kese gözüktü.Kızlar bugün doktora gittim ultrasonda keseyi göremedi doktor alttan bakmak istedi ben baktırmadım. Beta hcg düzeyine bakalım en az 1600 olması gerek dedi değerim 3000 çıktı. Rahim kalınlığın 18 mm bu iyi bir şey dedi. Siz ne zaman keseyi gördünüz ? Değerim 4 gün önce 490 dı. Sat 28 Ağustos
aynen ben de keseyi gördüm ama 2 hafta sonra gel dedi doktor ya boş mudur ya gelişmezse bissürü şey düşünüyor insan ya :-(Bizim korkularımı kaygılarımız geçmez valla ben de keseyi gördüm şimdi de boş gebelik olabilir mi diye korkuyorum kesenin içini görmeden kaygım geçmeyecek herhalde
yerleşme kanamam olmadı benim de olmak zorunda mı ki :-/İnşallah canım benim dua edelim birbirimize, senin yerleşme kanaman olmuşmuydu?
Sıkma canını banada aynı şeyi dediler bak cihazlarla alakalı olabilir bebeği görmemesi biraz daha bekliycez mecbur bendede olmadı yerleşme kanaması filan herkeste aynı ilerliyor diye bişey söz konusu değil zaten ne yazikki :)aynen ben de keseyi gördüm ama 2 hafta sonra gel dedi doktor ya boş mudur ya gelişmezse bissürü şey düşünüyor insan ya :-(
Olmak zorunda değil canım ama dış gebelikte yerleşme kanaması olmazmış bende dış gebelikten şüpheleniyodum ondan içim rahatladı biraz.yerleşme kanamam olmadı benim de olmak zorunda mı ki :-/
boşgeldin gözünüz aydın cnm benimde sat 30 ağustos..Selam kızlar, ben de Haziran annesi olcam, sat 30 Ağustos
Hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize inşallah
yerleşme kanamam olmadı benim de olmak zorunda mı ki :-/
boşgeldin gözünüz aydın cnm benimde sat 30 ağustos..
sayfalar çok hızla ilerliyor yetişmek münkün değil gibi.
Ankaradan olan varmı bu arada?
canım bende avusturyadan geldim ankaraya yani evlendim geldim 3-4 yıl olacak. hangi şehirdesin?Teşekkür ederim canım, ne güzel senin de gözün aydın. Ben Ankaralıyım ama Almanya da yaşıyorum
canım bende avusturyadan geldim ankaraya yani evlendim geldim 3-4 yıl olacak. hangi şehirdesin?