2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
evet canım doğru diyorsun bende öyle düşünerek içimi rahatlatıyorum çok şükür ağrımız kanamamız yok dış gebelik ciddi bir şey ağrı yapar yani

Panik atağı olan var mı kızlar ödüm kopuyo az önce hararetli bir konuşmanın ardından fazla odaklandım galiba vucuduma titreme geldi kasıldı her yerim baya da uzun sürdü düzelmesi

Panik atağı olan var mı kızlar ödüm kopuyo az önce hararetli bir konuşmanın ardından fazla odaklandım galiba vucuduma titreme geldi kasıldı her yerim baya da uzun sürdü düzelmesi
Günaydın canım kendine dikkat et panik atak durumunuda mutlaka doktorla görüş. Geçmiş olsun

alttan baksa görürdü bence . benim de net değildi alttan baktı emin olalım dış gebelik olmaması için dedi kese gözüktü.

Bizim korkularımı kaygılarımız geçmez valla ben de keseyi gördüm şimdi de boş gebelik olabilir mi diye korkuyorum kesenin içini görmeden kaygım geçmeyecek herhalde
aynen ben de keseyi gördüm ama 2 hafta sonra gel dedi doktor ya boş mudur ya gelişmezse bissürü şey düşünüyor insan ya :-(

Hayırlı olsun herkese hamileliği umarım kucagimizada almak nasip olur benim devlette pazartedi günü kese göründü 15 gün sonra gel dedi ama bekleyemem o kadar cumartesi randevum var bakalım neler olacak sabırsızlıkla bekliyorum :) birde acayip nezleyim nerdeyse öğrendiğim günden beri

aynen ben de keseyi gördüm ama 2 hafta sonra gel dedi doktor ya boş mudur ya gelişmezse bissürü şey düşünüyor insan ya :-(
Sıkma canını banada aynı şeyi dediler bak cihazlarla alakalı olabilir bebeği görmemesi biraz daha bekliycez mecbur bendede olmadı yerleşme kanaması filan herkeste aynı ilerliyor diye bişey söz konusu değil zaten ne yazikki :)

Mah-i nev bence de o konuyu doktoruna danış
ygmr_izm dimi ister istemez düşünüyor insan herşeyi tek olmadığım için sevindim biraz açıkçası :)))

S Susuem ben de grip göz nezlesi takılıyorum öyle dünden beri ilaç kullananamamak zormuş iyilesemiyor hemen insan neyse bebişler iyi olsun da katlanırız attok

Selam kızlar, ben de Haziran annesi olcam, sat 30 Ağustos
Hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize inşallah

Selam kızlar, ben de Haziran annesi olcam, sat 30 Ağustos
Hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize inşallah
boşgeldin gözünüz aydın cnm benimde sat 30 ağustos..
sayfalar çok hızla ilerliyor yetişmek münkün değil gibi.
Ankaradan olan varmı bu arada?

Ben varım ankaradan tam bir ilaç baglisiyimdir bende napcaz hiç bilmiyorum sinüzit migren allah ne verdiyse var umarım hiç çekmem hamileliğim boyunca parolla bunların üstesinden gelmek çok zor olacak yoksa

Hoş geldin sellvi hayırlı olsun

Ahh ah bende de hepsi var bı de kış dönemine denk geldik belli ki zor geçecek Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…